BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

AK Parti teşkilatlarında değişim için Dilipak'tan uyarı

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'tan AK Parti yönetimine teşkilatlardaki değişim öncesi uyarılar geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
i.a

dilipak akp yi bitirip kazanacak gibisin.. yuh sana..

Hakkı ARAR

Bence de Münafıklarda şeytan tüyü var. Ne halt ederlerse etsinler göze batmıyor.

misafir

Anlatılanların tümünün merkezinde "insan" faktörü var.El etek öpmenin,dalkavukluk ve şakşakçılık yapmanın pirim yaptığı ülkemizde maalesef kısır döngü devam eder gider.

bu hainler

bu Cemaati fetullah Cumbuşlar,Vakit molla Cunalistler,milli görüş,milli Nizam,milli selamet,milli felaket,milli yolsuzluk,AKP'li molla politikacilar.ve Ergenekoncu firari SAVCILAR,ya bunlar !kanga deyilmiydilar hainler.

salhor

Sayın Dilipak "Tosya'ya pirince giderken..." diye bir deyim yoktur; "Dimyat'a pirince giderken..."dir doğrusu. Ayrıca, AKP'nin teşkilatlarına yapılacak baskı ve ayıklama, "değdi.. değmedi" mantığıyla harekete ve ortada adam kalmamasına sebep olur.

sude akdeniz.

sayın dilipak ne olur bir ak parti seçmeni olarak sizden birşey rica ediyorum enson özal harekat polis alımında yapılan haksızlıkları ve kazanıp alevereyle dalavereyle hakkı yenen gençlerin durumuyla ilgili iç işleri bakanına sor siz kimleri aldınızda bukadar kişi madur edildı.akp adamları sayesinde ben ak partili olduğum .için zoruma gidiyor budurumlar çünkü hayır bloğunda çalışanlları hep aldılar .hakkıyla kazanan akp seçmenini almadılalar ensesi kalın adamların önerdikleri kişileri aldılar bizimde işimiz allha kalmış hakkımız haram zıkkım olsun.verdiğim oylar haram zıkkım olsun.

BANA NE

Dilipak, "Münafık karakterli adamlarda Şeytan tüyü var" valla bende o kelimeyi senin için söyleyecektim..

asıl nevsehirli

gelin birde Nevşehir'e bakın.Belediye başkanı ne kadar zenginleşmiş belediye md.lerinin zenginleşmesine güç yetmez bel.baş.olayın içinde teşkilat bunları ğörüyor hiç sesini çıkarmıyor bu da teşkilattın uyumlu olduğundan deniyor.Lütfen yetkililer şu Nevşehirin durumunu öğrenecekseniz tabana inin tabana!!!

zeki

atı ala üsküdarı geçti, Mücahidler mütahit oldu.

türkiyenin sırrı kalmadı

tüm kurumlarımıza sızıp tüm sırlarımıza sahip olan bir örgütle mücadele ediyoruz dilipak çok haklı ama ben reis e sonsuz güveniyorum.

çiftçi

Hay ağzına sağlık Abdurrahman Dili pak, bu millet Devletin malı deniz anlayışından çok çekti, rüşvetsi iş yapılmaz oluş. KPS ye baş vuran gençlerimiz sınav sorunda yapılacak mulakat için torpil arar hale gelmişler... ( malum torpilsiz iş yok günümüzde) Ülkenin kanayan yarasına işat etmişsiniz inşallah politikacılar bu söylediklerinizi dikkate alırlar.

Misafir

dilipak ın uyarı diye sundukları,akp nin yıllardır işlediği sömürü fiilleri.akp sömürü düzenlerini gülen yapılanması işliyor tarzı söylemleri,akp lileri ak pak yapma operasyonlarının bir parçası olmuş.akp talan ve suç çetesi iken,algıları başka yönlere yöneltmet; dilipak ın deyimi ile münafıklık olmuyor mu?

rustemizal

Allah sahid Ak partiye oy verdigim icin resi'n damadini bakan yapmasi kanima dokunuyor... AK icindeki 330 miletvekili icinde damatan yuz bin kat daha degerli insan varken kac milyon uyesi olan AK parti teskilatlari icinde once degerli beyin insan varken Reis sen kalk cumhurun Reisligi yapmak yerine aile resiligini one cikar... oyumu ve hakkimi helal etmiyorum,,,,

  • 1