BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ak Parti seçmeni Başkanlık istiyor mu? Andy-Ar açıkladı!

Bugün Selahattin Demirtaş'ın Erdoğan'a Başkanlık sistemi için yaptığı referandum çağrısı günün en çok konuşulan haberi oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
ÖRNEK

2 Partili, zengin şirket OLİGARŞİSİ. BUŞA BAK gör ne olduğunu.

Hangi seçmen

Çoğunluk,pek çok kavramda olduğu gibi başkanlık sistemi nedir,nasıl çalışır onu bile bilmiyor.

Toroslar0101

Akpartiye oy verenlerin büyük çoğunluğu başkanlık sistemine sıcak bakmıyor, bu fikri önemsemiyor, üzerinde durmuyor.

ali

kendine mukayyet ol bu zekayla uzaylıların hedefindesin haberin olsun

niğdeli

eyyyyyyyyyyyyyyyy uyan sözle uslanmayanın sonu kötek tir demiş atalar bizde onu yaptık

eeyyyyy

akp seçmeni ne istediğini biliyor mu bi de onu sormak lazım. ,3 ay evvel çözüm de çözüm diyorlardı şimdi çözümle alakamız yok diye kıvırıyorlar. pkk ile masaya oturulmasını gayet olumlu karşılayan içine sindirebilen akp seçmeni şimdi pkk nın baş düşmanları olduklarını söylüyorlar.

din tüccarları

Cumhurbaşkanını halk seçsin referandumunda sandık başındaydım.Gelenlerin %75 i ne için evet hayır dediğinden bihaberdi.Cehalet olunca din tüccarlığı iyi bir ticaret yöntemi

Akıncı

Harbimi yazan arkadaş: sana sadece YAV HE HE diyorum :)

la tahzen

Harbimi diye yazan arkadaş! sanırım cıamaatçisin:)) yada öyle izlenim veriyorsun. 17/25 aralık sorgulamasını araştırdığında dünya kadar usulsüzlük olduğunu görürsün. hala algı peşindesiniz.Meral akşener gelirse akp oy'u 20 lere düşermiş. sen kendini buğday ambarında zannediyorsun sanırım.

Harbimi

Erdoğan 17/25 aralık sorgulanmasın diye her türlü riski almak zorunda,Tekrar seçim olacak,muhalefetin işi Allaha kaldı.Olağan üstü gelişmeler olmadan Akp çok oy kaybetmez.Güneydoğu da %3 - 5 puan kaybetmesi garanti.Ama Türkiye genelin de oy kaybetmesi için sıra dışı gelişmelere bağlı.Mesela Mhp lider değişikliği yapıp MERAL AKŞENER ile seçime girerse,MHP seçimden 1.parti çıkar. Akp nin oy kaybı %20 25 leri bulur.

emekli

taraflı anket yapanların tümün ün canı cehenneme.bırakın partiyi siyasi görüşü yalakalığı millete adam gibi anket sonuçları sunun.bu anketçilerde gurur olsa her seçim sonucu farklı çıkıyor hakaretew uğruyorlar yine bildiklerinden şaşmıyor kişiliksiz adamlar.

vatan

şehitler gelmiş bunların derdi koltuk seçim başka yok tek seçenek hükümet kurulsun erken seçime hayır

ahmetlerr

arkadaşlar anlamış değilim şu akp (tayip erdoğan)nı vatan yangın yeri, ekonomi dibe vurmuş komşularda iç savaş. bu neyin hırsıdır.

ahmetcan yılmazer

özerkliği ve yerinden yönetimi de referanduma götürelim selahattin.

hasan usta

Milletin sana verdiği oy ortada daha ne konuşuyon hayret bişi ya. Milletin derdi iş aş ekmek terör kardeşim. Aslında millet mal olmasa ikinci seçimde vurur yumruğu oturtur alırlar boylarının ölçüsünü

Mert

Demoktratik ülkelerde ANAYASA'ya uygun eylemler yapılır. Hukuk olmayan ülkeye de ülke denmez. Halk İradesi konuştu. Değil tek baiına iktidar olma yetkisini anayasada değişiklik ve hatta başkanlık sistemine geçiş için dahi oluşacak MECLİS ARİTMETİĞİ RTE'nin istediği gibi oluşmadı. Ne kadar cahil cühela varsa senin gibi yorum yapıyor. Demokrasiden bahsedip despotik sistemi savunan insanların zeka katsayısını merak ediyorum.

bir izleyıci

kimse kusurasın bu toplumun zaten odunla bir farkı yok. örneğin: yanmaya uygun olan kuru bir odun yanında ki yaş odunu dayakar. türk toplumu nunda durumu aynen o kuru odunla ne farkı varki?

mustafa

Bey efendi demokratik bir ülkede erdoğan başkanlık için aday olacak seçilecek diye korkmayın bu doğal bişey erdoğan adaylığını koyar sende varsa bir liderin çıkarırsın parlatırsın saz çaldırırsın rezidans aldırırsın sahte milliyetçilik yapar bu koyunların oyunu alırsınız başkan erdoğan olmaz nekadar geri kafalısınız pes doğrusu ulan artık kabullenin hepinizi toplasanız 1 erdoğan etmiyor diyemiyorsunuz ki benim sevdiğim adamın lider özellikleri yok böyle giderse de3 uzun bir zaman olmayacak meşrepçiliği bırakın çalışanın hakkı çalışana mezhebine meşrebine değil nankörlüğü bırakın bırakmasanızda tın ...

yanlışın var

yanılıyorsun başkanlık gelsin her parti adayını çıkarsın yarışsın en çok oyu ana başkan olsun sizde biliyorsunuz kim aday olursa olsun erdoğan karşısında şansı zayıf

TIR SÜRÜCÜSÜ

Tayipin arkasındaki zaat!!Dik dur eğilme Arkandayım,Arkan sağlam ellerde..

İşte son seçim anketi

Gezici Araştırma’nın sahibi Murat Gezici, en son yaptıkları araştırmaya göre, olası bir seçimde AKP 39,2, CHP 26,4, MHP 16,2, HDP’nin ise 14,1 oranında oy alacağını belirtti. ...................

Rifat

Erdogan bitmiştir türk milleti onun rusvetleri hirsizlik sorusturmasi var oldukca sonu Tansu ,mesut yilmaz ve demirel gibi olur..

ilhan güven

Siz bu anketi ormanda odunlarla mı yaptınız. Eğer bir şahıs bir ülkenin başbakanını cumhurbaşkanını bilmiyorsa kesin odundur. Kalas demiyorum kalas iyi kötü hizaya girmiştir. Bunu bilmeyenler resmen odun ya da en iyi bakışla tomruk.

Yüzde kırka Düştü

Yüzde 52 ile seçildiğinden bu yana çok şey değişti….............................. Erken Seçim Gerekiyor!....................... Cumhurbaşkanlığı Seçimi yenilenmeli...

Geziciyiz

Başkanlık mümkün değil..... Din Eksenli Diktatörlüğe Haaaaaaaaaaayır!