BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,94

AK Parti kulislerinde konuşuluyor! 150'nin üzerinde milletvekili

AK Parti, son 4 seçimde mevcut vekillerinin yarısına yakınını değiştirdi. Kulislerde, 150’nin üzerinde milletvekilinin liste dışında tutulacağı konuşuluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Adalettt

Aziz Yıldırım yönetimi için " yeter artık diyen kimseler fenerbahce yi babasının Çiftliği gibi yönetiyor diyen kimseler ".. "Aziz Yıldırım şöyle böyle oldu diyenler" .. 15 senedir sen yönetiyosun yeter artık diyenler. "Fenerbahçe babanın malı değil diyenler " .Fenerbahçe yönetimine kızıp, Aziz Yıldırımı klübü ele gecirmekle suçlayıp bir sürü yakıştırma yapan kimseler İnşallah aynı duygu ve düşünceyi 15 yildir bu ulkeyi yoneten hükümet içinde söylüyorlardır!.. Not : Ali Koçu destekliyorum. Sözüm anlayana !!!.

Adalet

Aziz Yıldırım yönetimi için " yeter artık diyen kimseler fenerbahce yi babasının Çiftliği gibi yönetiyor diyen kimseler ".. "Aziz Yıldırım şöyle böyle oldu diyenler" .. 15 senedir sen yönetiyosun yeter artık diyenler. "Fenerbahçe babanın malı değil diyenler " . İnşallah aynı duygu ve düşünceyi 15 yildir bu ulkeyi yoneten hükümet içinde söylüyorlardır!.

Hüsnü

Madem Metal yorgunluğu var bence en az 250 tanesinin değişmesi lazım.Birçok ilde halk vekillere tepkili

Misafir

suriyeli alır ..............

Misafir

150 tane yerli ve mili vekil kapı önüne koyuldu akp vekil dayanmaz belediye başkanları istifa eti recebim kimseye kıdem vermez :)

alara

bence 3-5 tanesi dışında hepsini değiştir ama öyle yeni gelenlerde sakallı başörtülü tipler olmasın tamam arada olabilir ama her kesimden insanı kucaklıycam deyip vekilleri bakanları komple dinci tiplemesinden seçersen hoş olmaz

Ahmet Çelik 44

Malatyada Öznur Çalık hanımefendi olmasın da kim aday olursa olsun diyen en az 100 bin imza toplayabiliriz, buna rağmen genel merkez gösterirse Malatyamıza Reisin verdiği önem belli olacaktır........ Yetkili biri okuyorsa lütfen dikkate alsın biz akpartinin iyiliği için bunu istiyoruz şahsi bir şeyimiz yoktur Öznur hanıma karşı

Misafir

😀😀😀😀😀🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😀😀😀😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Misafir

Hakki koylu metin celik murat demir liste disi kalsin baskaacada bsiiy lazim gelmez

Misafir

HİÇ KİMSEYE HİÇ SÖZÜM YOK SANA YOK BANA YOK HİÇ KİMSEYE YOK

  • 1