BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.413,24

AK Parti ile Saadet Partisi ittifakı görüştü

Saadet Partisi (SP) lideri Temel Karamollaoğlu, AK Partili Mustafa Şentop ile bir araya geldi. Ziyaret sonrası konuşan Karamollaoğlu, ittifak konusundaki görüşlerinin değişmediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
mniksek

SN AK PARTİLİLER BU SP AŞKI NEREDEN ÇIKTI BÖYLE, REFERANDUMDA SP MİLLET İÇİN NE YAPMIŞ CHP Yİ MEMNUN ETMEK İÇİN HAYIR BLOKUNDA YER ALMIŞ, BU SAATTEN SONRA SP NİN KENDİE HAYIRI YOK AK PARTİYEMİ OLACAK, SP İLE İTTİFAK KONUSUNDA ISRARCI OLMAYIN, FARKINDA OLMADAN AKPARTİLİLERİ VE MHP LİLERİ ÜZÜYORSUNUZ...

Mehmet Murat

Kaldırmayın şu adamların bitaraflarını,kendilerini bi halt zannediyorlar.

Misafir

İYİDE O ZAMAN NİYE KAPIMIZA GELİYONUZ GELMEYİN İSTEMİYOZ

hakkı

1993 temmuz sivas madımak faciasında hep suçsuz insanlar okkanın altına gitti, sayın başkan siz o dönemde sivas belediye başkanıydınız neden size ellenmedi? o dönemde siz belediye başkanı, shp (chp) iktidardaydı acaba o dönemde size dokunmayanlara mihnet borcunuzmu var? gidip gidip chp ye yanaşıyorsunuz?

Misafir

MADEM OYLE O ZAMAN NIYE PARTILERİ İKNAYA CALISIYONUZ ILLA OLACAK DİYE RAHATSIZLIGINIZ NE

ufuk

Yahu senin kaç oyun varki..Erbakanın mirasını hoyratça harcayan nerede durduğun belli olmayan ki özellikle chp hdp yanlısı tavırlarınızla acıklı bir duruma dönüşen bir avuç partisin...Zaten ittifaka girmeyin oyumuzu zehirlemeyin..

misafir

Hükümetimizin değerli yetkilileri. Bu temel in kulağına birileri bir şeyler fısıldamışlar herhalde. Onlarla görüşerek onları gözünüzde büyütmeyin. Alacağeı oy 0,7 yüzde 1 bile değil. Bırakın şabanımı bırakın ne hali varsa görsün.

Misafir

Saadet lideri de herhalde gizli abd yancısı.Ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Bence Rahmetli Erbakan ın yolundan da gitmiyor. Gitse chp nin yolundan bile geçmez. Ülkemiz zaten kritik bir dönemden geçiyor. Birlik beraberlik olması gerekmez mi. Saadetle Akp nin seçmenleri birbirine yakın.

MİSAFİR

DİKKAT .CHPKK AKŞENER VE KARA MOLLA .HİÇ GÖRDÜNÜZMÜ TERÖRİSTE TÜRKİYE DÜŞMANINA DEVLET DÜŞMANINA HIRLASINLAR ,GÖREMEZSİNİZ ÇÜNKÜ HEPSİ İNCİRLİĞE ÇALIŞIYOR TEK DÜŞMANLARI VAR .CANINI DİŞİNE TAKMIŞ ÖLÜMÜ GÖZE ALMIŞ VATAN MİLLET İSLAM SEVDALISI HÜKÜMETİ DEVLETİ ERDOĞANI YIKMAK,BAHÇELİ DEVLETE VATANA MİLLETTE SAHİP ÇIKTIĞI İÇİN BİRDE ONA SALDIRIYORLAR UYUMAYIN BUNLARI BİR UYANIK OLARAK İZLEYİN.TERÖR DESTEKÇİLERİ MECLİSTE

MİSAFİR

YAHU KARDEŞİM LAF DİNLEYİN ABD OYUNU VAR ORTADA SAADETİN AK PARTİYİ DESTEKLEMESİ YÜZDE BİR İHTİMAL BİLE DEĞİL CHPKK AKŞENER VE SAADET ABD NİN GÖÜRÜNMEYEN GİZLİ MAŞALARI BUNLARI BİRBİRİNE YAPIŞTIRIP DEVLETİ VE HÜKÜMETİ DEVİRME PEŞİNDELER ORDUDAKİ BUNLARIN SİSİLERİDE TEMİZLENDİ ORDUYLA BİR ŞEY YAPAMAYACAKLARINI ANLADILAR BUNLARI KULLANACAKLAR

TACETTİN

NE KADAR BÜYÜTTÜLER BU ADAMI YAAAAA

Misafir

2019 seçimlerinin kilit partisini açıkladı SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, Saadet Partisi'nin 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin kilit partisi olduğunu söyledi.Bayrakçı, “En önemli ittifaklardan birisi İYİ Parti ile Saadet Partisi ittifakıdır. Bu seçimin altın ittifakı olur bu. Çünkü Saadet’in ziyan olan, bir türlü Saadet’e gitmeyen 5 – 6 puanı var. Onun için Saadet Partisi bu seçimin kilit partisi. Saadet’in seçmeni ‘bu sefer oyum ziyan olmayacak’ dediği an o 5-6 puanı fazlasıyla geri alır” ifadelerini kullanıyor.

Misafir

Hazine garantili yerli-milli köprü Çinlilere satılıyor.Astaldi ve IC Yatırım Holding'in ortak girişim şirketinin, aralarında Çinli şirketlerin de olduğu yatırımcılarla Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerinin satışı için görüştüğü ne kadar yerli milli oldugunu gösteriyor.

bilir

anlattığı gibi değil durum , saadet pusulada adını istedi AKP vermedi, özet bu. CHP ve HDP ile ittifak kuracak saadet .

Misafir

şu anda en kaliteli siyaset yapan ,sözü en dinlenir parti saadet partisi

Misafir

istedikleri baraj kalsın..hdp ye de yarar olmaz. Seçime giren her partiye para verilsin oda olmaz yahu.20 vekil tek başına geliyor mu hayır. BU istekler milli görüş davası ile ne kadar örtüşür. siz chp hdp iyi ile yada sanmayız ama makam hırsına nefsine yenik bir bölen olacak GÜL le umut.Vahdet demek mi? Ümmete hizmetse gaye saf Cumhur ittifakı olmalı.

İnan adır

Saadet partisi Kılıçdaroğlu ile yan yana gelerek büyüdü..Büyüksün Saadet..Erbakan 'ın yolunda..Erbakan hiç bir zaman milliyetçi cepheye girmedi..Ülkeyi kamplara bölmenin kime ne faydası var..Her partinin kimlik ve aidiyeti vardır..

TTTTT

SP lideri Temel Karamollaoğlu TEBRİK EDERİM

hadigari

zavallı adamlar. kılıçdaroğlu ile aynı çuvala girecek kadar düştüler.

kundemacı

Karamollaoğlu' nun böyle bir ittifak yapacağına ihtimal vermek çok yanlış olur. Zamanında saadet' i satanlarla ittifak. bilmem.

LLLLL

Saadet Partisi AKP Yİ DİZE GETİRDİ HELAL OLSUN OYUM SAADATE

Misafir

HİÇ OY VERMEDİĞİM MHP YE BAHÇELİ İÇİN OY VERECEĞİM

Misafir

ALLAH AŞKINA ŞU MOLLAYI ŞIMARTMAYIN BUNLARIN KENDİNE HAYRI YOKKİ MEMLEKETE FAYDASI OLSUN

...MMMMMM

Karamollaoğlu, İSTİKRARLI DURUŞUN DOLAYISIYLA SANA TEŞEKKÜR EDERİM. MAZLUMLARIN SESİNİ DİLE GETİRDİĞİN İÇİN YİNE TEŞEKKÜR EDERİM. ERDOĞANA HAYIR SİZİN YANINIZDAYIZ

Misafir

KURANDA TEVBE SÜRESİ VAR BAŞINDA BESMELE YOK MÜNAFIKLAR İÇİN İNMİŞTİR RESULLUH EFENDİMIZİN ZAMANINDA BUNLARDAN ÇOKTU ŞUANDA KÜFÜR VE İMAN ÇARPIŞIYOR BIRAKIN ŞUTAKİYEÇİLERİ BUNLAR TEVBE SURESİNE UYUYOR AKP AKILLIYSA BUNLARLA OLMAZ