BIST 9.450
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.495,37

AK Parti ve MHP'den ortak açıklama!

Yeni anayasa paketi Meclis'e sunuldu. AK Parti ve MHP temsilcileri TBMM'de yeni anayasa değişikliğiyle ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

600 vekil ve 18 yaş bana bunu açıklayamayacaksın MHP.

Misafir

ÖMRÜNÜ MHP YE VERMİŞ BİR ÜLKÜCÜ OLARAK HAKLARIM VE OYLARIM HARAM OLSUN.1977 DEN BERİ BU DAVANIN SAVUNUCUSU VE NEFERİ OLDUM.BEN VE BENİM GİBİ ÜLKÜCÜLER BİR KİŞİ PADİŞAHLIĞINI İLAN EDERKEN MHP KOLTUK DEĞNEĞİ OLSUN DİYE ÇALIŞMADIK.bİR KİŞİ ANAYASAYA UYMUYOR DİYE ANAYASAYIONA UYDURMAK MHP NİN YAPACAĞI İŞ DEĞİLDİR.BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEĞİLDİR.BUNLAR TARİHE ÇOOOOOK KARA LEKE OLARAK KAYDEDİLECEKTİR.TEKRAR DİYORUM HAKKIM VE OYLARIM HARAM OLSUN

ÖMER SAY

İNSANDA BİRAZ YÜZ OLUR EDEP OLUR.SİZ ÜLKEYİ HERŞEYİ İLE TEK ADAMA TESLİM EDİN UTANMADAN ARLANMADAN DA HALA KONUŞUN. EDEP EDEP İLLEDE EDEP

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Dikkat çeken hususlar:4-Yargının başı olan HSYK üyelerinin yarısını Yürütmenin başı olan başkan, diğer yarısını da Yasama organı olan vekiller seçecekmiş. Yani Yargı Yürütme ve Yasamanın güdümüne havale edilmiş. Sonra da yazmışlar bağımsız ve tarafsız diye.

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Dikkat çeken hususlar:1-Cumhurbaşkanı hem yasama ve hem de yürütmenin yerini almıştır. o halde hiç bir işe yaramayan vekillerin sayısını niye 600'e çıkarıyorlar. 2-Türk milleti askerdir millettir. Ama Anayasa'dan asker siliniyor. 3-3. partilere şans tanınmayacağına göre MHP'liler nedense MHP'yi tarihe gömmek istiyorlar.

Misafir

yüce divanmı kaldıki hepsi memur.

kimsesiz1953

akp nin MHP yi kirli emelleri için kullandığı bir anayasa teklifi olarak kamuoyuna açıklanan bu maddelerle bütçeyi çarçur eden bir anlayışın ürünü olarak görülmektedir MHP yi şiddetle kınıyorum.

Cemal Karahan

Başkanlık sistemine Evet diyen MHP Milliyetçiliği inkar etmiştir.....bundan sonra gideceği yer Karacaahmet mezarlığıdır........

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Sayın vekil boşuna çenesini yormasın. Neden evet dediklerini tüm Millet biliyor. Devret Bahçeli MHP'nin başında kalabilsin, Ülkücülerin önünü kesebilsin diye...

Misafir

bütün eski parti başkanlarına bakanlık verdi bunlara da daha üst makam olarak başkan yardımcılığı verdi her halde

cemşit abuzittin

Bir MHP'li seçmen olarak, Devlet Bahçeli ve avenesinin tutumunu kınıyorum. Bahçeli koltuğunu muhafaza edebilmek adına AKP'ye destek vermiştir. Bütün seçimler bittikten ve AKP'nin MHP'ye ihtiyacı kalmadıktan sonra Bahçeli'de gidecektir. Sonra da çıkıp bizi kandırmışlar diyecektir.

YORUMSUZ

iyi olur ama sonra da kalkıp müslüman biri niye chp ye oy veriyor diye kızmayacaklar. ÇOKLU DEMOKRASİ YERİNE İKİLİ DEMOKRASİ YANİ İKİ PARTİDEN BİRİNİ SEÇ DAYATMASI.

TÜRK

sadece iki parti kalacak bir sag bir sol olmak üzre.kendileride sagcı ayagına yönetime girecekler.

kundemacı

Sayın PARSAK, gözünüz aydın tam dibe vurdunuz. hayırlı olsun. Nihayet başardınız.

MİSAFİR

NEDEN EVET DEDİNİZ MALUM ..KOLTUK VE CUMHURBAŞKANLIĞI YARDIMCILIĞI İÇİN ..TEK KELİME İLE SİZ BARAJI BİLE GEÇEMİYECEKSİNİZ MHP OLARAK ..TOPUNUZUN RABBİM CEZANIZI VERSİN..

mehmet gül

mhp ye verdiğim oylar haram olsun.

Misafir

yarın da mhp aldatıldık diyecek...bu kadar akılsızın mecliste ne işi var...

mert01

siz dedinizde biz kukla değliz. ülkücü hür iradeye sahiptir. sizin iradeniz ipotekli ve siz asimile oldunuz. artık bizim aramızda yer bulamassınız.

erden

buyrun cenaze namazina mhp li arkadaslar,akp sonunuzu getirdi.oyun icinde oyun ama ava giden avlanir.

serdar

ruhuna fatiha,eskiden bir mhp vardi akp nin samar oglani oldu.

Misafir

Bizler milllet vekili sayısını 550 den 300 e inmesini beklerken 600 oldu bu ne biçim düşünce. bu kadar olması şart mı be kardeşim,yazık değil mi bu milletin parasına vergisine siz vekiller niçin hiç düşünmezsiniz bu halkı, oldu olacak vekil sayısını 1000 yapın yiyin milletin parasını yiyin tıksırıncaya kadar kusuncaya kadar yiyin.

bekri mustafa

teşekkürler bahçeli teşekkürler akkurt lar

ZORBEY

Bahceli önce vatan derdi...MHP tabanında %10 destekcisinide kaybetti...akılsız kafasındaki MHP nin kapısına kilit vurdu...MHP nin yeni bir liderle şahlanma zamanının başlangıcı olacak.....

Vatandaş

Ey Bahçeli 2002 den beri AKP ye bastonluk yapmaktan yorulmadın mı?

Vatandaş

Ey Bahçeli tarih önünde bu yaptığının hesabını er yada geç vereceksin. Başkan yardımcılığı veya üç bakanlık için değmezdi.