BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,34

AK Parti MHP ittifakında flaş gelişmeler! 'Görünmez ortak'...

AK Parti MHP uzlaşmasıyla ortaya çıkan 27 maddelik ittifak paketi yarın TBMM'ye sunuluyor... Pakette neler var? Görünmez ortak formülü ne?.. Baraj kalkıyor mu?.. Yerel yönetimlerde seçilme yaşı kaç olacak?.. İşte ittifak paketinin ayrıntıları...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Ersan

Sssssssss Ne güzel başlık atmışsın. Aynen öyle susssssss . Millet hak hukuku Fetö döneminde kaybetmişti. Şimdi bulmaya çalışıyoruz.

ssssssss

millet hak hukuk ararken,haksızlık,hukuksuzluk,yolsuzluk, ve yoksullukla savaş verirken bu beyefendiler meclise girmek için,koltuklarını kaybetmemek için uğraşıyorlar. yazıklar olsun size verdiğimiz oylar haram olsun.inşallah o meclise giremeyeceksiniz.

Vatandaş

MHP, AKP'yle mutabakat sağladı. AKP, ABD'yle mutabakat sağladı. Kim kime tabi oldu, kim kiminle mutabakat sağladı?

AL

İYİ OLUR.. İKİNİZ BİRLİKTE GİRİN GİDİN...

Misafir

Baskanlik sistemiyle koalisyonlar bitecek. Tek parti guclu hukumetler olacak. Diye oy topladiniz. Simdi koalisyonun adi ittifak oldu. Oy pusulasina kadar girdi. Cevir kazi yanmasin! Isime nasil gelirse!

Misafir

görünmez yedek lastik, ilk defa türkiyede icat edildi, kıskananlar çatlasın, istemeyenler patlasınnnnn diyorum ..!!!

hakkı

haçlı saldırıları artarken, iman edenler safları sıklaştırınki şeyten ve ona iman edenler aralara sızamasınlar.

HASAN

AKP-MHP Kapatsınlar milli parti yada milliyetçi adalet partisi adı altında birleşsinler

fikret boduroğlu

türkiye seçim barajı %10 OLARAK KALACAKMIŞ,BU BARAJ hem ittifakın bütünü için ,hem de ittifak yapmayan ve seçime tek başınapartiler için geçerli olacakmış.bu anayasaya da ,hukukun genel esaslarına da aykırı.bu konu anayasa mahkemesine götürülür.ittifak konusu ve düzenlemesi MHP parlamento dışında kalmasın diye gündeme getirilen ir hususdur.türkiye barajı olmaması gerekir.her parti aldığı oy kadar parlamentoda temsil edilmeli,hazine yardımını da aldığı oya göre almalıdır.türkiye barajı çok oy alan partilere yarar.milletin vermediği vekilliği bunlar alır.aslında bu durumun ''nitelikli dolandırıcılıktan ''farkı yoktur.toplumdaki kutuplaşma devam eder.

ülkücü kale

milletin derdi geçim..bunlar koltuk sevdalısı

nnnnnnnnn

bahçeli meclise girebilmek için her başvuruyor yazıklar olsun.bu milletin aklıyla dalga geçmeyin.bir mhp li olarak benim için mhp diye parti kalmadı. tekrar yazıklar olsun.sana oy verdiğim günlere lanet olsun

Misafir

milleti düşünen yok bunlar neyin peşinde koşuyorlar

Misafir

görünmez adam arka bahceci

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin adil olun

Misafir

akp-mhp ittifakında; mhp erdoğan ın görünen uşağı,bbp görünmez uşağı oldu.ittifak, uşaktan geçilmiyor.milli mutabakat dedikleri,erdoğan ın saltanat kayığına binmekten ibarettir.şimdi binen binene;erdoğan ve akp seçimleri kaybedince inen inene olur.

Misafir

bibipçiler cızzıklamaya başlarlar yakında... ucuza gittik diye çıldıracaklar...

Misafir

inşallah tez zamanda görünmez olup def olur gidersiniz milletin gözünün önünden.....

Misafir

görünmez bahceci ittifakı, güzel isim...

Misafir

görünmez adam filmi gibi bu bayağı heyecanlı, peki bibipçiler yer mi bu naneyi?

  • 1