BIST 9.754
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,68

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican görevden alındı!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin istifası sonrası bir başka büyükşehirden daha haber geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican görevden alındı. Delican'ın yerine bu görevi daha önce de yapmış olan AK Parti eski İzmir Milletvekili Aydın Şengül atandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Saki Özer Toygar

Burası İZMİR,akp'ye yine kara günler.

Cem

Neymiş başkanlık diktatörlük değilmiş ee seçilmişleri dikta değiştirmiyormu yerine seçimle değil atamayla yapmyor mu demek ki osmanlı özentisi buymuş

doğrucu

metal yorgunluğudur... paslandılar demek ki...

Sade Vatandaş

Vallahi Ak Partinin tamamını dahi değiştirseniz, yetmez başka ülkeden de adam getirseniz. Sizi artık 2019'dan sonra bu halk görmek istemiyor.

Misafir

sağ cebinden alıp sol cebine koyuyor misali şimdikini görevden al eskisini getir sonra yeniden eskisini görevden al şimdikini getir..sanki milletle dalga geçilmekte..neyse akp iç işi bizene..

ali

ah ıspartam ah.reis neleri istifa ettirdi ama ısparta ya dokunmadı.akp ıspartada gene sınıfta kalacak

Misafir

ak partide geçmişine eskiye dönüş var ilk yıllarındaki siyasiler bakanlar bürokratlar daha başarılıydı bunu herkes söylüyor kabul ediyor buda ak partiyi geçmişe döndürüyor aklın yolu bir şimdiki durumda ilk iki dönemden eser yok başarı olarak ilk başta ekonomi sağlık milli eğitim aile

  • 1