BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75

AK Parti MHP ittifak teklifi Meclis'e sunuldu işte bomba maddeler

Ankara'nın merakla beklediği "ittifak yasa tasarısı" AK Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklif siyasi partiler kanununda önemli değişiklikler öngörüyor. Tasarıda seçim barajı kalkmıyor; ancak tüm partiler isterlerse ittifaklar sayesinde Meclis'te temsil hakkı kazanabiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
erdoğan ylmz

Pekiii mhp kurultayında bahçeli seçilmedi gelende ittifak istemezse nolcak.

abcd

Bugünleri de gördük çok şükür. Kahpe ve ihanet oluşumları yıllardır var gücüyle devletimi yıkmaya çalışırken, ölüm uykusundan uyanan Türk milleti birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye karar verdi.

abcd

İşte bu. Ne güzel milletin anladığı dilden yapılıyor olması gerekenler. Bir tarafta Allah, Vatanım, Milletim, Bayrağım ve Devleti diyenler; karşılarında ise pkk ya destek verenler, askerimize polisimize küfür edenler, camiye ezanlarımıza hakaret edip imamları kesmek isteyenler. Milli ve yerli ittifak hayırlı olsun.

abcd

İşte bu. Ne güzel milletin anladığı dilden yapılıyor olması gerekenler. Bir tarafta Allah, Vatanım, Milletim, Bayrağım ve Devleti diyenler; karşılarında ise pkk ya destek verenler, askerimize polisimize küfür edenler, camiye ezanlarımıza hakaret edip imamları kesmek isteyenler. Milli ve yerli ittifak hayırlı olsun.

Misafir

Kesinlikle GEREKSİZ bir sistem ,Ak Parti 'nin ittifaka ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum aksine doğudaki oylar ters bile tepebilir.

KURT

yetmez BBP ve SP de dahil olmalı HATTA BAŞKAN YARDIMCILARI MHP BBP VE SP OLMALI 1 YARDIMCIDA AKP DEN OLMALI. MİLİ BİRLİKTELİK SAĞLANMALI KİMSE KÜSTÜRÜLMEMELİ.

Misafir

chp nin yüzünde hdpliler hapiste, hangi yüzle ittifak olur

Misafir

nerden biliyorsun ahmet ö., baskalardan duyduklari laflari burda tekrar ediyorlar

Misafir

cok dogru bir tespit

Nergiz

Amaç herkesin meclise girmesi olsa baraj düşürülür. Amaç yanımızda olanlar meclise girsindir. o şekilde meclise giren parti kendini fesh etsin büyük partiye iltihak etsin nasılsa hep birlikte hareket edecek. Buna ıradesini satmak denir demokrasi yoktur

Misafir

Tam bir FETO ağzıyla konuşmuşun. Tamam aanladık Feto senin için asrın İmamı. Ama bu kadar da belli etmeyin Eyyyyyyyy gidi Sizi gidi. 2019'dan sonra inşallah tüm yobazlar gidecek.

mehmet

ergenekoncu chp zihniyeti kuduruyor, kuduracaklar, kudursunlar

Turgut Şentürk

CUMHUR İTTİFAKI'ymış...! Ne Cumhuriyet ittifakı be..! Geçin siz onu... Cumhur İttifakı Hikaye... Ortada BOP Projesi kapsamında TÜRKİYE Cumhuriyeti'ni Tasfiye Etmek için BOP EŞ BAŞKANI Liderliğinde hareket eden bir ABD & İSRAİL İttifakı VAR...

Misafir

bahçeli sık sık açıkladı;mhp nin seçim barajı korkusu yoktur.erdoğan ve yandaşları açıklad:erdoğan %60 ile başkan olacak,akp tek başına iktidara tekrar gelecek.madem öyle,akp ve mhp ittifak yapmak için birbirine niye yamandı?15-16 yıldır yapılmayan sittifak,pardon ittifak,niye şimdi yapılıyor?bbp, yamanmak için niye koşuyor?saadet,yamanmak için için fırsat kolluyor?saratın ittifakı, niye şimdi gündeme düştü?

Misafir

İYİ parti korkusu Meral Akşener neymiş be! birbirlerine yapıştılar UHu gibi :)))

Ahmet Aslan

MHP nın ve BBP nın oy oranı bellı ittifak yapsalarda istedıklerı oy oranını yakalayamazlar.CHP nın HDP denen bölücü partiyle ittifak yapması söz konusu bıle olamaz CHP ye gönül veren secmenler, asla boyle bır ıttıfaka oy vermezler.CHP nın bu hatayı yapacagını sanmıyorum.

MİSAFİR

NE YANİ AMERİKANIN İTTİFAKI CHPKK VE İYİ PARTİYE HİÇ SES ETMİYONUZ VATAN MİLLET DEVLET İÇİN ALLAH İÇİN ÇALIŞAN SİZİN ŞERRİNİZDEN ÜLKEMİZİ KORUYAN AK PARTİ VE MHP YE NİYE SALDIRIYONUZ LAAA GARDAŞ

Misafir

oy pusulasının ön yüzünde akp+mhp olsun, diğer partiler arka yüzünde olsun...!!!

Misafir

bolca ve alenen seçim hırsızlığı yaşayacağız, itifaka verilen oy her iki partiye verilmiş sayılacak ve buna göre MHP hak etmediği hazine yardımını alacak...

vatandaş

bu nasıl yasa sahtekarlığı meşru kılma ,önünü açma yasası hiç utanma da yok ,seçim olmasın ne fark edecek

ERDAL

HANİ KOALİSYON KALKACAKTI?

efe

CHP de HDP ile ittfak halinde niye kızıyorsunuz anlamadık.

Kemal

Doğru karardı bu ittifak. Hayırlı olsun . Bir MHP li olarak destekliyoruz. Saflar belirlendi . Bir taraf CHP-HDP-İyi P diğer taraf AKP-MHP-BBP

mahmut demirkolllllu

haydiiiiii hayırlısı..böylece chp tarihten silinecek

Turgut Şentürk

Kimileri 2016 öncesi da anlaştılar, devleti nasıl salladık diye bir birilerini tebrik ettiler. Devamını bir daha ki sefere diye sözleştiler. Kimdi bunlar; Atatürk ün partisi olduğunu söyleyen CHP ve terörist pkk nın partisi olan HDP. Çok şükür Allah, vatan, millet, bayrak ve devlet sevdalıları da bir araya geldiler. Hayırlı olsun.