BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25

Ahmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki! Vallahi bu işi bilmiyorsunuz!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Hakan, Türkiye ekonomisine yapılan saldırılar karşısında günler sonra çıkıp “Ne spekülatifi! Ne atağı! Dış güçlerle falan bu işin hiç alakası yok!'' açıklamasında bulunan Kılıçdaroğlu'na; “Kemal Bey! Siz bu işi vallahi de bilmiyorsunuz, billahi de bilmiyorsunuz!” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Ahmet kaya

Ahmet hakan adamın tespiti yuzde yuz dogru asıl sen tarafsın gecen sene sudiarabistanda dolar kazanıyorduk ama kıral salman odenegi kesince fırma gönderme karı aldı simdi bos havayı alıyorz nerde o libya pazarı ırak rusya suanda dşsarda artık turk işcisine yer yok oldumu ahmet hakan

İTİBARI KALMADI....

MAALESEF KENDİSİ ŞU AN AKP YE ÇALIŞIYOR.MUHALEFETİ EN KRİTİK ANDA YOK ETTİ ADETA,C.BAŞKANI ADAYINI GEÇ AÇIKLAMAKLA BAŞLADI HALEN SÜRDÜRÜYOR,OY VERMEYİZ KENDİSİNE O KESİN.AKŞENERE DESTEK OLSAK DİYORUM.

Misafir

Biz ne yapıyporuz?11 milyarrr dolarrrlık uçak sipariş ediyoruz sonra da ''Alternatifi olan bir ülkeyiz'' diye açıklama yapıyoruz.Alternatifin varsa niye illa da Amerikadan alacam alıyorsun?Sebep BOP...Boşuna eşbaşkan olmadık.

Misafir

Saf mısın kerim? yoksa 10 numara çakal mı?

Misafir

SSK yı kılıçdar batırmadı Birdybrain Kerim.SSK ticaret hane değildir maaş ödeyen bir kurumdur.Zaman zaman zarar da eder.Geçen sene 34 milyar zarar etti mesela kapiş.SSK müdürü başındaki hükümetin direktiflerinde görev yapar.Zarar ederse de sorumlusu hükümettir.Aynen bu günkü gibi.Sen son 16 yılda ettiği zararı gir internetten araştır da oku.Yalllaahh şimdi uzakta oyna.

Misafir

Milletin çocuğu iş bulamıyor değil, iş beğenmiyor o çocuklar, o çocuklardan 10 binini yolla 3 gün içinde hepisini işe sokayım

halha

dış güçlerin payı var,elindeki sıcak parayı har vurup harman savurmaylada alakası var.

Misafir

sabır sebat ve ZAFER inşaallah.

Kerim

KK nin SSK yi batirmasi da aslinda ona gore tam bir kurtarma operasyonu idi. Ve kurtardi. SSK yi Turkiye Cumhuriyetinden kurtardi ve cukura atti.

Misafir

ekonomi bozuk hala dolar yine yukseldi işsizlik artıyor milletin çocugu iş bulamıyor ne olacak bu işin sonu

ASLI

SEN NE BİLİYORSUN A.HAKAN. HÜKÜMET BOŞUNAMI SEÇİME GİTTİ 19 AY ÖNCEDEN. BUNUNN BÖYLE OALCAĞINI BİLİYORDU. BELKİDE İSYETERK DEVALASYON YAPIYORLAR ÜSTELİK DIŞ GÜÇLER YAPIYOR FALAN DİYEREK. HERŞEYİN SORUMLUSU AKP VE BAHÇELİDİR.

Garipe

Garip kardeş bayramda saldırı devam etti. Senin gibiler fark etmedi ama bayram öncesi son iş günü piyasa kapanışında dolar 5,72 seviyesine kadar geriledi. Ancak o gece ve sonraki cumartesi ilerleyen saatlerde Türkiye dışında gerçekleşen işlemlerle doların tekrar 6,10 seviyesine çıkması sağlandı birileri tarafından. Döviz kurlarını yayınlayan sitelerin aç bir bak o günlerdeki kur oynamalarına. Böylece kurun 6 TL üstünde kalması sağlandı ki yukarı yönlü manipülasyon kalıcı olsun. Şimdi de takip et bizde piyasa kapalı iken dolar hangi yönde hareket ediyor. Biraz inceleyip konuşun lütfen, siz de fark etmeden bu operasyonu yapanların oyuncağı oluyorsunuz. Aman dikkat.

Misafir

Senin Merkez bankan ne yapıyor!?

Bu Fakir

Ekonomi zaten kötüydü. Bu yüzden AKP hükumeti seçimi erkene almıştı. Azıcık ekonomiden anlayan herkes biliyor ama Ahmet Hakan bilmiyorsa bıraksın bu işleri.

remzi

Sen bir şey üretme satma,varolan kurumları sat,her şeyi (kurbanlık dahil) ithal et,sonra ''amaniiin bu dış güçler amaniin Amarıha bize oyun yapıyi'' diye ağlaş.Ona buna Kılıçdara sataşmakla olma bu işler.Ahmet Hakan sen çok biliyorsan sen düzelt durumu, bırak Kılçdarı şunu bunu...

garip

bu spekülatif bir saldırısı ise neden bayramda saldırmadı..? ülkede ne iyiki kur iyi olsun... cevabı olan varmı..?

Recep

CHP'yi ABD'nin sözcüsü, HDP'nin yoldaşına çevirenler, değil partiden, bu ülkeden defolup gitmeliler.

Recep

10 Ağustosta ABD'nin ikinci büyük bankası Londra üzerinden yüklü miktarda dolar alımı yapıyor ve dolar birden 7 liranın üzerine çıkıyor. Ana muhalefetin başındaki zat günler sonra çıkıyor aaa ne dış gücü diyor. Şaka gibi.

  • 1