BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64

AK Parti 'Kürdistan'ı çıkartın' diyecek

AK Parti, "Türkiye Kürdistanı" ifadesinin metinden çıkartılmasını talep edecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
KÜRDİSTANLI

SENİN GİBİ HASTALIKLI BEYİNLER YAZDIKLARIMI ANLAYAMAZLAR. KİM'Kİ YILARDIR BU ÜLKKEDE İNKARA,ASİMLEYE,SAVŞA,SÖMÜRÜYE,TARAF OLMUŞ ALKIŞ TUTMUŞSA ALÇAKTIR,FAŞİSTİR,TERÖRİSTİR,KATİLDİR...YAŞASIN HALKLARIN ÖZGÜR EŞİT ONURLU BERABERLİĞİ.

KÜRDİSTANLI

SENİN GİBİ HASTALIKLI BEYİNLER YAZDIKLARIMI ANLAYAMAZLAR. KİM'Kİ YILARDIR BU ÜLKKEDE İNKARA,ASİMLEYE,SAVŞA,SÖMÜRÜYE,TARAF OLMUŞ ALKIŞ TUTMUŞSA ALÇAKTIR,FAŞİSTİR,TERÖRİSTİR,KATİLDİR...YAŞASIN HALKLARIN ÖZGÜR EŞİT ONURLU BERABERLİĞİ.

:::::

Bizler bu ülkede yaşayan tüm barış yanlısı (Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Gürcü, Ermeni, Süryani...) insanlar olarak kardeşiz senin gibi pkk lı şeref yoksunlarıyla zaten kardeş olmamız mümkün değil.

:::::

En büyük faşizan sensin bir oku bakalım yorumlarını. Bu ülkede sadece bizler ve sizler yoksunuz kaç çeşit millet yaşıyor ama sizler haricinde hiç biri diğer milletlerin gözüne sokmuyor biz buyuz diye. Herkes uyumlu yaşarken tek sıkıntı sizler ve sizi ayaklandıran ermeniler+süryaniler. Kendine taktığın isme bak bir ülkenin içinde başka bir ulus devleti hayali kuruyorsun kim faşist. pkk sizi mi temsil ediyor senelerce orda öldürülen kimlerdi, senin halkın değil miydi. Bir de size hizmet vermeye gelen gariban öğretmen, doktorlar. Ayrıca kürdistanın Türkiye'de değil Irak'ta hadiii...

coskun cos

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNde TÜRKİYE KÜRDİSTANI ne demek Bu saçmalığın daniskası..

metin erden

mhp bastırmasaydı başkalarının tüyü bile kıpırdamayacaktı.akp den önce mhp tepki koydu.ve netice alındı.

zaza

apo da kurdistantan diyordu tam 30 sene sonra o da anladi ve soyle soyledi DEVLETIMIN HIZMETINDEYIM bu isler boyle sira kandile gelecek onkarda devletine hizmet edecekler son kullanma tarihi onlar icin yaklasiyor

KÜRDİSTANLI

PKK BİR HALKIN İNKARI YOK SAYILMANIN FAŞİZAN BEYİNLERE BİR CEVAPTIR.KİM'Kİ YILARDIR BU ÜLKEDE İNKAR,ASİMLEYE,SAVAŞA,TARAF OLMUŞ ALKIŞ TUTMUŞSA ALCAKTIR FAŞİSTİR KATİLDİR..

KÜRDİSTANLI

YILARDIR BU ÜLKEDE KÜRD HALKININ NE ÖLÜSÜ NEDE DİRİSİ RAHAT YÜZÜ GÜRMEDİ.ANCAK SİSTEME KÖLE GİBİ NİKAHSIZ FAHİŞELİK YAPANLAR KENDİLERİNİ BAZEN MÜDÜR,BAZEN BAKAN SANDILAR..BU FAŞİZAN BEYİNLERLE HANGİ TEMELDE KARDEŞLİK SAĞLANACATIR?DİLİMİ,RENGİMİ,DEĞERLERİMİ,TAHAMÜL EDEMEYEN FAŞİST BEYİNLER ASLA KARDEŞİM OLAMAZLAR.KAHROLSUN FAŞİZİM.

arda

Karadeniz bölgesine Kuzey demeyenler, Akdeniz bölgesine Güney demeyenler, Kürdistan bölgesine Doğu diyorlar.

YORUMCU

İKİ YOL YOK TEK YOL VAR… TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BAYRAĞIYLA VE DİLİYLE BU MİLLETİN SİNİR UÇLARIYLA OYNAMAYI BIRAKMAK….BUNLARI YAPMAYA DEVAM ETTİĞİNİZ SÜRECE SİZİN İÇİN İKİNCİ BİR YOL IRAK….ÖNCE YAŞAMIŞ OLDUĞUNUZ ÜLKENİN HAKLARINA SAYGI DUYMAYI ÖĞRENİN ONDAN SONRA..SİZE SAYGI DUYULMASINI BEKLEYİN….

SAVAŞ TÜRKOĞLUTÜRK

OLDU OLACAK TBMM NİN İÇİNDEKİ TÜRKİYE KELİMESİNİ DE ÇIKARTIN OLSUN BİTSİN BU NE YA:((

YORUMCU

OLMAMASI NEDEN SENİN ZORUNA GİDİYOR BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ…EĞER ÇOK ÖZLÜYORSAN IRAK ORADA….

bozokk

arkadaşlar öneriyi MHP verdi başkaları sahiplenmesin....

Sadri Kömük

Şu an ülkemizde eski bölge adları kullanılmamaktadır. Devletimiz o bölgeleri Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu bölgesi olarak adlandırmış, bölge isimleri verilmiştir. Bazıları ırkçılığı bıraksın ve yeni bölge isimlerini kullansın.Doğrusu da yeni isimlerin kullanılması ve eskiye anlam yüklenilmesi nedeniyle kullanılmaması ile de kimseyi rahatsızda etmeyecektir.

YORUMCU

YILLARDIR İNSANLARI KAHPECE SALDIRILARLA ÖLDÜRÜYORSUNUZ…TÜRKİYE DE YEYİP İÇİYORSUNUZ,ARKADAN PKK İLE İŞ TUTUYORSUNUZ HAİNLİK YAPIYORSUNUZ…FAŞİZAN GÖRMEK İSTİYORSAN AYNA YA ABK GÖRÜRSÜN….BU MİLLETİN DEĞERLERİNE HAİNLİK YAPTIĞINIZ SÜRECE KİMSEYLE BARIŞ VE KARDEŞLİK SAĞLAYAMASSINIZ BUNU KAFANIZA SOKUN…..

abcd

zoruna gidenin baska yerinede girer.ya seve seve yada baska türlü alisacaklar.

insann

iki yol vardır ya bir arada bir birimizin haklarına saydı duyarak yaşayacağız ya da parçalanıp gideceğiz. bin yıldır kader birliğini yüzyıllık asimilasyona dönüştürmek bu sorunu çözmez

Balaban Beyi

AKLINIZ BAŞINIZA ŞİMDİ Mİ GELİYOR???

Balaban beyi

Çünkü bu günkü Türkiye sınırları içinde öyle bir yoktur... Kürtler tarihte Türk Milletiyle beraber var olabilmiştir.Şimdi bir kısmı PKK önderliğinde hainlik yapıyorlar.

wwww

müslümanız kardeşiz,Bu ülke hepimizin,kafirin hizmetcisi olmayız olmayacağız,ne siyonizme ne bop a hizmet edilir...Allaha ve Resulüne muhalefet eden bizden değildir.ortada ırkcılık güden peygamberimiz benden beri benim yolumda değildir o kavmiyetcilik davasında ölende cahiliye ölümü üzere ölmüştür demiştir.şimdiye kadar olanlar sırf kürt kardeşlerimize değil biz müslümanlarada yapılmıştır.Bundan gayri ne apo ne pkk ne bdp,bundan gayri yolumuz islamiyet ve kardeşliktir.

insann

kürdistan kelimesine alışalım . kanuniden atatürke kadar herkes kullanmış. bugün ırakta kürdistan adında fedaral bölge var. iranda kürdistan adında eyalet var . türkiyede olması neden zorunuza gidiyor ?

KÜRDİSTANLI

KÜRD VE KÜRDİSTAN KELİMESİNE TAHMÜL GÖSTEREMEYEN FAŞİZAN BEYİNLERLE NASIL BİR TEMELDE BARIŞ,KARDEŞİLİK SAĞLANACAKTIR..

terkanrftl

2 milyon oyla bdp, kürtleri temsil edemez.

wwww

arkana takacağın kavmiyetci dinden bir haber kaç kişi? aldığınız oya bakın konuşun.Müslüman kavmiyrtciliğe sarılmaz,o cahiliye davasında ölene cehennem yeter aç hadis oku,haa bana ne müslüman değilim diyorsan senin gibiler bir avuç pkk lı onlarada bu ülkeyi böldürmezler canım.o bir avuç siyonizm uşaklarına yedirmezler