BIST 9.799
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,88

AK Parti; Y.Doç.'lik tasarısı görüşmelerinde, her teklife neden “hayır” diyor?!

Genel Kurulu izleyenler şaştı kaldı!....

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Yaqbancı dilim iyi değil, yabancı dille ilgili bir talebim de olmadı. Araştırma yapacak bir insanın en az bir yabancı dili bilmesi gerekir. Bu gün akademisyen yetiştirmeyen kurumlar bile belirli bir düzeyde yabancı dil bilmeyen personeli almıyor. Mehmet Şahin

Misafir

Arkadaşım, yanılıyorsunuz.O sırıtan kişi bir makamı temsil ediyor, kullandığı kelime ile ilgisi yok, izleyin hak vereceksiniz.Kimsede beleş unvan istemiyor.Çok şükür, üstümüzde sıva-boya da yok. Saygılar.

Misafir

Hak edilmemiş değil, yıllarını vermiş dürüst insanlara değer ve hak verme demek daha doğru olur. Sen de mi yoksa yabancı dili iki cümle yazamayıp konuşamayan ama 80-90 çekenlerdensin?

Mehmet Şahin

Alın oylarınızı yavaş yavaş kaybolun. Yazar, kendi çıkarını desteklemeyen bürokrata (“Katılmıyoruz” diye bağırarak, dişlerini göstererek sırıtan, bıyıklı bürokratın kim olduğu merak edildi!...) biçiminde hitap ederek yüzündeki boyayı dökerek gerçek suratını gösterdi. Hak edilmemiş unvan beleş olarak verilmeyince sıva dökülmüş oldu

Yardımcı Doçent

Eğer bu yasa böyle saçmalıklarla çıkacaksa ve yıllara dayalı yükselme olmayacaksa üniversitelerde iş barışının bozulacağını düşünüyorum. Yıllar öncesi yabancı dili parayla geçmediğime şimdi beni bin pişman ettiler. Artık 60 yaşından sonra da geçemeyeceğime göre bir yardımcı doçent olarak bana düşen basmaya hazırladığım kitabımı yakmak. Alın sizin olsun doçentlikte, profesörlükte. Bizleri doçent, prof. yapmayarak FETÖcüklerinize yer açın hepsi soru çalarak dillerini geçmişti zaten. Alın onları prof. yapın. Dürüstlük de böylece cezasını bulsun. Bizi savunmayan siyasiler, size OY VERMEYECEĞİZ.

  • 1