BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,01

Ahmet Hakan'dan Ak Partili 3 isme tepki! Erdoğan'a çaktırmadan...

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Muharrem İnce'nin FOX TV'de katıldığı programda söylediği sözleri eleştiren AK Partili 3 isme tepki gösterdi. Hakan yazısında ''alenen Muharrem İnce’ye çalıştınız. Reis’e çaktırmadan ihanet eden “gizli Muharrem İnce’ci” misiniz nesiniz, anlamadım ki?" diye sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

oh be kıvır kıvır yer yerinde oynasın. ferhat vallah çok objektif olarak söyleyeyim. Vallahi hakaret kastım yok. İnce değil cumhur başkanı bir beldeyi bile yönetecek kapasiteye sahip değil. Öyle gaflar yapıyor ki zavallı taraftar onun zırvalarını tevile çalıştıkça çalışıyor

Misafir

çok güldüm yaAlemsin emre çelebi

Misafir

reis doları 5 değil 10 tl yap , fakirler ölsün biz keyfimize bakalım.. işi en son bu noktaya getirdiniz artık..

reiz

yeme bizi ahmettttttt.kimin ne istediğini kimin ne anlatmaya çalıştığını herkes biliyor

Emre Çelebi

Çatlasanız da, patlasanız da CHP KIYAMETE KADAR iktidar olamayacak. Hep böyle yenilecek her seçimde. VE ALLAH'IN İZNİYLE REİSİMİZ 30 YIL DAHA BİZİ YÖNETECEK! Nokta.

Misafir

ferhat aslan mal mısın. bilmiyorsan bari konuşma. Özal hangi seçimi kaybetti yavrum, söyler misin.

Misafir

he he anladılar seni. tamam suikasti kast etmedi ama cumhurbaşkanı olanlar elbet bir gün gider dedi. sen de bu üç vekil gibi taraflısın. eğri otur doğru konuş derler bizim burada adama.

ferhat Aslan

Bu akp li uc ısım lafı kendı anlayacakları sekılde lafı poposundan anlamıslar.Adam saydıkları ısımlerın vefatlarından dolayımı gıttıgını soyledı.Secım kaybettıler gıttı dedı.Ozal'ı da kastederken Basbakanken secım kaybettı partısı gıttı dedı Yoksa sn Ince nın Cumhurbaskanlıgı sıfatıyla bu lıderlere gıttı dedıgı yok.Adalet partısı kaybettı demırel gıttı Anavatan kaybettı Ozal gıttı.Anladınızmı akplı uc vekıl

Misafir

Hayaller ince. Gercekler RECEP TAYIP ERDOGAN... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Isvicreden

Ben Ak partiliyim.Metin Kūllūkle uetd de caliştim Buralari kariştirdi.vekilliğini onaylamiuorum

Ayşe Sarel

Demirel i katmayacaktı..Demirel i sevmeyenler bile onun tarafsız cumhurbaşkanlığına şapka çıkardı. Rahmetli Ismail Cem ve Ecevit ile öyle bir devlet adamlıği sergiledi ki ... Birlikte Apo yu dünyayı dar ettiler, kaçacak delik bırakmadılar.. CHP lilere önerim: 1-Adnan menderes 'e. 2. Demirel e' sakın kötü laf söylemeyin Siz onların aziz hatòralarını daima kalbinde taşıyan Demokrat parti ile ittifak yaptinıź.... Bu ittifakı SORGULATTIRMAYIN insana..

feyyaz

16 yıldır ülkenin hal ortada yeter artıkkk değişim zamanı geldi ..her zaman taze kan iyidir

Misafir

TAMAM TAMAM biktik artik bu gerilimden kutuplasmadan,Ince Cumhurbaskani olacak,bu buhran bitecek.

Misafir

TAMAM TAMAM biktik artik bu gerilimden kutuplasmadan,Ince Cumhurbaskani olacak,bu buhran bitecek.

Misafir

Tşk. Abdullah! Aynen katılıyorum.

Misafir

"İnce C.Başkanı seçilemez" deyin, başka bir şey deyin de, konuşmasını bizzat dinleyen biri olarak, iddia ettikleri gibi bir yönde söylemedi. Akpartili vekiller kendini komik duruma düşürmüş. Bunlar mı bizi yönetenler diye de endişelendim açıkçası.

Misafir

Yorumyazanlar inceye oyvermesen neyazar henkesin bir oyu var tepetepe mulyür

Mustafa ARSLAN BBP

SİYASETÇİLER DÜŞÜNEREK DOĞRU KONUŞMALI,KONUŞULANI HER KES KENDİNE GÖRE YORUMLUYOR,yorumlarınız ile milletin arasına fitne tohumu saçmayın,BU KARDEŞLİK AYI OLAN RAMAZAN AYIMIZIN HOŞGÖRÜSÜNE SIĞINARAK YARATANDAN DOLAYI YARATILANI SEVMELİYİZ.

Abdullah

Ahmet Hakan "Demirel nasıl gittiyse, A. Necdet Sezer nasıl gittiyse" sözünü söyleseydi, bu sözde hiç bir art niyet aranmazdı. Her iki isimde görev süresi dolunca ayrıldılar. Peki Özal nasıl gitti, şaibeli bir biçimde öldü yada öldürüldü, gitti. Şimdi en saf bir adam dahi İncenin sözünde art niyet arar. Sen Ak Partilileri eleştireceğine, İnceye bu ne iş de? İnce şöyle demek istedim, böyle demek istedim diyeceğine milletten özür dilesin. Çünkü bu lafın hiç bir şekilde tevili söz konusu değil.

Misafir

Ahmet Hakana da bak sen:)))) çok zorlamış son analizini. en fazla böyle bir yorum mu çıkarabildin. yazık :)))))

Abidin

Sözde artniyet yok...Üst aklın ince üzerinde bir baskısı yok zaten...İçinden geldiği gibi konuşuyor.

mniksek

İNCEYE KESİNLİKLE OY VERMEM BEN DEVAM DİYORUM, İNCENİN BU SÖZÜNDE SUİKAST İMASI YOK, İNCE DEMİREL İSMİNİ KULLANMASADA DİREK ÖZAL NASIL GİTTİYSE ERDOĞANDA ÖYLE GİDER DEMİŞ OLSAYDI BELKİ, EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM BU SÖZDE ARTNİYET YOK...

Misafir

yaparlar bunlardan her şey beklenir. abd ile anlaşırlarsa ya da ingiliz ya da yahudilerle, bir suikast düzenleyebilirler.

  • 1