BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40

AK Parti'de hazırlanan 2 bin rapor Erdoğan'ın önünde

AK Parti'de 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin 2 bin rapor hazırlanarak AK Parti Genel Merkezi'ne gönderildi. Raporlar AK Parti'nin oy oranının neden düştüğü saptanacak. Genel Merkeze gelen raporlarda ise dört başlık ön plana çıktı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

demek ki bunların çoğu böyle, seminer adı altında tatil yapıyorlar. devlet görmüyor mu. niye sormuyor. havza bel.bşk. 3.dönemi ama hizmet falan yok yollar berbat işi gücü gezmek.

Misafir

la sizin diplomalı kaç seçim kazandıda kıonuşuyon.her seçim sonrası kurultay çalışması yapmaktan bıkmadınızmı.partinize genel başkanlığa layık görmediğiniz adamı memeleketin başına cumhurbaşkanı yapmak istediniz. sanki millet keriz tek akıllı sizsiniz:)))

Misafir

AKP Genel merkezi KASTAMONU ili ARAÇ ilçe belediye başkanı gibi senede 200 gün ilçede olmayan, hizmet etmeyen, seçimi AKP değil benim şahsım kazandı diyen başkan gibi kişilerin adaylığında ısrar ederse daha çooook kaybeder.Dost acı söylermiş. Bizden uyarması.

kundemacı

Kim nasıl rapor hazırlarsa hazırlasın; kaybetmenin tek bir nedeni vardır. Milletin bilinçlenmeye başlaması. Cumhuriyet yönetimi ile büyüyen insanların tek adam rejimini benimsememesi. başka bir neden yok. Şuna eminim; tek adam rejimini savunanlar yakın zamanda parlamenter sisteme dönelim diyecekler.

Misafir

diplomasız olduğunu bi türlü ispat edemediniz gitti ha

Misafir

okumak yerine konuşmayı seven birine bu kadar rapor gönderilirmi.yine okumayacak.

Misafir

Bu diplomasız gitmeden bu ülke Asla kalkınmaz.

Misafir

oy kaybının sebebi, ak partinin milletin içinden geldiğini iddia edip milletin dikkat çekmek istediği önemsediği konuları görmezden gelmesi. milletin düşünce ve isteklerine kulak tıkamasıdır. yeni kendinizi milletten üst görmeye başladınız. iş bitti.

Balaban Beyi

İkibin raporda ne yazıyor bilmem amma; ben işin özetini aslını söyliyeyim TÜRKİYE İYİ YÖNETİLEMİYOR..!! TÜRKİYEDE EKONOMİ BERBAT HALE GELDİ VE DAHA DA KÖTÜYE GİDİYORUZ maalesef...Geçim çok zorlaştı.daha da kötüye gidiyor.Vatandaş çok zor durumda. Bu işler dua ile olmaz,dürüst ve LİYAKAT SAHİBİ KADROLAR GEREK... Bir de şu "...Heeeyt..." tavırlarından artık akıl ve bilgi davranışlarına geçilmelidir...Seçim kazanmak,bu muhalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Misafir

erdoğan ın masasında 2 bin rapor varmış.masasında 2 sayfalık kağıt parçası var.gerisini ne yaptınız?

Abdullah

Bu raporu yazanlar tam rapor sunamamış herhalde. Suriyelilerin hala ülkelerine gitmemesi. Bu suriyeliler yüzünden bir sürü insan işinden oldu. Ev kiraları yükseldi. Türkiyedeki bütçeden yüklü miktar onlara gidiyor. Bu da ekonomide bizim sıkıntıya düşürüyor. Reis eğer en kısa sürede bunları göndermezse korkarım çoğu Akparti üyesi bi daha oy vermeyecek. Kiminle konuşsam son bir fırsat veriyorum yine düzeltmezse daha oy yok diyor. Çok değil yerel seçimlerde bunun ilk sarsıntısını göreceğiz..

Misafir

raporu bosver devlete sizan cemaatler nolacak

Misafir

...RTE Kuleyi Denetledi .................Cezayir Dinarı, Fas Dirhemi, Moldovya Leusu, Makedon Dinarı, Malezya Ringitti, Umman Riyali, Peru Nuevo Solu, Mısır Lirası, Hong Kong Doları, Hırvat Kunası, İzlanda Kronu, Ürdün Dinarı, Güney Kore Wonu ve daha bir çok para birimine karşı Türk Lirası değer kaybetti.

Misafir

gençlerden niye oy alamadıgınızı hiç araştırdınız mı . haksızlık yapılarak iş alımları işi bilen degil iyi siyaset yapanın kadrolaştıgı bir ortam oluştu. herhangi bir siyasi kuruluşa üye olmayan üniversiteyi bitiren iş başvurusunda sorulan sorular. 1, ak genliğe kayıtlımısın. 2, ailende akp kayıtlı olan varmı. 3,AKP birini referans getir .4, millet vekili tanıdıgın var mı. 5, nerelisin karadeniz liysen önceliğiniz var. sorular bu. hiçkimse size hangi üniversite mezunusun yabancı dilin var mı not ortalaman ne nerde çalışmayı istersin işe girdiğinde ne yapmak istiyorsun diye soran yok. işte TÜRKİYE GERÇEKLERİ

Hakan

ekonomi berbat halde bunlar hala geçersiz oyların vatandaşın tek pusulayı kafi görmesinden kaynaklandığını sanıyorlar.Yaw he he

Misafir

Türk Lirası 4 ayda nerdeyse %50 değer kaybetti. 40 yıllık firmalar batıyoruz diyor. İşçi Memur Emekli maaşımızı alabilecek miyiz kaygısında. İşsizler umutsuz. İşi olan her an işsiz kalabilirim endişesinde. Millet cinnetin eşiğine gelmiş, ağalar neden iktidarlarını korumanın derdinde.

turans

Yerel yönetimlerden kaynaklandığı kesin..Kayseri 24 haziran da %16 kaybetti..Aynı belediye başkanları tekrar aday olursa bu oran % 30-40 lara çıkar.Eğer MHP güçlü adaylar çıkarırsa hepsini de götürür.

Misafir

Metal İş (BİSAM) verilerine göre, Temmuz’da dört kişilik bir ailenin açlık sınırı, bir önceki aya göre 252 lira artarak, bin 744 lira oldu.

Asalet Sancakdaroğlu

Oy kaybının nedenlerini Ak partili belediyeler rapor ediyorlarsa yandık demektir. Zaten sorun bebelediyelerden kaynaklanıyor.

Misafir

SİZ AKP NİN OYLARININ NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜ HESAPLAYIN, ÜRETİM VE İHRACAT ZATEN YOK KİMSE DOLARIN DÜŞMESİNİ BEKLEMESİN.

Misafir

Beceriksiz belediye başkanlarından olmadı sanki

  • 1