BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31

AK Parti aday adayları listesi 2015 genel seçimleri

AK Parti aday adayları listesi netleşmeye başladı. 2015 Genel Seçimleri'nde milletvekili olmak için adı AK Parti aday adayları listesine yazılan isimler...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
senem

Diyarbakır inşallah sayın Mehmet baki aksoy olacak çünkü partisi için çok çalıştı inşallah bu defa yer verecekler diyarbakırı hiç ğelmiyen ve diyarbakır uğramıyan insanlar yeni yeni çıktı piyasıya arkadaşlar partiye ve parti yötimdeki insanların olması lazım onlarda eski il başkanı Mehmet baki aksoy olacak

TİTO

Bundan sonra istediklerini aday gösterirler, sonra da göstermediklerini makam ve mevki sahibi yapar onların kendilerini yüceltirken yapacakları usulsüzlüklerden rant elde etme sonucunda birileri elenir birileri dee istediklerini elde eder.. Bu düzen kara düzen, metodlar değişe de kara düzen değişmez.

Sedat koyan

Bir ülkede bu kadar adam olmayan adam varsa o ülkenin durum aynı Türkiye gibi olur

VATANDAŞ ŞOKTA

NE PASTA VARMIŞ YA HERKES ÜŞÜŞMÜŞ BUNLARIN HEPSİ HİZMET AŞKIYLAMI YANIYORLAR YOKSA PASTADAN PAY ALMAK İÇİNMİ YARIŞIYORLAR.AYIP VALLA.

mahir

ak partinin işi zor. bu kadar kişi içinden seçim yapmak ciddi çalışma gerektiriyor. ayrıca paralel sızmasına da geçit vermemeleri çok çok önemli.

  • 1