BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22

Ahmet Necdet Sezer'e 2, Abdullah Gül'e 18 araç!...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, eski cumhurbaşkanlarından Ahmet Necdet Sezer'e 2 araç tahsis edilirken, Abdullah Gül'e 18 araç tahsis edildiğini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Hakkı ARAR

Hem Müslüman geçinirler ve hem de israf diz boyu. Allah ıslah eylesin!

Hakkı ARAR

Ahmet Necdet SEZER'in eleştirdiğim tek yanı baş örtüsü hakkında yanlış tavırlarıydı. Yoksa Abdul GÜL'e ve Recep Tayyip ERDOĞAN'a beş çeker.

misafir

Şu anda ne kadar onuda söyleseydiniz.

Yusuf Alptekin

Çankaya noterliği yapan fetönün has adamlarından Abdullah Türk milletine ihanetleriyle yargılanacaktır.

Misafir

Mr. Sezer e verilen oturduğunuda düşünmediğim Ankara-Gölbaşı'ndaki villayı maliyetini hiç araştırıldı mı? Sn. Altaylı tarafından.

Nokta

AYRICA İTİBARDA TASARRUF HİÇ OLMAZ mantığa baksana ya başka söz denebilir mi

Misafir

Laikler kadin dovmez,kadin dovme yobazlarin isi...

Misafir

Laikler kadin dovmez,kadin dovme yobazlarin isi...

beyin bedava

fazlalık araçlarla akp liler bir taraflardan aldıkları vahiyleri getir götür işinde kullanıyor.

Ali

Biri bağırarak biride gülerek zulmeder

Misafir

Gencogluna; ahmet necdet sezer icerdi demissin icmeyen osmanli padisahi varmiydi??? Sectiklerin seni soyuyor zoruna gitmiyor da ahmet necdet sezerin icmesimi zoruna gidiyo??

adam

bu fatih her şeyi bilirde ucuzculuk yapar.gül ve sezer ne kadar koşturuyor ona bakmak lazım..

stugmaskd f

Aslında Ahmet Necdet SEZER'e araç ve koruma verilmesine gerek yok. O milletin Cumhurbaşkanı idi yasalara özellikle trafikte geçiş haklarına çok saygılı idi. Afyonkarahisar ziyaretinde yeşil ışıkta karşıya geçmeyerek cumhurbaşkanı makam aracına yol veren ben ve arkadaşıma hakkımızı kullanmamızı ve karşıya geçmemizi söylemişti. Abdullah GÜL Cumhurbaşkanım da bunlara dikkat ederdi ama etrafındakiler de güvenlik açısından kuralları çiğnerlerdi. Kimin korunması gerekirse ona daha çok araç verilmesi normaldir. Cumhurbaşkanımız yola çıktığında ise araç sayısını sayamıyorsunuz bile siz 200 deyin ben 500 trafik zaten Allah hak getire olmakta da vatandaşın sesi çıkabilir mi?

gencoglu

şeytanlar şeytanlık yapmadan önce iyi araştırın doğruyu konuşun sezer dediğiniz kişi sırf milletin dini inancına saygısızlık etmek için ramazan günü milletin gözü önünde kafasına şarap diken kişidir değil çalışmak ülkenin önüne takoz koymak için sırf ideolojik saplantıları uğruna iktidarın bütün reformlarının önüne set koyan ilerlemeyi durdurmak için elinden gelen herşeyi yapan kişidir ağlamasını ve gülmesini bilmeyen den devletin başı olmaz hizmet hiç olmaz AYRICA İTİBARDA TASARRUF HİÇ OLMAZ

Misafir

Bu dünyanın bir de toprağın altı var. Pegamberimz sas böyle mi yapmış. Allahım kusurlarımızı görüp düzeltme fırsatı versin.

vatan

emeklilere kaynak yok kendilerine kaymak çok vay ülkem vay

QWWRTTT

İSRAF HARAMDIR DERLER AMA ALASINI YAPARLAR. HAYIR VE ŞER ALLAHTNDIR DERLER AMA ONLARCA KORUMA OLMADAN SOKAĞA ÇIKMAZLAR. GARİBANA GELİNCE '' FAZLA TEDBİR ALMAK ALLAHIN KADERİNE KARŞI DURMAKTIR'' DERLER. HZ ÖMERİN ADELETİNDE BAHS EDERELR EN BÜYÜK ADELETSİZLİĞİ YAPARLAR KAMUYA YÜZBİNLERCE LİYAKATSIZ YANDAŞ YERLEŞTİRİRLER. FETOCULARI NURCULARI MENZİLCİLERİ YERLEŞTİRİRLER. BU ZİHNİYET BÖYLEDİR.

Misafir

Bu israfçılar ahirette Allah a nasıl hesap verecekler. Vatandaş bir tane arabayı bulamazken 1tane arabası olanlar ise vergisi yakıtı nı karşılayamazken bu gibi insanlara o kadar araba tahsis edilmesi Allah ın gücüne gider. Birde ülke şu kadar ekonomik sıkıntıdayken. Bunlar fakirin halinden anlamazlarki .

Misafir

AHMET NECDET SEZER ATATÜRK"TEN SONRAKI EN BÜYÜK DEVLET ADAMIDIR NAMUSLU SEREFLI ADAMDIR CALMADI CIRPMADI HIRSIZ DEGILD YOLSUZ DEGILDI CEMAATLERE DEVLETI PESKEH CEKMEDI PKK ILE PAZARLIK YAPMADI COCOUKLARI GEMICIK MAL MÜLK SAHIBI OLMADI DEVLETE FETÖCÜLERI YERLESTIRMEDI VERIP VERIP VERIP NE ISTEDINDE VERMEDIM DIYE FERYAT ETMEDI

Hasan Keskin

Yiyin efendiler yiyin!Bu millet sizi en lüks hayatı yaşatır.Kul hakkı mı dediniz?O nedir?

Misafir

NAYAN"A; AHMET NECDET SEZER ESINI DÖVER DEMISSIN HEM LAIK DIYEDE DALGA GECMISSIN OLMAYAN AKLINLA LAIK ADAM KARISINI DÖVMEZ BADEM BYIIKLILAR DÖVER HEM AC KITABINI OKU KARI DÖVMEYE IZIN VERIYOR 9 YASINDAKI KIZ COCUGU ILE EVLENEBILIRSIN DIYOR ANLADIN SEN ONU

Misafir

NAYAN"A; AHMET NECDET HIRSIZ DEGILDI YOLSUZ DEGILDI DEVELTI CEMATLERE PESKEH CEKMEDI PKK ILE PAZARLIK YAPMADI SEREFLI NAMUSLU ADAMDI

GELSİN ZAMLAR...

AYDA EVİNE YARIM KİLO ET ALAMAYAN VAR İKEN BU NE İSRAF BEYLER.BİR TARAFTAN BÜTÇE AÇIĞI DİYORSUNUZ,ÖBÜR TARAFTAN İSRAFIN BİNİ BİR PARA.İSLAMIN ÖZÜ ŞUDUR;YALAN SÖYLEMEMEK,İSRAF YAPMAMAK,KUL HAKKI YEMEMEK,İŞİNİ DÜZGÜN VE DÜRÜSTÇE YAPMAK.BUNU BİLMEYEN VAR MI?AMA UYGULAMA SIFIR.İMAM NE YAPARSA CEMAAT ŞUNU YAPAR.ÖRNEK OLMASI GEREKENLERİN ÖNDER OLMASI GEREKİR.

ADEM

BENCE GÜL İLE SEZERİN HİÇ FARKI YOK. İKİSİNİN DE YARGIYA ATADIĞI HAKİMLERİN ÜLKEYE NELER YAPTIKLARI BELLİ.

Misafir

Millete zam verirken kemer leri sikacaz Kendilerine gelince devletin mali deniz yemeyen keriz ak parti fakir fukara yi dilde unutmadı