BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.419,53

Ahmet Türk: Kürtler bu saldırılara yanıt verecek!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Ahmet Türk, "Kürt halkı bu saldırılara yanıt verecek" diyerek direneceklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

bu ahmet turk denen mafya bozuntusu teroristi niye cekmiyorlar iceri

Balaban Beyi

Bu HAİN kendisine verilen Devlet imkanlarıyla ,T.C. DEVLETİNE KAFA TUTUYOR AKLINCA... Zavallı HAinler kafalarını taşlara vurunca ayılsalar da geç olacak.. Bunların tek anladığı dil ŞİDDET VE İP tir.... Herkese gerektiği gibi davranmak lazım.Barış süreci denen GAFLET SÜRECİNDE ŞIMARMIŞLAR İYİCE...

misafir

erdoğan artık dersimde atatürk niye böyle yapmıştır anlamıştır ve atatürkle kendisini ayırt etmiştir

pusat

teröriste destek verenler, terörist gibi işleme tabi tutulur ahmet türk. Hele ki teröriste destek olanlar kamu kurumu görevlisi ise, cezası katlanarak artar ve o görevden de atılır. bu söylediğin sözlerde, kürtlere saldırı demişsin, ama saldırı halka değil, teröristedir. sende terörist destekçisi olduğun için yıllardır, gene bunu sade vatandaşa başka türlü göstermeye çalışmışsın, kandil mi verdi bu talimatı sana.

Misafir

ahiret günü vardır herkes hesap verecektir

misafir

kürt halkı senin gibi bisliklerden kurtuldugu için dua ediyor ahmet bey bu zavallı halkın oylarıyla belediye başkanlıgına veya millet vekilligine gelip oylarını aldığınız insanlara hizmet yerine korku sindime ve eziyet ettiniz.kürler neyin hesabını soracak sorulacak bir hesap varsa sizlere soracaklardır.

akıl başta

kürt halkı artık gerçeği gördü,yıllarca size kapıldı,,kandırıldı,evinden işyerinden hayatından oldu,artık bundan sonra size ders verecek

hakkı söyler

hangi kürtler hani şu bombalarla havaya uçurup kadın çoluk çocuk demeden katlettiğiniz kürtler mi hmm çok selam söylemişler kulaklarınızı çınlatıyorlarmış.

Misafir

TÜrk Ahmet şansını fazla zorlama bence kürt kardeşlerimizin gözü açıldı sizin ermeni kırması olduğunuzu iyice gördü onlardan ekmek çıkmaz size artık.

VATANDAŞ

KÜRT HALKI SİZLERDEN BIKMIŞ VAZİYETTE, İSTEDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN, ŞU, BU , O GAZETEYE DEMEK VERİN, RÖPORTAJ VERİN. ARTIK KÜRTLER SİZİ DİNLEMEZ, SİZLERE GÜVENİ KALMAMIŞ AHMET AĞA!

vatansever

İnternethaber bu adamların reklamını (haberini) yapmayın birde birgün gazetesinden alıntı yapıyorsunuz ayıptır.

08şerif

görev bekliyorum sayın bakanım

MOGOL

olan tüm dünyayı toplayıp gelin göklerin ordusu size yeter.zorla kutlu orduyu harekete geçirecekler o olacak.

özü muşlu

bu memleket ne senin lafınla ne sokağa çıkar ne de senin gibilerine bu devlet eyvALLAH eder yeter daha bu milletin sırtına kambur oldunuz silah zoruyla köylerden oy topladığınız da mı yalan şimdi de bu iktidara ve benim devletime meydan okuyacaksın geçmiş olsun buraya kadar herkes yoluna sizlerin kim veya kimlere uşaklık ettiğinizi de artık yedi cihan biliyor ne zaman ki senin çocuğun benim çocuğumla aynı yaşam şartlarına sahip olarak büyütmek nasip olursaki olmaz biliyom sen kendini iyisi mi hiç fazla yorma ! istersen......? bu millet neyin ne olduğunu inan hepimizden daha iyi biliyor...!

Misafir

evet her ne pahasına olursa olsun bu vatan sizin gibi hainlere yurt olmayacak şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda sadece ve sadece hak edenler bu vatan için bayrak için millet için kolkola omuz omuza olanlar barınacaktır. unutma bu bayrak varsa ben varım ve sende varsın bu bayrak yoksa bu vatan yoksa hiçbirimiz yokuz bunu böylece o kafalarınıza sokun. abd nin oyuncakları. sanıyor musunuz ki size bu topraklarda yurt verirler sizi barındırırlar. kör müsünüz piyon gibi kullanıyorlar sizi. akıllı olun adam olun ekmek yediğiniz kaba pislemeyin. hıyanetlik yapmayın. yoksa karşılığında ödeyecek bedeliniz bile kalmaz. insan gibi yaşadıktan sonra bu vatan herkese yeter. bu su bu ekmek herkese yeter. anladınız mı. biz yine de merhametliyiz ama bir yere kadar. Türk'ün gücü ve inadı karşısında ordular duramamış siz kimsiniz be.

salhor

Be Ahmet Türk! Yakışıyor mu? Benden bile yaşlısın. 40 senedir bu milletten milletvekili maaşı alıyorsun. İmanlı olduğun şeklinde kuvvetli bir zannım var. Eğer gerçekten bir mü'minsen, çok ağla ve Allah'tan çok kork! Sen,Altan Tan da yoldan çıkınca, kimden akl-ı selîm bekleyeceğiz? Çok ayıp! Çok günah! Çok büyük iz'ansızlık bu yaptığın.

NİZİPLİ

SANKİ HAKKINIZLA SECİM KAZANDINIZ. SİLAHLARI HALKIN KAFASINA DAYADINIZ ZORLA KENDİNİZE OY VERDİRTİNİZ.

Misafir

Kenan evren baş eğdiremedi size gerisi hikaye

UYGAR

Mezhepçi alisiz alevilerin gezetesine konuşması ilginç

memet

seni asmayan kahrolsun.sizi pkkyı desteklemek vaatan hainiliğidir.vatan hainliğinin sonu ölümdür.sizler öldükçe bizler mutlu olacağız yaşasın türk milleti.yaşasın vatan

Rahmet Kuruçeşme

Ne yanıtı verecek Ahmet! Yine bombamı patlatacaksınız? Söyle bu ülkenin yıllarca ekmeğini yedin; Demirelin politik olarak koltuğunda büyüdün. Ve şimdi devlete kürtler bu saldırılara yanıt verecek diye rajon kesiyorsun. Sen kimsin? Otur oturduğun yerde. Türk devletini hırpalayamazsınız. Buna tarih izin vermez. Akıllı ol, yargının ve devletin yöntemlerini hafife alma.

Misafir

he ahmet he direnin bizde gömeriz; ama bu sefer dibine kadar gömeriz; bu ülkeyi bölmeye çalışanlar için söylüyorum ;

utan ahmet

he ahmet he .. nusaybinde gençleri törörist yapıp ölüme gönderdiğinde köyde halay cekiyordun araştırın nusaybin sayflarında görürsünüz.. yaşından başından utan artık yalanla fitneyle gazla yeter ölümlere neden oldunuz..

  • 1