BIST 9.537
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,04

AK Parti 'partili Cumhurbaşkanı' için tarih verdi!

AK Parti'li Nurettin Canikli, başkanlık sisteminin yer aldığı anayasa değişikliğinin mutlaka hayata geçirmeyi istediklerini söyledi. Canikli, başkanlık sistemi için ilk adımın Haziran'da atılacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Admin işine geleni yayınlıyor yorum yazdım küfür yok hakaret yok ama admindende Tık yok Admin sende bırak bu işiiii

*****

cumhurbaşkanı demek herkesin cumhurbaşkanı olmasıdır partili olunca sadece kendi partisinin olur o zaman kendi insanının haklarını savunur ötesi ne olacak cumhurbaşkanı demek yüzde yüz herkesin cumhurbaşkanı olmak demek

Ali Demirelli

Partili Cumhurbaşkanı olsun. O zaman . " O bizim Cumhurbaşkanımız falan değil. AKP lilerin Cumhurbaşkanı" deme hakkımız olur. İcraatlarından sorumlu olur. Cumhurbaşkanlığının sorumsuzluğu kalkanından da çıkmış olur.

Misafir

çatlasanda patlasanda bu ülkeye başkanlık gelecek. bir kullanan defalarca kullansın anket olsun inanıyormusun.

ali

Ulke kan golune dondu, hergun sehit haberleri gelirken bu serefsizlerin dusundugu tek sey partili cumhurbaskani. Alah hepinizin belasini versin

Misafir

tayyip icranın başında olmaya bu kadar istekliydi de başbakanlığı niye bıraktı?hadi git işine be tayyip şimdi neyi yapamıyorsunda başkan olunca yapacaksın?başkanlık sadece senin egonu tatmin etme gayen.

Stratejik Görüş

Tarafsızlık yemini ettiği halde böyle davranan biri taraflı olduğunda kim bilir nasıl davranacaktır. Allah Müslümanların yar ve yardımcısı olsun.

İYİCE GEVŞEDİK

TABİ CANIM ŞİMDİ ONU CANI İSTİYOR YAPAR.ZATEN ÖYLE.

vatandaş

Milletvekilleri ettikleri yemini unutmasın.Vatanın birliği ve bütünlüğünden,hukuk devleti ilkelerinden ödün vermesinler.Milletten beddua almasınlar.Babası da olsa doğrudan ayrılmasınlar yoksa ellerimiz yakalarında...

bence

yorumlara yapilan oylamaya inanmiyorum saygida duymuyorum

Misafir

partili cumhurbaşkamlığı,başkanlık sisiteminin kamufle edilmiş şeklidir.

Misafir

buradan "BASKANLIK" icin bir anket yapalim. Baskanliga hayir diyenler begeni botunu tiklasin,Baskanliga evet diyenler bas parmak asagi butonuna tiklasin.hayde gazamiz mübarek olsun.

VEDAT

DİYARBAKIRDA BOMBALAR PATLIYOR BİZİMKİ BAŞKANLIK DERDİNDE

Misafir

bu adamın suratını gördüğümde kendimden,insanlığımdan,ülkemden nefret ediyorum

  • 1