BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11

AK Parti'de belediye başkanlarının ardından sırada onlar var

AK Parti, belediye başkanlıkları ile değişimin zaman kaybedilmeden gerçekleştirilmesini amaçlıyor. Hemen ardından bürokraside kapsamlı değişim var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
GELGİT PARTİSİ,

Parti yenilemenin de işkence şekli buymuş demekki,seçimi bekle olmaz şimdi,e o insanların suçu yokki,ne dedinizde yapmadılar.Yeni parti gelecek diye kendi partililerinizi böyle harcarsanız,güvenleri kalmayacak sizlere.

Panik neden??

Seçim denen bir olay var neden beklenmiyor ne bu acele insanlara zor kullanıyorsunuz,demokrasinin barınamadığı bir partiye oy da yok.!!

samet

GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLENLER YETİŞMİŞ KİŞİLERDİR.HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN MERAL AKŞENERİN KURACAĞI PARTİYE GEÇSİNLER.

bu yöntemle olmazz.

Yeni parti geliyor ya AKP de göya yenileniyor,olmaz,baştakiler ve kafalar değişmedikçe de olmayacak,insanları dürterek,tehditle zorla yerinden etmek le değişim olmaz,seçimde vaadedersin yaparsın.tmm.demokratik olur.

Ötüken

RTE ye bir gece ansızın gideceksiniz diyen chpli trol, RTE nin arkasında Allah'ın izniyle Türk ve İslam milleti var, milyonlar onun askeriyiz.

mem

RTE sana ve sana oy verenlere sesleniyorum hani seçimle gelen ancak ve ancak seçimle giderdi senin sözün bumu ama unutma az kaldı bir gece ansızın gideceksin

ÜMRANİYE

ÖNCE İSTANBULUN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞLAYIN AYIKLAMAYA, BU GİDİŞLE BELEDİYELERİDE KAYBEDECEKSİNİZ.

Vatan

Ben oyumu Recep Tayyip Erdoğan'a atıyorum, teşkilatlara kalsa akpartiye oy atmam, RTEnin hatırına oy atıyorum.

Selim

En başta hükümetle halk arasına dağ örmeye çalışan, halki Ak parti iktidarindan uzaklastirmak icin elinden geleni yapan Rektörler den başlanmalı

STERİLİTE LAZIM...

BAŞARILILARI VE TOFFEL BELGELİLERİ ELEYİP KADRO KURDUĞUNU ZANNEDELERİ ÖNCELİKLE TEMİZLEYİN.HALA BÜROKRASİDE FETÖ'CÜLER HAKİM.SANKİ BİLEREK HAKSIZLIK YAPIYORLAR Kİ BU AKP'YE ZARAR VERSİN.TEMİZLİK YÜZEYSEL OLURSA BAŞARI GELMEZ,DEZENFEKTE EDİLECEK KADAR TEMİZLİK ŞART.

vatandan

emekliler de bekliyor zam artık verin

BİR ADAYIN BABASI...

DÜŞÜK PUANLARLA ALDIĞINIZ HAKİM VE SAVCILAR NE OLACAK?TOFFELL BELGELİ KİŞİYİ,MÜLAKATTA SORULAN SORULARIYIDA BİLEN KİŞİYİ KAZANDIRTMAYANLAR SONRA AİHM'E DİL'İ OLAN KİŞİLERİ ELESİNLER, GÖNDERECEK HAKİM BULAMASINLAR SONRA AVRUPA BİZİ NEDEN HOR GÖRÜYOR DİYE YAKINMASINLAR.BU MU MİLLETİN YARARINA OLMAK.SADECE AKP'NİN VE BAZI MHP'LİLERİN SEÇİLDİĞİNİ BİLEREK,CEMAATTAN CEMAATA KOŞANLARIN,RENKTEN RENGE GİRENLERİN KAZANDIRILDIĞI SINAVLAR. BU SÖYLEMİNİZ NE KADAR SAMİMİ OLDUĞUNU HALKIMIZ KARAR VERSİN.

Ali Tarık

İBB şirketlerindeki üst yönetimde yer alan FETÖ Baş İmamlarına sıra ne zaman gelecek?

Misafir

uyum muyum dediğin reise itaat et rahat et sistemi

amin

inşallah göremez o günleri

  • 1