BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.478,93

AK Parti MHP ittifak görüşmelerinde son dakika gelişmesi

AK Parti MHP ittifak görüşmeleri başladı. 2019 yerel seçimleri için AK Parti ve MHP heyeti bugün biraraya geldi. AK Parti - MHP yetkilileri görüşme sonrası açıklama yaptılar

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
adalete bak

bunların hepsi kendini düşenenler

Kara Murat

AKP & MHP İttifakı değil, BOP ittifakı BOP...

misafir

ey siyasiler.birbirlerinizi atıp tutsanızda menfaatiniz olunca nasılda bir araya geliyorsunuz.af konusunda bir tarafta suçlu diğer tarafta da mağdur var.suçluyu affediyorsunuzda mağduru nasıl memnun edeceksiniz.Vijdanen rahat olabilecekmisiniz.

Misafir

birisi RTE ile Bahçelinin birbirine söylediği akılalmaz hakaretleri bi hatırlatsa aslında bunların yüz yüze bakmamaları gerekirdi.

Misafir

Bencede mehape dolmuş cemaat partisine fiilen katılmalıdır.Artik ülkücülüğü temsil edememektedir.cakici partisi görünümünde mafya buzuntularının affı ile uğraşmaktadır.

Başkan EL MAĞDURO

Koltuk ve makam sevdalıları iş birliğine mecburlar. Yoksa Milletin temsilcileri idareyi ele aldılar mı tüm rantları kesilir.

Misafir

kendiniz için faydalı millet için faydasız bir toplantı

Misafir

İRTICAYLA MÜCADELE EYLEM PLANI UYGULAMA AŞAMASINDA HEMDE MUHAFAZAKAR KİTLENIN OY VERDIĞİ ŞER ITTIFAKI SAYESINDE.

Misafir

Mehape getsin akp ile birleşsin.mehape adında milliyetçilik bulunan ama milliyetçilikten uzak görüntü vermektedir.Bu itibarla cümbüş ittifakının tek bir çatı altında toplanması her iki tarafın maddi çıkarlarına uygun olur.

Misafir

MEHAPE Parti'nin anahtarını ne zaman teslim edilecek onu görüşmek üzere gitti anlaşılan

HOP

KOPTU MU? HERKESİN ADAYINI GÖRÜP VERİRİZ...

  • 1