BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Parti'de 'kibir borsası' çökertilmezse...

Kılıçdaroğlu, CHP'nin başında kalabilirse eğer, duvarın öbür yarısını yıkacağını söylüyor. Kılıçdaroğlu veya bir başkasının buna gücü yetmez ama AK Parti'de "öz"ünden uzaklaşanlar, CHP'nin işini kolaylaştırabilir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 83 Adet Yorum
misafir

Teşkilat Başkanınından bahsediyorsunuz heralde

Misafir

Bak kardeş,1200 odalı sarayı anladık,tamam,olsun;peki Marmaristeki 300 odalı yazlık saray nerden çıktı?Somada 301 kişi,kömür çamurunda ekmek parası için ölürken;bunu ALLAH kabul eder mi?

realite

maalesef. ne yazık ki. adamlar kendilerini öyle bir şey zannediyor ki. nasıl olsa milletvekili oldum. emekliliği de aldım mı daha da sırtım yere gelmez diyorlar.

Misafir

isme gerek yok. anlatılanlar ve anlatılmayanlar doğru. bunlar kendi ayağına sıkıyor.

Erol Baron

Biri Süleymancılara, diğeri AKP kibrine çakılan bu çiviler yarıda kalmasın Özışık kardeşler, tepelerine vurmaya devam ederek bu "kara" çivileri tarihe gömün.

ünal özdem

Hadi Bey Bu genel başkan yardımcısının adını yazacak mısınız?

Misafir

ÇOOOOOOK AYIP ETMİŞLER

Misafir

beylerrrr, hadi beyin telefonuna çıkın, bu ne kibir ya ???

Misafir

Hadi bey gibi önemli bi kişinin tlf nuna danışmanla dönen cüretkar, cesur şahıs, bi düşünün düz vatandaşa ne yapar

Misafir

gecen ben de bakanı aradım gelecem yanına diye bana abağlamadılar, çok kibirli bunlar....

alara

boş ver telefonu , her konuda halktan direk bilgi alsınlar danışman denen boşa para ödenenlere danışacaklarına mesela çiftçiyle direk konuşsunlar öğrensinler, öğretmenlerle oturup sohbet etsinler, önerilerini dinlesinler, seçim zamanı değil sürekli yapılmalı, bir kanun hazırlanırken üç beş dernek kurum yönetiminden değil, o kanunun etkilediği vatandaştan bilgi alsınlar, halka yakın olmak bu

Misafir

metal yorgunluğu=fetö yorgunluğu mu ? daha içindeki fetöcüleri temizleyemediniz...

cengiz topal

Allah razı olsun diline sağlık. bu yazının altına kalıbımı basarımmmmmmm

SAMET

DEVİR BAŞKANLIK DEVRİ.HERKES İLERİDE İKTİTARA GELMEK İSTİYORSA TÜRKİYENİN TARIM-EĞİTİM VE ADALET POLİTİKALARINI TEMELDE KALICI OLARAK DEĞİŞTİRMEK MECBURİYETİNDE.BUNU BECEREN İKTİDAR OLCAKTIR.

ramazan çelik

Söyledikleriniz 2019 mart ayında gerçekleşecek. Bunların ne yüzde elliikinin içinde ne de yüzde kırkikinin içinde bir tane katkı oyları yok. Üzüldüğüm atılan oyların kendilerine atıldığını zannediyorlar. Kollarımız taa omuzdan kırık haberleri yok.

Misafir

aman aman uzak dur bizimle işin olmaz senin

Misafir

ekonomik kriz gelirse bu chp'nin suçudur. Chp'liler akepe'ye oy verseydi ekonomik kriz gelmezdi.....

Misafir

chp ve tarihi tek kibir abidesidir.

Misafir

hep seni eleştirdim fakat bu defa iktidarda olanları eleştirdiğin için tebrik ediyorum. zaten muhalefeti eleştirmek sürekli muhalefete çakmak tetikçilikten başka bir şey değil. gazeteci dediğin iktidarı eleştirmeli. muhalefet yönetmiyor ki bu ülkeyi, onlardan düzeltmesini bekleyemeyiz yanlışlar varsa iktidarın suçudur gazetecinin görevi de eksik ve yanlışları söylemesidir fakat bizim satılmış medyada üç kuruşluk gazeteciler ha bire tayyibi över akp ye tapar ama chp ye laf sokar sanki chp yönetiyormuş gibi milleti kandırır işte onların kazandığı paralar haramdır

NADİM HATİPOĞLU

SAYIN YAZAR TESBİTLERİNİZDE HAKLILIK PAYI VAR DOĞRUDUR en azından bundan böyle seçilen millet vekilleri bulunduğu bölgede reisin aldığı oyu yakalama hedefleri olmalı ve belediye başkanlerı iyi tesbit edilmeli va tevazu sahibi alçak gönüllü müslüman türke yakışır bir hayat tarzı yaşamalıdırlar şunu da untmamalıyız ynede AKPARTİLİ millet veiklleri ve belediye başkanları daha alçak gönüllüler GEÇENLERDE İN TERNETE DÜŞMÜŞTÜ İNCE İLE BİR POLİS MEMURUNUN KINUŞMALARI ELLERİNE FIRSAT GEÇSE NELER YAPACAĞININ HABERCİSİ ,İDİ

Misafir

eskiden chp-anap, zamanında, bakanlardan rahatça randevu alır görüşürdük, şimdi beni içeri çeker döverler diye bakanlıkların önünden bile geçemiyoruz....

pii

bide şu bitmek tükenmek bilmez otomatiğe bağlanmış cuma günü mesajlarınız da olmasa.. kusacağım artık..

seni sevmiyorum,zaten kardeşini de sevmem

ama hadi,bu defa katılabileceğim fikirleri kaleme almışsın.aferin sana.bundan sonra da saçmalamadan,adam gibi fikir yazıları yazarsan sana "bravo" dahi demeyi düşünebilirim.

misafir1

büyükşehir belediyelerinde daire başkanlıkları artık kadrolu yerinden oynatılmıyor.il başkanlarına da şikayet gittiğinde adamın ilk işi şikayet edeni daire başkanına söyleyip açık etmek.çünkü daire başkanları siyasilerin hertürlü işini yapıp koltuklarında kral oluyorlar.

misafir

kardeşlerim chp hdp iyi ve yeni saadet bak eski değil yeni sadet emperyal güçlerin türkiyeye kurduğu tuzaktı tutmadı eğer seçim ikinci tura kalsaydı hepiniz görecektinizki chpkkiyi ve sadet hepsi aynı yere çalışıyor mısırdaki oyunu milletimiz yutmadı bunlarında oyunu yarım kaldı bunların peşinden gitmeyin aydın çağdaş diplomalı filan hep dalavere ,sizde akıl yokmu yahu ,hiç gerçek aydın eğitimli imanlı namuslu insan müslüman imanlı namuslu onurlu şerefli vatan millet sevdalısı adaletli merhametli erdoğana saldırırmı uyanııın uyaaanııın,iyiyi kötü gösteriyorlar kötüyü iyi bu oyunu bozun artık,bunlar islam düşmanı türkiye düşmanı insanlık düşmanı ama isimlerini aydın çağdaş koymuşlar bu iş böyle yürümez gardaş uyanın