BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

Ahmet Zeki Üçok'ten şok açıklama: Her üç askerden biri...

Eski askeri savcı Ahmet Zeki Üçok katıldığı canlı yayın programında Resmi Gazete'de yayımlanan KHK'ları değerlendirdi. Üçok'a göre halen her üç askerden biri FETÖ'cü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

herhalde tegmene ölüm emiri veren neyidi el bobasimi mayinmi elinle cikaracaksin demisti sana ölümü emirni veriyorum diyen fetocu genaral kimdi ? hala tutuklanmadimi

Ali

Hepsi fetöcü ise yıllardır neden ülkeyi ele gecirmediler.Tas üstünde taş birakmamaları lazımdı.Acaba sadece dedikleri gibi İslami yaymak mı idi amaçları.Kafamda deli sorular.

ALİ

CUMHURİYET DEMOGRASİ SEVDALILARI FETO TEHLİKESİNDEN BAHS EDERKEN SAVUNMAYA GEÇENLER, FETONUN ETEĞİNİ ÖPENLER FETOCU ÖRGÜTLERİ DESTEKELEYENLER TEŞVİK EDENLER SUÇLU DEĞİLMİ. BU DEVLETİN VATANDAŞLARINI TEHLİKELERE KARŞİ UYARMA KORUMA GÖREVİ YOKMU. SIRF DEVLETİN TEŞVİKİ YÖNLENDİRMESİ NEDENİYLE FETOYA YÖNELENLERİN ŞİMDİ ÇEKTİKLERİNDEN BUNLAR SORUMLU DEĞİLMİ. VİCADANI İMANI OLAN İNSAN VİCDAN AZABI ÇEKEMZMİ UTANMAZMI. BU KADARMI İNSNALIKTAN ÇIKTILAR. ONLAR ÖLMEYECEKMİ.

Sivasli

Doguda Daglar dururken Seni Askeri savci yaptiklarina göre Savci ben sendende Süpheliyim

ASEDE

PEKİ BUNLARI ORAYA KİM KOYDU. MGK BUNLARI ORDUDAN ATMAYA ÇALIŞIRKEN KİMLER KARŞI ÇIKIYORDU KOLLUYORDU. NEDEN? BUNLARA BİR AÇIKLIK GETİRSEN İYİ OLUR?

Misafir

atılanların yüzde 80 i 2010 yılından sonra giren anadolunun gariban çocukları parasızlıktan girmiş o dönemde selam vermeden iş sahibi olamazdın. Bunun da sorumlusu hükümettir.

kimsesiz

sayın üçok bırakın tsk yı karalamayı her üç askerden birini fetöcü olarak ilan etmek ayıptır yazıktır bu insanları damgalayıp ekmekleri ile oynamak.acaba diyorum ki siz necisiniz diyede düşünüyorum.

KARANLIGA GOMULEN TURKIYE

PEKI 15 YIL ICINDE BUNLARI ORDUYA YARGIYA VE TUM DEVLET KADROLARINA USULSUZCA YERLESTIRENLERDEN NEDEN HESAB SORULMUYOR YOKSA BILIREK ANLASARAKMI BU OYUNLAR OLUYOR HENUZ COZULMUS DEYIL DARBE OYUNU GIBI TIYATROLAR VS.

misafir

Fetönün siyasi ayağına neden dokunulmuyor.

  • 1