BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.417,36

Ahmet Hakan'ın eski havası ve tadı olacak mı?

Kanal D ve Posta'da neler olacak? Erdoğan Aktaş yeni bir görev mi üstlenecek yoksa CNN Türk'ten ayrılacak mı? Ertuğrul Özkök neden kalacak? Ayşe Arman'a yol vermek doğru mu? Ahmet Hakan yeni patronuyla da tavla oynayabilecek mi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

dDerdimiz Suriye, Irak Değil !........... Emekli intibakları......................................

Misafir

a.hakan eski mesleği garsonluk konusunda ihtisas yapacakmış..

Misafir

Çok şükür Sözcü de bir sorun yok ki, yorumlansın. Tıkır tıkır. Hürriyet olayı, son 50 yıllık siyaset ve basın tarihinin en büyük olayı..Yorumlar yıllarca sürecek..

remzi çil

Ne oldu?Hadi beyin meslek hayatına başlangıcı ile ilgili yorumlarımı yayınlamadınız?

Darius Metos

Sen neden bu kadar mutlusun?

Misafir

halk gerekli teveccühü gösterdiği takdirde chp'de gerekli değişikler yapılır

Misafir

ne olacak peki,alternatif yoksa,ki öyle diyorsun. ister istemez günahıyla sevabıyla bu iktidar yönetecek

Misafir

Sayın Yazar! Genç işsizlik oranı % 40 lara dayanmış... Bunları duyabiliyor mu kulakların? Eğer "hayır bu gerçek değil" diyorsan,sen bu ülkede yazıp uzayda biz kolonide yaşıyorsun demektir! CHP alternatif değil biliyorum... Ama lütfen artık bu iktidarın günahlarına ortak olma!

Misafir

He Yaaaaaaaaaaa!..................Kırşehir Valisi Necati Şentürk, almış eline Hz. Ali’nin Zülfikar kılıcını, çıkmış vilayetin balkonuna, kafada kalpak, tekbirler getiriyor. Öteki elinde de megafon, Kırkpınar çığırtkanları gibi, “Allah’ın izniyle Afrin’i de alacaaz, Münbiç’i de alacaaz, Musul’a da gireceez, Kudüs’e de gireceez!” diye bağırıyor..............

Misafir

Ortalık zifiri karanlık… Hiçbir dönemde yaşamadığımız bir karmaşa ve karışıklık ortamından geçiyoruz. Tarih çarkı ülkemizde artık geriye dönüyor… Ortaçağ’a doğru… Uygarlığın, aydınlanmanın yerini cahillik, hem de kara cahillik alıyor…

Yorum cu-Analist

Net olarak söyleyim. Sözcü de yazar ulusal kanalda haber programı yapar.Ya da kuyruğu kısar (yakın geçmişte yaptığı gibi) bulunduğu yerde kıvırtarak devam eder.Hava sı eskisi gibi olurmu hiç? ASLAAAAA..

ece

Ahmet Hakan İlahiyat mezunu olduğundan kalır.Özkök Fransada İletişim Doktorası yapmış bir gazeteci olduğu için gönderilir.

Hayırlar dileriiiz...............!!!!

Herkez gidecek siz birbirinizle kalacaksınız. Artık vur patlasın çal oynasın yaparsınız!!ve de çekemezlikler başlar.

Misafir

şirin hanımefendi yine kandil yollarına düşsün. o hainlerle kandile giderek çektirdiği fotoğraflar halen gözümün önünde.

Misafir

hazır reytingleri değerlendirmişken Türkiye'nin en çok satan gazetesi sözcü ve onun hür iradeli itibarlı korkusuz iktidar gücünün karşısında kalemi ile durabilen namuslu yazarları hakkında da bir şeyler yazsanız o güzel kaleminizle Süleyman bey

Misafir

DEAS yani ISIS'ın hiç İsrail'e saldırdığını gördünüz mü? Duydunuz mu? Göremezsiniz de, Duyamazsınız da. Çünkü ISIS'in açılımı İngilizcesi: ISIS=Israeli Secret Intelligence Service. İnanmayan araştırsın. BOP da bir tesadüf değil. Coğrafyamızda olan bitenler BOP'un bir işleyişi. Arık müslümanlar kafalarını kumdan çıkarıp kimlerin istismarıyla uçuruma gittiklerini kavramalılar. Yoksa ilerde çok pişman olurlar.

abcd

Ertuğrul Özkök Fransa yolcusu. Çarli Hepto ile anlaşmış. Türk ve İslam düşmanlığına bu yolla devam edecekmiş.

ar

senin gibi yazacaklar ise gitsinler.. gerek yok..

Misafir

Hadi oradan. Sen de 2019'da emekli olacaksın.

MİSAFİR

EVET BİZ MEHTERE OY VERİYORUZ BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDAYA CAMİLER KIŞLAMIZA RABİAYA YANİ ADALETE İSLAMA İMANA ONURA ŞEREFE VATAN MİLLET SEVGİSİNE YANİ AK PARTİYE OY VERİYORUZ

safiye hanımefendi

Yani bu ülkede olan hırsızlık,yolsuzluk,rüşvet,yalan,talan,soygun,sömürü,dolandırıcı,partizanlık gibi olaylardan bahsedecek gazete ve TV olmayacak mı?Ver mehteri,al oyları,ne güzel.

laga luga

Bakın emekliler sizden medet ummuş,var mı bu gücünüz.??

bu son fasıldır.............

Siz doların havasına bakın,sırf inşaat sektörü artık ekonomiyi döndürmüyor,bilime teknolojiye yatırım sıfır,çakılıyoruz.Şimşek in açıklamalarını okursanız,pek ümitli değil.Medya sizin olsa ne olacak,!!

rüstem

sn Özışık hiç vakit kaybetmeden hedef göstermeye başlamışsınız. merak etmeyin, dikensiz gül bahçesi hayaliniz yavaş yavaş yürüyor.

Akıl yok olunca mantık mı kalır.??

Hepsi gidecek,medya elinize geçecek,bumudur sevindiğin,sonra kendi aranızda birbirinize girersiniz.....kim en yakın olacak.vs.