BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04

AK Parti'de başkanları görevden alma dalgası başlıyor

AK Parti, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere çok sayıda belediye başkanının görevden alınması olayını bir ‘manifesto’yla yeniden başlatıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçimlerden önce açıklayacağı manifestoya uymayanlar, seçim tarihi beklenmeden görevden alınacaklar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Vatandaş

Sayın Cumhurbaşkanımız duy sesimizi. Zeytinburnu yüksek binalarca çevrildi sahil tarafından. İlçeye denizden hava girmiyor. Buna tepkiliyiz. Halk olarak kentsel dönüşüm istiyoruz. İlçede fiyatlar uçtu evlerimizi yenileyemiyoruz.

Hülya

AMASYA BELEDİYE BAŞKANI CAFER ÖZDEMİR halen görevdemi ya....Yozgatlı koymadı doldurdu belediyeye...

Haydar

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK'İN yolsuzluklarını kim ne zaman deşifre edecek? Daha doğrusu edildi de neden üzerine gidilmedi? Bu adam hala onikişubat'ın başına musallat olacak mı?

Sivas 58

Sivas belediye başkanı sami Aydın'ı da bir görevden alsanız, termal otellerle uğraşıp duruyor

GERÇEKÇİ

BİRDE BELEDİYE VE İŞTİRAKLERDE ÇALIŞANLARIN ALTINDAKİ KİRALIK ARAÇLARIDA GERİ ALSANIZ TASARRUF EDECEKSENİZ BÖYLE EDERSİNİZ BÜTÜNGÜN BELEDİYEDE OLAN SADECE EVİNE GİİDP GELMEK İÇİN BİR MEMURA ÖZEL ARAÇMI TAHSİS EDİLİRMİŞ HATTA BAŞKAN EŞLERİNE AYIPTIR GÜNAHTIR SÜLEYMAN ÖZIŞIK BEY BİRDE BUNA EL ATSANIZ BELEDİYELERİN İŞTİRAKLERİN YILLIK ARAÇ KİRALAMA BEDELLERİ BU ÜLKEYE İHANETTİR.

  • 1