BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03

AK Parti'de 3 vekil istifa mı ediyor? Elitaş'tan flaş açıklama

Yeni kabinede kimlerin yer alacağı sorusu gündemdeki yerini korurken AK Parti'de bakanlık için milletvekillerinin istifa etmeyeceği öne sürülmüştü. AK Parti'nin önde gelen isimlerinden Mustafa Elitaş'ın '3 vekil istifa ederse sıkıntı olmaz' açıklaması istifa tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ferdi

bence çok kötü bir karar olur, TBMM çok önemli

AKP İktidar Oldu Mertlik ...

Zaten bakan olmak için profil-liyakat-kariyer-eğitim falan önemli değil. Bu nedenle vekillerin bakan olmak için istifa etmeyecekleri kanaatindeyim.

Misafir

iyi partinin seçimlere girebilmesi için, partisinden istifa eden demokrasi kahramanları chp vekillerinin istifası, akp de sorun olmuştu.sanki akp den istifa etmişler gibi...bakanlık çıkarı için partilerinden istifa eden, akp vekillerinin istifası sorun olmuyor nedense.sorun chp li vekillerinnin istifasında mı,akp lilerin bakanlık kapma çıkarcılıklarında mı acaba?

DA

ÇOĞUNLUK GEREKMEDEN BAŞKANIN KANUN ÇIKARMA YETKİSİNİ HALKA SUNUN OLUR BİTER... MECLİS KİM, HER ZAMAN OYUNU ARTIRAN LİDER KİM... İSTEMESEK DE MİLLET İSTERSE KATLANSIN..

MİM CİM

MİLLETVEKİLİ OLDULAR, GÖZLERİ HALA BAKANLIKTA.

SAMET

istifa eden edenler saadet partisine geçsinler.Şu AKP nin aklı başına gelmemiş 15 temmuz olaylarından. Adamlar hala iş balında.

  • 1