BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.429,22

AK Parti Genel Merkezi'nde büyük değişiklik

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olmasının ardından genel merkezin koruma ekibi de değişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
HOŞUNUZA GİDER Mİ?

İÇ VE DIŞ POLİTİKADA BAŞARILI,EĞİTİMDE BAŞARILI,EKONOMİDE BAŞARILI,SINAVLARDA BAŞARILI,TURZMDE,TARIMDA BAŞARILI VE KADROLARI VERİRKEN LİYAKATA ÖNEM VEREN BİR İKTİDAR İLE SONSUZ KADAR YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR.

SAMİMİ OLUN BEYLER

ŞEKLİ DEĞİŞİKLİKTEN ZİYADE ZİHNİ DEĞİŞİKLİK ŞART.LİYAKATA ÖNEM VERMEYENLER ÖNCELİKLE DEĞİŞMELİDİR.SADECE AKP VE BİRAZCIKTA MHP'DEN ALINAN KADROLARLA NEREYE KADAR.TOFFELL BELGELİYİ VE BAŞARILILARI ELEYİP KENDİ ADAMIM DEDİKLERİNE KAZANDIR SONRA AİHM'NE GÖNDERECEK DİL BİLEN HAKİM BULAMA.BU MU ÜLKEMİZİ BAŞARIYA KOŞTURACAK? BUNU DA YAYINLARSANIZ TABİİ.

Misafir

2007 2010 yıllarında defalarca ak parti genel merkezini arayıp yapıcı eleştirilerde bulunurdum ak partiyi ve tayyip beyi sevdiğim için daha sonraki yıllarda fetö olayları alevlenince 17 aralık sıralarında hiç samimiyet görmedim telefonları bile açmazlardı ayrıca bir gün tayyip beyden bile başbakanlık makamından özel kaleminden şahsıma teşekkür telefonu gelmişti sorun var ak parti genel merkezinde halkla ilişkilerde sanırım

Eğitmen

Eskiden ne diyordu Sayın Cumhurbaşkanımız, Bunlar Zümrüt kulelerde yaşıyor Ey Halkım diyordu. Ben de saf saf ellerim acıyana kadar alkışlıyordum.Anladım ki kendisi için bunları istiyormuş. Ne diyelim diğerlerini anlıyorum da dindarlar yapmaz halkın yanında olur diyordum.Ama yanılmışım.Ben de aldanmışım.Artık Meral Hanımı göreceğiz anlaşılan.

anm96söorşty

Demek ki neymiş Hükümetin ve milletin adamları siyasi bir partiyi koruyacakmış. Hem de Cumhurbaşkanlığı korumaları koruyacakmış. Diğer partileri de onlar korumalı deseler kıyamet kopar.

Misafir

İsraftır akp saraya taşınmalı artık. fonksiyonu kalmadı..

Misafir

bende Saray`a taşınıyorlar zannetmiştim.

Misafir

Recep Tayyip elinde Türkiye'den 'misilleme' ve Koruma dersleri:Yabanc ıYolculara köpekli arama

  • 1