BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16

'AK Parti ve muhalefetin 2 yanlışı'

Fehmi Koru bugünkü yazısında AK Parti ve muhalefetin ayrı ayrı birer hatasının bulunduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
gerçek secmen

AK PARTİ BAKANLARIN YOLSUZLUK YAPTIKLARINA ASLA ASLA İNANMIYORUZ chp mehp kardeşler boşuna yorulmasınlar kendilerini yerden yere boşa çalmasınlar onlara anca hava almalarını söylüyoruz

vatandaş

çok dogru konuşmuş

KUMAR

tamam arkadaş, hiç kimse hiç bir şey çalmadı, kabul ama her önününze geleni dışlayıp kutuplaşmayı bırakın artık, sadece bir tane ülkemiz var..

3.GÖZ

yolsuzluk iddialarına karşı akp nin hem yerel seçimlerde hem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olduğunu unutmamak gerekir. bunun 2015 seçimlerinde de çok fazla değişmeyeceğini düşünüyorum. tabi bunda beceriksiz ve yurdum insanının düşüncelerine bir gram saygı duymayan muhalefetin büyük katkısı var.

MALİK

HIRSIZLARI SAVUNAN ONLAR KADAR GÜNAHA ORTAKTIR

çok yazık

fehmi koru albayrak ın yaptığı baskıları görmezden gelmiş.önce diger 3 tanesinden ayrı durup kendini kurtarmak istedi sonra parti içinden gelen baskıyla 4 ü nü de birleştirip karar verdiler.ama bu iş akp öyle bir hataya zorladıki artık telafisi mümkün değil.cemaat gene değerlenecek diğer partiler en azından malzeme için cemaatin peşine takılacak.

_kuLaLi_

akepe ve muhalefetin iki yanlışı... akepe emeklilere "hakaret" eder gibi 25 lira zam yapmayacaktı seçimlerde bunun ceremesini çekecekler eminim... muhalefet de bu zam konusunu gözardı etmeyecekti tırıvırı söylemlerle vakit öldürmeyecekti lafbaşı gelince on milyon emekli var deniyor peki bu on milyon insan sadece oy isteneceği zaman mı insandan sayılıyor?...

cesim

Fehmi, sen de mi muhalif oldun? Fehmi senin uzmanlık alanın yağcılık. Sakın sen bu uzmanlık olan yağcılıktan vaz geçme. Muhalif olmak senin neyine. Yağcılığa devam Fehmi. Sana da bu iyi yaraşır.

  • 1