BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim çalışmalarıyla ilgili Ankara'da açıklamalarda bulundu. Ünal , AK Parti'nin seçim beyannamesinin 25 Mayıs'ta açıklanacağını duyurdu

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 82 Adet Yorum
Misafir

OHAL temel hak ve özgürlüklerin sınırlandığı istisnai bir durum , özellikle ifade ve basın özgürlüğü, toplantı ve gösteri özgürlüğünün güvence altında olmadığı bir dönemde, seçimlerin demokratik olmasından söz edilemez....

Misafir

İyi bu sefer muhalefeti hainlikle suçlamamış.

Misafir

beğenmiyoruz ama gitmiyoruz da.çok meraklıysan sen def ol git edepsiz.

Misafir

Laf oyunun yaparken kendini batırmışsın.

Misafir

Düşman sizsiniz...............

Misafir

Ama sor ''hep bu fetö yüzünden oldu'' derler.

eren ersoy

16 senedir CHP mi yönetiyor da sizler de muhalefetmişsiniz gibi her seçim üstü şöyle yapacağız böyle yapacağız diyorsunuz..Yapın abicim neden seçimleri bekliyorsunuz ki onu anlamıyoruz.Boşverin CHP yi o muhalefet siz iktidarsınız.Yapmanız gerekenleri yapın vaadetmeyin.Siz yönetiyorsunuz CHP değil.

Misafir

Suriyelilere vatandaşlık ülkeyi felakete götürür adamlar durmadan çocuk yapıyorlar 10 yıl sonrasını düşünün daha şimdiden tepemize çıkmaya çalışıyorlar yapmayın kendi ülkesini vatanını satandan bize hayır gelmez

Misafir

vergi sisteminde adalet yapın. vergi dilimlerini kaldırın. çalışanların gelir vergisi yıllık standart sabit %18 olsun. asgari ücretli 15 olsun.

EFE

BAYRAĞIN OLMASINA SEVİNMİŞLER ! AÇILIM SÜRECİNDE İSMİNİ ZİKRETMEKTEN BİLE HİCAP DUYDUĞUM YANDAŞ YAZARINIZ TÜRK BAYRAĞININ RENGİ BİLE DEĞİŞEBİLİR DEMİŞTİ SAYIN ÜNAL..MAÇLARA SOKULMUYORDU. ELDE BAYRAK YÜRÜYENLERE TERÖRİST MUAMELESİ YAPIYORDUNUZ DAHA DÜN GİBİ...VATAN VE BAYRAK SEVGİSİNİ SİZLER ÖĞRETECEK DEĞİLSİNİZ....

Misafir

emeklilerin intibak zammını unuttunuz galiba biz unutmadık

Misafir

vaat vermek yerine, politikamız ortada işte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, mükemmmellll, diyebilseydin oy alırdın. şimdi ben de sana diyorum ki sana oy vereceğim :)

Misafir

Hala millet iradesi diyor ya.MHP ye millet AKP ile birles diyemi Oy verdi he. Tamam dedik

Hacı

Mahir Ünal sen nelerde bilirmişsin. Fazla söze gerek yok. TAMAM

Misafir

muharrem kazanamazsa, istanbul belediye adayı

Misafir

senin kafan o kadar basar işte....vergiler ve ötv yi neden hesaplamıyorsun ? 2002 de asgari ücret 11 çeyrek altın ediyordu , şimdi 5 altın ediyor...2002 de fransa da asgari ücret 1100 euro ,şimdi 1600 euro...

DEVAM

Yüce Devletimizin ne kadar düşmanı varsa alayına inat REİS'le DEVAM...

DEVAM

Yüce Devletimizin ne kadar düşmanı varsa alayına inat REİS'le DEVAM...

yola devam

allah aşkına su adamla ilgili haber yaparken resmini koymayın ben ak partiliyim reise canım feda ama bu adamı ne zaman gorsem partimden soguyom.

Balaban Beyi

Ey İnternethaber ve yönetimi; VAATLER BİR ÜLKEYİ ŞAHA KALDIRMAZ, UYGULAMALAR ŞAHA KALDIRIR... AKP yönetimi FİYATLARI ŞAHA KALDIRDI..$=4,30 tl € 5,10= TL. Mazot 6 TL ye yaklaştı, Benzin 6,5 TLyi geçti...İşsizlik %20 lerde.. Dış Ticaret açığı Yıllık 55 milyar $... ..Daha sayalım mı? VAAT HİÇ BİR ÜLKEYİ ŞAHA KALDIRMAZ..İş uygulamalardadır..

Misafir

Suriyelilere vatandaşlık vatana ihanettir yapmayın

Misafir

sadece 1 yüzüğü var..

Yolcu

Dün acıkmışım. Param da yok döviz imde yok. İki kilometre üç şeritli yol sattım karnımı doyurdum. Allah reis den razı olsun.

ülkücü kale

16 yıldır şaha kalkamış, şimdi kalkacak mış..bizde yedik...ötekileştirme, gelir adaletsizliği, hukuksuzluk, özgürlük,yeni akıllarına gelmiş...artık kullanma tarihiniz geçti beyler...yeni bir kadro ve lider gelmeli..

Balaban Beyi

Yahu rakip Siyasi Partilere ve Liderlerine,her gün hakarete varan şekilde konuşan AKP liler; Aynı zamanda bunlar, " konuşmaları güzel sözlerle ifade edelim " diyen gene AKPliler..!!Hayret..Hayret doğrusu... SİZ ALEMİ KÖR VE SERSEM Mİ ZANNEDİYORSUNUZ..?