BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.434,38

AK Parti ile MHP ittifakında neler oluyor? İşte son gelişmeler

AK Parti kulislerini en iyi koklayan isimlerden Abdülkadir Selvi, AK Parti ile MHP arasında seçim ittifakında gelinen son noktayı ve üzerinde anlaşmaya varılan maddeleri yazdı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

piyasalar batmış, esnaf iflas etmiş ne yaparsanız yapın boş,enflasyon savaş döviz sizin olsun biz batmışız bunlar köprü suriye afrin vb bunlarla uğraşın, bundan dahamı kötü olacak kim karşınızda oy ona.....

fikret boduroğlu

seçimlerde türkiye barajı olmamalı.her parti aldığı oya isabet eden sayıda vekil almalı.baraj ,seçmenin vermediği vekili almaktır.diğer bir ifadeyle vekil hırsızlığıdır.vekil hırsızlığı ile ülkeye istikrar gelmez.partilerin yaptığı ittifak da seçmeni bağlamaz.ittifaka oy vermem.

Dr. İsmail Karagüz (Siyasi strtatejist)

Terörist vekiller tam da meclisimizden def olacakken barajı düşürmek TAM BİR İNTİHAR olurdu zaten... Fakat Reisimize tavsiyemiz: MHP'yle işbirliğinde çok dikkatli olunmazsa MHP baraj altı kalacağı gibi Ak Parti ciddi oy kaybedebilir. Fakat her parti kendi kimliğini AÇIK VE NET yansıtıp dolaylı destek olursa faydası daha fazla görülebilir. AMAN DİKKAT!

Hakkı

Dediklerinin hep tersi çıkıyor. Örneğin 16 Nisanda evet çıkarsa ittifaklar son bulacaktı. Şimdi ittifaklar arttığına göre 16 Nisanda ya evet çıkmadı ya da Millet aldatılıyor.

hakan

devlet bahçeli ve erdoğanın beraberce devleti ayağa kaldırarak abd maşalarını yokedişini izliyoruz ve inşallah 2019da da devam edecek

Misafir

3)hatta ,seçim barajını %3 e düşürelim diyenler de var.böylelikle, chp ve iyi partinin önünü kesmeyi ve akp den kopanları tekrar ele geçirmeyi hedeflediler.hedefleri tutur mı?hayır, tutmaz.kürt seçmen ,chp nin öso yu terör örgütü olarak kabul etmesinden hayli memnun ve oyları chp ye vermekte kararlılar.hdp ye, yine eski oy verenler verir kanatındayım.ama akp ye oy veren kürt seçmen, chp diyor.bu durumda,genel ve yerel seçimlerde chp nin birinci parti olması;partili cumhurbaşkanlığı olan başkanlın seçiminde, chp nin göstereceği adayın kazanması ihtimali çok kuvvetli görünüyor.bu gündeme getirdikelrim kendi uydurdukların değil,istihbarata ve ortaya çıkan gerçeklere dayalıdır.anlayacağınız akp ve mhp nin işi çoktan bitti.akp çürüdü,mhp eridi.aklıselimlere başarılar,saygılar.

Misafir

2)ikincisinde , o zaman tüm türkiye yakınen gördü.belki farkına varanlar olmuştur.ben, meseleyi bizzat içinden takip ettim.dyp nin baraj altında kaldığı o son genel seçimlerde, bu dini gruplar dyp ye yani çiller e oy vereceklerine söz verdikleri hakde ;sözlerinden döndüler dyp baraj altında kaldı.bunlara ,asla güven olmaz.akp içindeki yenilikçilerin partileşememesi, bu dini grubu hayli rahatsız ediyor.saadet partisine veya bbp ye oy verirler belki.bütün bu gündeme getirdiklerimi erdoğan ve saz arkadaşları da farkına vardı.kendilerince bir tetbir düşündüler.seçim barajını % 5 e düşürmek,mhp ile sittifaktan vazgeçmek,hdp yi sıkıştırmaktan vazgeçmek ve tutukladıkları hdp lileri salıvermek gibi öneriler konuşuluyor.

oflu

16 nisan dan sonra ittifak yanı koalisyonlara sondu ne oldu halkı mı kandırdınız.yakısır sıze

yyyyyyykkkk

bahçeli ne yaparsan sap sana oy yok memleketin bekası bahanesiyle ayağa düştün inandırıcılığın kalmadı yazıklar olsun

yyyyyyy

bahçeli baraj altında kalacağım diye itibarını kaybettin hem partiye hem ülkücü camiaya ihanet ettin sana yazıklar olsun

ABDeaş

Terör Devleti ABD'nin kurduğu sözde DEAŞ örgütü ile mücadeleyi partneri terörist YPG'lilerle yapıp, bölgeye istikrar getirecekmiş. 10 bin km uzaktan bölgemizi düzeltmeye ne meraklıymış Terörist ABD. Madem istikrar diyorsun DEAŞ'tan temizlediğiniz bölgelere göçmenler niye dönemiyor. Kendi yarattıkları sorunla kendileri uğraşıp YPG yi meşrulaştırmaya çalışıyor Terörist Devlet ABD, bildiğimiz oyunları oynuyor.

Misafir

Tabii seçimler doğru ve dürüstçe yapılırsa... YSK önceki doğrularını yanlışa,yanlışlarını doğruya çevirmezse..

Misafir

Tek düşüncelerinin devletin bekası olduğunu,başka hiç bir kaygılarının olmadığını ifade ederek;ülkenin basını önünde kendisi ve partisinden tek bir kişinin bile kurulacak hükumetlerde ya da devlet bürokrasisi içinde yer almayacağını beyan etmişti! Umarım bu ittifakın sonrasında Sayın Devlet Bahçeli çark etmez ve sözünde durur!Bilirsiniz söz bir kere verilir!

  • 1