BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.419,53

Ahmet Hakan'dan CHP'ye tokat gibi yazı

Ahmet Hakan, CHP'li vekil Elif Doğan Türkmen'in 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasıyla ilgili CHP'ye fena çattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
farruh

Ya rabbim, bir tokat nelere kadirmiş!

HAYDİN BAKALIM

TAMAM ŞİMDİ HODRİ MEYDAN BÜTÜN FATURALAR ORTAYA ÇIKSIN.HAKAN??

BEKLİYORUZ HAKAN

CHP nin geçmİşİnde saray merakı ve para düşkünlüğü yok,bu konu rahatsızlık yarattı kimse istediği için değil,CHP istediği için sonuca gidildi,şimdi aynı duyarlılığı diğer akçeli işlerde de bekliyoruz tüm harcamalar ortaya dökülüp şeffaflaşsın da görelim. AHMET HAKAN konu üzerinde duracaktır umarız,başlangıç olsun,ŞU SAĞLIK HARCAMALARINDAN BAŞLANSIN BAKALIM,

beyler beyi

geçmiş dönemde CHP tokat millet vekilide aynı şekilde babasının masraflarını meclise ödettirmişti. ne çobuk unutuldu. allah bunlara fırsat vermesin.

Misafir

yenimi.anladin.chpyi.yalaka.hain

Misafir

ocak 2017 faturası ne kadarmış? duymuyorum biraz yüksek sesle söyleyin de duyalım..ALOO..ALOOO. SES GELMİYOR MU?

Misafir

BURDA CEHEPELILERIN YAPACAGI SEY BU FATURAYI KENDILERI ÖDEMELI VEYA FATURANIN SEBEBI OLAN BAYANA ÖDETMELI VE DERHAL PARTIDEN UZAKLASTIRMALI YANLISI SAVUNMAYIN HER KIM OLURSA OLSUN BAKIN AKEPELILER YOLSUZLUK YAPAN BAKANLARINI SAVUNDU NE OLDU?? AKEPELILERDE O YOLSUZLUK YAPAN BAKANLAR GIBI BUGÜN YOLSUZ VE HIRSIZ OLARAK ANILIYORLAR AKEPELILERIN YAPTIGI HATAYI YAPMAYIN YOLSUZU SAVUNAN YOLSUZDUR HIRSIZI SAVUNAN HIRSIZDIR NAMUSSUZU SAVUNAN NAMUSSUZDUR

Fikirtepeli Fikri

Önce hakikat araştırılmalı. Ortada bir Ali Cengiz yoksa bence da sayın milletvekili Türk Milletinden özür dileyerek o görevinden istifa etmeli. Etmezse partisi ihraç etmeli. Şunu da belirtmeden olmaz: 17-25 Aralıktaki iddia edilen asrın yolsuzluğu yanında bu nedir ki?

dolmuşa binme

amat sende mi bu dolmuşa biniyorsun bunu yapan sms telefon şirketleri ve talimatla yapıyor fatura gönderiyorlar..

misafir

Şimdi kalkmışız 550 tane yetmiyormuş gibi 600 olması için çalışılıyor. 550 tanesi mecliste vatandaş yararına ne yapmış neye yetişememişlerde 600 olması isteniyor. bana göre dört dörtlük 300 vekil yeter.

vatandaş

Allah Türkiye yi c h p nin iktidarından kurusun chp nin nasıl bir kafa olduğunu biliriz

Misafir

Ahmet Hakan yazıyorsun ama anlama kapasiten kıt, CHP onlar yaptı bizde yaparız demiyor, onların yaptıkları haber olmuyorda neden bizim yaptığımız günlerce haber oluyor diye eleştiriyor. sizde haklısınız tabiki her gün hırsızlık yapanı kimse eleştirmez ama ömründe bir gün yanlışlıkla dahi olsa herkes eleştirir

Misafir

ahmet hakanda yelkenini doldurmaya başlamış, siz halen kutuların, trilyonluk saatlerin, önüne yatmaların, oğlan tecavüzlerinin hesabını vermediniz, neyin hesabını soruyorsunuz.

Misafir

münafık editör, konu chp olunca tokat gibi yazı, ama sizden olunca tık yok.

Misafir

Chp ye bu kadar dezenformasyon yapıldğına göre EVET çiler yetmeyecek referandumda.

İyi ki Chp yönetmiyor

İktidarda Chp olsa Suriyelileri toplar 25 milyar dolar harcardı.Sonra Suriyeliler burada kral gibi yaşarken,sağı solu dağıtırken Chp askerimizi Suriyeye savaşa gönderirir orada şehitler veriridi.İyi ki iktidarda Chp yok.Neme lazım Rus üçağını düşürür sonra Rusyaya ver yansın eder posta koyar,sonra Rusya gazı kesince İsraile yanaşır dostumuz ilan ederdi,turizm bitme noktasına gelince de Rusyadan özür dilerdi.Amamn iyiki Chp iktidar değil yoksa saman ithal ederdik valla.Dolar 4 liraya yaklaşır euro 4 lirayı geçerdi.

VATANDAŞ

O zaman diğer kamu kurum ve kuruluşlarının elektrik , su, doğalgaz giderlerini de örnek gösterir bu chp li vekil kuklaları. Kim bilerek devletin ve milletin hakkını yiyorsa haram zıkkım olsun. Ulan insaf 2 trilyonluk ne konuştun be ne haberleşmesi yaptın be kadın. Uzaylılarla mı görüştün nereye mektup gönderdin?

ASSİVAS

AYNEN ÖYLE AHMET HAKAN, ALLAH BUNLARA İKTİDAR NASİP ETMESİN, DÜŞÜNEMİYORUM BUNLARIN İKTİDARINI, NE PLAN NE PROJE, NE YATIRIM NE HİZMET, SEÇİMLERDEKİ KONUŞMALARINA BAKIN MAZOTU ŞU FİATA ÇEKECEM-ASGARİ ÜCRETİ ŞUNA YÜKSELTECEM (SANKİ DEVLET ASGARİ ÜCRETDE ADAM ÇALIŞTIRIYOR BELKİ BUNUDA BİLMİYORLAR) YAHU ADAMLAR YANİ AKP 2023 ÜN DAHADA ÖTESİ 2071 İN PLANLARINI YAPIYOLAR İŞTE ARADAKİ FARK BUDUR. SÖZCÜ VE CUMHURİYET GAZETESİ AKLIYLA HARAKET ETMEYİN BARI YA SUSUN VE TAKOZ OLMAYIN YAPACAĞINIZ EN GÜZEL ŞEY BU?

ali kara

yahu dün saadet genel baskani catir catir neden hayir dediklerini anlatiyordu, nedense haber degeri olmamis ama iki gün önceki yazi hatta 7 yil önceki twitler sizde gündem oluyor, bu havuzun suyunu kim dolduruyor..?

devlet

Beyin yok bu chp lilerde o saray devletin malı ve devletin işleri görülüyor o sarayda, bir defa bir kişinin özel harcamaları ile devlet kurumunun harcaması nı karşılaştırmak bile abesle iştigal, yazarın dediği gibi iktidarda olsanız neler yapacağınızı çok iyi biliyoruz, sadece belediyelerinizi izlesek yeterli kanıya varır bu millet , Allah size iktidarı nasip etmesin yoksa halimiz harapp....

Bilal Bal

Ahmet Hakan sen boş adamsın vesselam, aynı chp ve patronun gibi

Misafir

hani "her türlü rezilliklerini rahatça işleyip,rahatça bu millete ve onun seçtiklerine rahatça küfredip ondan sonra "diktatör var" diyolar ya, göstereceksin aslında "diktatör nasıl olurmuş" OKSİJEN FAZLA GELİYOR BUNLARA !!!

ERGEN

Bu faturayı yapana da, TBMM'de limitsiz haberleşme iznini verene de alayını!

erolk

İktidara geldiklerinde ki bu zihniyet umarım gelmez, çok daha fazla bu tür şeyler duyarız. Bizim bu bölgede, imkanı bulanın bu suistimal etme gibi bir hastalığı var gibi. Yazık ya. M.Vekillerinin asıl "Millet"ten fazla imkanı olmamalı.

ATMACA

ÇOK YAZIK BİR DÜNYA MAAŞ ALIRLAR BİR DE BÜTÇEDEN ARCADIKLARI YAN GELİRE BAK BU MİLLETİN BİLMEDİĞİ DAHA NE HAKLARI VAR ACABA BU MİLLET SENİN PARTİ BENİM PARTİ DİYE BİR BİRİNİ YERLER SEÇ GÖNDER ANKARAYA MECİSE FAKİRİN FUKARININ CEBİNDEN ÇIKAN VERGİERİ AR VURUP ARMAN SAVURSUNLAR ÇOK YAZIK