BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89

Ahmet Türk meğer Gülen ile görüşmüş!

Pensilvanya'ya gidip Hoca ile görüşen siyasiler arasında Ahmet Türk'ün de olduğu ortaya çıktı. Türk bakın ne zaman gitmiş?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
mmehmet

devam ediyorum rte chp cemaat ittifakını varmıs gibi gösterıp her ikisini de karalıyor fakat cemaatin yöntemi bu secim icin azan bir iktidarı karsıtına oy vererek sakinleştırmek bu chp mhp saadet bbp olur hic önemli degil partıler sahip degıl hizmet edendır rte demokrasiden uzaklastıgı icin ve ayrıca hicbir delil olmadan camiayı karaladıgı icin tabiiki bi zahmet kendini savunsun kendini anlatsın ve bırakın da akp ye oy vermesin!

mmehmet

lafını sana iade ediyorum.ben kürdüm ve bu soruna ciddiyetle yaklasan -gec de olsa- hizmettir.2008civarı medya sahin iken teskin eden sadece zaman ve samanyolu idi.ayrıca sana bir örnek vereyim 2008 de hocaefendi talimatıyla kürtce egıtıme hazırlık yapıldı-hayata gecemedi zira yasal olarak hicbir adım atılmamıstı yani yassaktı- fakat o donemde akp sahin kesılmis ve onlarca kişi hayatıı kaybetmiştı.o dönemde rte nin coluk cocuk demeyın vurun-bir iddiaya göre de küfrettigi-olmamısmıydı.yani simdi cozume akp mi daha katkı sagladı?ahmet bey ile görüsülmesi cok dogal zira üstad da ikınci said döneminde bile milletvekillerıyle görüsmüstur.istek cemaatten gelmis ve iddialar konusulmus ayrıca sürec de konusulmus.diyebilirsimn yav bunun dınle ne alakası var?cevap bu dinin kendisidir zaten sorunları zulümleri cozmek diyaloğ kurmak siyere bakarsan anlarsın hem bu haber rte nin kara propagandasını da cürütüyor.hocaefendiyi öyle veya böyle hemen her partiden ziyaret eden omustur yani carptırtmayın

onur

Cemaatin tek bir amacı var. O da oluşan Türk ve Kürt kardeşliğini bozarak ülkeyi terör belasına boğmak. Allah bu cemaati ıslah etsin. Islah olmayı nasip etmeyecekse laneti üzerinde olsun ki. Bana, aileme ve ülkeme zarar veremesin.

mstf

moderatör arkadaş, fg ciler haberi göremeden anasayfadan kaldırıldı galiba hala yorum alamadık onlardan

mstf

arkadaşım ilk yorumuma bak lütfen, ben Ahmet türkle görüşülmesin mi diyorum? birbirine karşı olan her grup aynı zamanda akpartiye de karşı ve aynı yerden icazet alıyorlar bu ne çelişki diyorum. sana da garip gelmiyor mu? pkk sempatizanı bdp li de faşist MHP li de benim fikrimle uyuşmaz

kayasule69

Anlaşılan herkesle görüşüyormuş Fethullah bey!Yalnız ben ne konuştuklarını merak ediyorum doğrusu. Fethullah bey hocalık vasfından başka herşeyi yapıyormuş anlaşılan.

c.y

sanki demokratik paketi ben çıkardım :) pkk benim sayemde sokaklarda cirit atıyor.kafaya bak

c.y

sanki demokratik paketi ben çıkardım :) pkk benim sayemde sokaklarda cirit atıyor.kafaya bak

entelektüel hamsi

Ahmet Türk ile Gülen'in görüşmesi hoş bir şey,suç ta değil.lakin memlekette yargıyla,idareyle sorunu olanın Gülen'e koşması o na şikayet etmesi acaip bir durum.bu hoca değilmiydi bizim böyle işlerle alakamız yok deyip dindar insanların çoğunu kandıran.komünistlerin,ulusalcıların hakkını yememek lazım onlar bizden uyanık çıktılar,bizden evvel gerçeği gördüler.hala paralel devlet yok diyenlerin bir hastanede kontrolden geçmesi şart.

mstf

akpartiye karşı her habere davulla zurnayla yorum yapan arkadaşlar hadi buyrun bekliyoruz

vulkan

tabiki görüşecekler kanunsuz bir şeymi yapılmış.....

mstf

Allah aşkına Allahın adını andım sevgili haşhaşiler,ya bi acaba deyin ya atın şu at gözlüklerini

mstf

MHP ak partiye karşı bdp ak partiye karşı MHP bdp ye karşı ama bu karşılar ikisi de aynı yerden icazet alıyor, bunu bana mantık yoluyla f.g yi masum göstererekten objektif bir şekilde açıklayabilen biri çıksın kim olursa olsun elini öpücem, hadi bakalım, hodri meydan

Toksöz

Valla artik hic sasirmiyorum ...

mstf

haşhaşiler yorumları görelim :)

Gariban

İsrail ve ABD nin besleyip büyüttüğü Gülen Vaizi sayenizde Türkiyeyi Hamur gibi elinde oynatıyor. Cumhurbaşkanı ve Başbakana kafa tutuyor. Emir veriyor, Yapmazsanız sizi mahvederim diyor. Sevinin CHP liler ve MHP liler. Sevinin.

Gariban

İsrail ve ABD nin besleyip büyüttüğü Gülen Vaizi sayenizde Türkiyeyi Hamur gibi elinde oynatıyor. Cumhurbaşkanı ve Başbakana kafa tutuyor. Emir veriyor, Yapmazsanız sizi mahvederim diyor. Sevinin CHP liler ve MHP liler. Sevinin.

  • 1