BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.416,28

Ahmet Kural'ın ifadesindeki oyuna bakın! Ertuğrul Özkök açıkladı

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla günlerdir konuşuluyor. Her iki ünlü de ifadelerinde çarpıcı iddilarda bulundu. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök Ahmet Kural'ın ifadesindeki oyuna dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Neco

Sıla, Ahmet diye kuduranlar, Başınıza Sıla kadar taş düşsün.

Misafir

İYİDE SILA HENDEKÇİ VE BİR PKK DESTEKÇİSİ ondan mı sahiplendiz. bu hainleri destekleyen basın neden başkası olunca destek çıkmaz. ismail küçükkayda karısına şiddet uygulamış tehdit etmiş. küçükkayya neden ona cephe almadınız . ismail küçükkayada pkk lehine yayın yapıyor diyemi

dadaş

İkisinin de canı cehenneme. Ülkemde bir sürü ezilen, fakir, kadın ve adam varken; evlerin içinde nice zorluklara rağmen ailesini ayakta tutan kahraman kadınlar ve erkekler dururken, iki tane apış arası düşkünü sefilin günlerdir medyayı meşgul etmesi kabul edilemez.

Misafir

yürü git... ne zamandan beri niyet okumaya başladınız.

misafir değil

ya ne diyecekti onu da yazsaydı.başka bir şey mi var erto nun kafasında

İsmail

Aklı başında hiçbir basın yayın kuruluşunun inançlarımıza, örf adetlerimize, ahlak kurallarımıza aykırı şekilde son 25-30 senedir gençliğimizin dejenerasyona uğratılması için edepsizce ulu orta masumlaştırılmaya çalışılan "birlikte yaşama" gibi bir düşman silahını üzerimize savuran hiç kimseye haberlerinde yer vermemeli, şeytanın değirmenine su taşımamalıdır. Bunların her yeri sanatçı olsa ne olur? Reklamın kötüsü olmaz diye masumlaştırılan edepsizlikler artık tolere edilebilecek düzeyi geçmiştir. Bu haber yaptığınız gitsin sırrı süreyyacığıyla şarlatanlık yapsın.

misafir

Evli olmayan iki insanın bir evde yaşaması muhafazaker kesimden nasıl bir destek görecek ki. Ayrıca fox çalışanı İsmail de kadın dövmiş. ondan da bahsedin biraz.

Misafir

a.kural ın muhazafakâr kesimle ilgi ve bağlantısı yok.psikopatlarla ilgi ve bağlantısı var.anlaşılan a.kural polis çocuğu olmanın verdiği serbestlik içinse yetişmiş.bu serbestlik onu psikopatlığa sevketmiş.üstelik baskın çıkma ve algı operasyonuna başvuruyor.tipik bir psikopatlık içinde.tıpkı cb. erdoğan gibi.

böyle olur cahillerin aşkı

ikisi de aynı kafa ikisi de çok bildiğini sanan zavallı cahiller bir ayrı bir barışık bun dan sonra böyle devam ederler aralarına girmek akıllı iş değil

  • 1