BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85

AK Parti'de 3 başkan yeniden aday mı? Deniz Zeyrek yazdı

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak kulis yazdı. Zeyrek İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de belediye başkanlarının yeniden aday gösterilebileceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Akcaabat her sene festival yapio para cokkkk,her yere tesis yapip yandasa peskes cekilio,sera gölüne gittim utandim,,,,köyümün yollari 1980 de yapildindan daha beter.24 senedir de baskan ayni....alcaabatt o kadar cirkinlesmiski sormayin

hadi bende misafirim bu sefer.

xx eylülde, bir ilçe belediyeciğinin düşman işgalinden kurtuluş günü (haftasında) dışarıdan sanatçılar getirilerek konserler verilmesini, eğlenceler düzenlenmesini bir türlü anlayamıyorum. yolu yol değil, altyapısı sorunlu ama ALLAH'ına kurban vur patlasın çal oynasın. AYRAN'ı yok içmeye tahtıravelli ile gider suiçmeye.. anlayan anladı sanırım orayı..

Kerim

Balikesir i bilmiyorum. Lakin Ankara ve Istanbul un degismesi gerek. Arkadas, sirf diger belediye baskani bu yatirimi yapti diye yatirimi sokup atmak nedir?

misafir

Ankara’da Mustafa Tuna ve soyguncu ekinini istemiyoruzzzz

VATANDAŞ

ÜMRANİYEYİ DEĞİŞİNDE KİM GELİRSE GELSİN. AK PARTİ BİR ARAŞTIRMA YAPSIN YÜZDE 5 OY ALACAKMI BU BAŞKAN.

Misafir

köylere hizmet götürme ve köylere yatırımlar artık özel idarelerden alınmalı adamların umrunda değil köyler belediyeler güçlendirilmeli araç gerek olarak onlara verilmeli hizmetler özel idareler bitmiş artık

YOK BÖYLE BIR DEMOKRASI

istanbul ve ankara da secilmis belediye baskanlarini bosu bosuna istifa ettirdiler. birileri resmen baskanlar üzerinde güc gösterisi yapti. ben dedim olacak, yapilacak moduna girdi. simdi de secimi kaybedecegini anlayinca, denize düsen yilana sarilir misali, eski baskanlara sariliyorlar. kadir bey ve melih baskanin yerinde olayim akpartiden aday olmam. secilmis baskanlari, yüz kizartici bir olay yapmadiklari sürece kimse görevden almamali, istifaya zorlamamali. millet secer, millet geri görevden alir.

Misafir

bu milletin başına ne geldiyse sizin gibi liyakata değil de memlekete, partiye, ideolojiye önem verenler yüzünden geldi, bi bitmediniz!

Misafir

vatandaşın halkın görüşleri alınması gerek büyükşehirlerde birde şu yollarda sokaklarda logar kapağı nasıl yerleştirilir etrafı nasıl yapılır eğitimi verilmeli belediyelere bir defa düzgün yapan belediye görmedik araçlarımızın altı parçalanıyor sürekli ama sorumlusu denetim yok avrupada olsa belediyeler tazminat öderler.

Misafir

ANKARA ADAYI İLLERİN NÜFUSUNA GÖRE BELİRLENMELİ ANKADARA ENÇOK HANGİ İLİN NÜFUSU VARSA ORDAN ADAY GÖSTERİLMELİDİR AKSİ TAKDİRDE OYLAR BAŞKA ADAYA GİDER BİZDEN SÖYLEMESİ

Misafir

ANKARA VE İSTANBUL BAYAN ADAY OLSUN BAYANLAR DAHA ÇOK YERELDE YER ALSINLAR SÜREKLİ ERKEK ADAYLAR OLUYOR BİRAZ BAYAN ELİ DEĞİSİN BÜYÜKŞEHİRLERE

Misafir

Diğer illeri bilmem ama Ankara'da mevcut başkan Mustafa TUNA aday olursa oyumu gönül rahatlığıyla veririm. Melih GÖKÇEK'den sonra büyük bir rahatlama oldu Ankara'da. Aday yapılması gerektiğini düşünüyorum ve yapılmalı da.

  • 1