BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,57

AK Parti seçmenini Mansur Yavaş'la karıştırdı galiba!

Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti seçmeniyle ittifak yapacakmış! AK Parti seçmenini davasına ihanet eden Mansur Yavaş ve Abdullatif Şener'le karıştırıyor galiba.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
karamanlı

"Ne güzel gazetecilik değil mi?" diyerek iyi laf çakmışsın. Hadi bey birde hükümetin her dediğini sorgusuz halka durup, resmi gazete gibi çalışan, adı gazeteci olup, aslında tellallık yapanlarada bir iki laf etsen...

fikret boduroğlu

haklısın.CHP avanta veremeyeceği için ,AKP seçmeninden oy alamaz.avanta vermek için iktidar da olmak gerekir.

UTANC

ABD'ye dönen Brunson konuştu: 8 kişilik koğuşta 20 kişi kalıyorduk... Benden nefret ettiler. Çünkü hükümeti devirecek darbeye karışmanın yanı sıra casusluk ve Kürt haklarını desteklemekle suçlandım. .............. Başkan Trump yaptırım uygulayınca ekonomik problemler yaşamaya başladılar ve sonra ekonomideki sıkıntılardan sorumlu tutuldum...........

Misafir

Mansur YAVAŞ'a kurban ol.

Hiç kimseye hiç şözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

Misafir 09:18 atacaksan biraz ölçülü at. İMF'nin yönettiği yalanını söylediğin 2002'de toplam dış borç 129 milyar dolar iken 16 yıl sonra 459 milyar dolara çıkmıştır.

mniksek

HADİ BEY HEP BÜYÜK ŞEHİRLERİN VE İLLERİN BELEDİYE BAŞKANLARININ AKİBETLERİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ, KİMSENİN GÖRMEDİĞİ BELDELERİ KİMSE NEDEN GÖRMEZ, BELEDİYE BAŞKANLARI İŞKUR ÇALIŞANLARINI KENDİ ÖZEL İŞLERİNDE ÇALIŞTIRIYOR...

Erol Baron

AKP'nin acemiliklerini örtbas etmek için Teknoloji veya Çin'in sağladığı ucuzlukla bugün ile 40 öncesini kıyaslarken doğru bir hesap yapmak gerekir..... 1973 te Fransa'da asgari ücret 190 € idi ve bir renkli televizyon satın almak için en az 4 ay çalışmak gerekiyordu.... 2 ay maaş ile elden düşme 10-15 yaşında bir araba satın almak mümkündü..... Şimdi ise asgari ücret net 1200 €.... Buna rağmen, Fransızlar eskiden satın alma gücümüz daha fazlaydı diyorlar.....Demek istediğim, eskiden konuşurken birilerine haksızlık yapmamak lazım...... Tam yoksulluk zamanında ülkeyi yöneten M.Kemal'in yaptıkları ise, ancak MUCİZE kelimesi açıklayabilir.

zaferigo

vallahi hiç kusura bakmasın kimse ;parti adı önemli değil.. bütün partiler belediya başkanlarından tutun en alt kadroya kadar hilekar menfaat sağlayıcılar..ben dürüstünü görmedim.cumhurbaşkanı belediye başkanlığı yapmış bir kimse neden bunların önlemini alıcı kanun yasa çıkarmıyor anlamış değilim..

Misafir

arda turan ne sarayın neden başka kişilerin adamı değil bu ülkenin oyuncusu dün akşam rusya karşısında sahada neden yoktu asıl onu sorgulamak gerek bu arkadaşlar neden bu durumda onu irdelemek gerek

Misafir

içlerinde sade temiz gösterişten showdan uzak başkanlarda var onlarıda bizler biliyoruz zaten yaşam tarzından

Misafir

aynen öyle olacak hadi bey doğru yazmış twit ve selfie başkanları yaptıkları son hamlelerde kurtaramayacak onları

Misafir

Ankara Büyükşehir Belediyesinin üstü sessizce örtülen harfiyat gelirleri ile ilgili bir yazınızı göremedik, amerikalı rahiple ilgilide suskunluğunuz da devam ediyor. Gazeteci için irdelenmesi gereken 2 konu ama gazeteci için.

İLHAMİ ŞAHİN

MANSUR YAVAŞ,BAZILARI KADAR SİLKİNİNCE TOZ DÖKER...!!! BOYUNUZU O TOZLA ÖLÇÜN...!!!

CERENŞAH

YEDİNİZ KENDİNİZİ Bİ KILIŞDARLA HA...BAŞKA DERDİNİZ YOK SANKİ.HAİN AJAN DEDİĞİNZİZ FTEÖ RAHİBİ ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ÖZEL UÇAKLA BASTI GİTTİ ,ARKASINDAN ÖÖLE BAKA KALDINIZ.ERDOĞAN DAHİL KİMSENİN GIKI DAHİ ÇIKAMADI.CAN DÜNDAR DAVASINDA ''AYM NİN KARARINIA SAYGI DUYMUYORUM'' DİYEN ERDOĞAN PAPAZ DAVASINDA SUS PUS.

ar

yazdığının okumaya gerek yok... görürsün gidenleri fazlasıyla inşaallah

bahadır

Demekki neymiş. AKP belediyelerinin yüzde doksanı Tevazudan uzak, Özünden uzaklaşmış, Pisliğe bulaşmış, İşi gücü bırakmış, sosyal medyada artistik pozları veriyor.!! Bunu siz yazmışsınız ben değil.!!!

tezcan bağrıaçık

brunsonu bahane edip zam yapılmayan hiç bi şey yokken bırakıldığında yapılan zamlara arkasını dönenlere belediye secimlerimde gereken yapılacak yeter milletin aklıyla oynamaya calıstığınız hep milletten hep milletten kriz fakire vurur zengini uçurur belediye seçimlerinde görüşürüz

Misafir

Türkiye sizce daha önce Yılmaz Büyükerşen gibi bir belediye başkanı görmüş müdür sayın Özışık?

Misafir

Denizliden Osman Zolan gitmeli.. Bu beceriksiz adam Her projeyi eline yüzüne bulaştırıyor sakız gibi uzatıyor.. Denizlimize Nihat zeybekçiyi tekrar Başkan olarak istiyoruz..

hi,ya

beykoz beledıye başkanı.imarda 8 metre olu 18 metre yapmış .600 hane yola gitti.istimlak parası 100 mılyon tl vermesi lazım vatandaşa devlet.Bu kadar zeki başkanı var beykozun .Devleti batırdı imar getirerek.Kendi 7 kat ev yaptı 14 daire yaptı. Yol genişlemesi varmi başkanın sokagında dıye bana sormayın:)))

Selahattin

Samsun Milli Eğitim Müdürü de gitsin

Misafir

Kibirliler gitsinler elbette. Ankara da Mevcut Başkan Mustafa TUNA yı görmek isteriz. Adam kibirsiz, dürüst ve çalışkan. Ama asıl sorunumuz şimdi bunlar değil. Rahip şokunu atlatamadık, uzun da süreceğe benziyor. Vallahi hayla miydi, gerçek miydi anlayamadık. Bir casusu nasıl bıraktık, inanılır gibi değil.

Misafir

Hadi bey, Ne akpliyim ne de chpli. ancak hakkani olmak açısından madem soru soruyorsunuz yarım bırakmayın. evet ataşehir ve beşiktaş belediyeleri iktidarda olmanın gücüyle soruşturuldu ve diyelim ki yolsuzluk var da görevden uzaklaştırıldılar. sorunun devamında peki istanbul, ankara ve daha nice belediye başkanları neden istifa ettirildi yada azledildi diye de sorup cevap vermeniz gerekmez mi?

Zeki

Bu rahiple ilgili hiç sesin çıkmadı Hadi Bey, yoksa sende mi Tarafsız yargı diyon..