BIST 9.530
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.479,12

Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a: Mugalatacı soytarı!

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ahmet Altan'a demediğini bırakmadı. Ergenekon davası polemiği hiç bu kadar sert olmamıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Az bile söylemiş dıline saglik

Misafir

bir kisi bir ulkede yasiyor diye o ulke tarafindan destekleniyor hukmu cok sacma bir hukumdur.dersen ki adami teslim etmiyorlar onun da cevabi abd nin muz cumhuruyeti olmamasindan kaynaklaniyor.adamlarin kurallari belli, hangi sartlarda teslim edecekleri belli, birilerinin keyfi icin kimseyi teslim etmezler hele de soygun yaparken yakalanan hirsizlarin elebasinin istemesiyle hic vermezler.ama sende haklisin Turkiyede bir adamin istegiyle hirsizlar darbeciler disari cikiyor kanunu yerine getirenler, hirsizi yakalayanlar iceri giriyorlar, alistin tabi guguk cumhuriyeti duzenine..

Vatan

Ahmet Altan askeri vesayeti devirirken Ahmet Hakan Nişantaşı'nda kahve çeşitlerini keşfediyordu. A.Hakan bu performansla yakında Akit'e transfer olur

nurettin dinç

Ahmet hakan sana da bu yakışırdı

Misafir

herkes karşısındakini değerlendirirken kendisinde olanı anlatır... ahmet hakan

bir basit vatandaş

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE. BUNLARIN MESLEĞİ GAZETECİLİK DEĞİL, TİYATRO OYUNCUĞU YAPSALAR DAHA GERÇEKÇİ OLACAKLAR.

toroslu

Bisaniye anlamadım.Ahmet Hakan KCK'yı mı savunuryor.KCK operasyonları devam etseydi bugün güneydoğuda bu kadar şehit vermeyecektik.Ahmet hakan da iki yumruk yedi acayip fırıldak oldu.Akşam başka sabah başka.

yazik bu millete

secilmis kurt dedigin pkk yi destekleyen adamlar. zoruna gitt demi pkk yi destekleyenlerin kelepcelenmesi.bak bugun sadece cemaate operasyon yapiliyor pkkya destek veren hic kimseye dokunulmuyor, hic bir pkk destekleyen kuruma kayyim atanmiyor,isidciler alinip bir gunde serbest birakiliyor, canli bombalar daha patlamadidiye serbest birakiliyor.ama burs sadaka zekat himmet verenler tutuklanip iceri atiliyor.hosunuza gidiyor demi ahmet ve ahmet gibiler..ortada paralel adinda gizlenen dine karsi Turkiyeye karsi yailan ciddi bir operasyon var ama oyle bir algi olusturuldu ki herseyin sorumlusu paralel.yersenn.ama yiyen cok.hazim sikintisi yasarlar yakinda..

Misafir

ahmet hakan yumrugu yemiyene kadar öyle konuusmuyordun ama.

Korkak ahmet hakan

Zavallai ahmeetcim seni erkek erkege cagirmis tartismaya ahmet altan ama sen sen bizim mahalleden sunu getireyim yok bilmem kimi getireyim. Aslanim adamsan tek basina karsisina cikarsin. Suanda yeni ergenokoncularin eski ergenekonculara ihtiyaci oldu diye disari saldilar. Yoksa onlarin hakkindaki deliller beynini yitirmemis insanlar icin kapi gibi ortada duruyor

aydın müsvetteleri

artık şunu görmemiz gerekiyor, bu kürt aydın, gazeteci her ne ise kendini özellikle ilerici olarak adlandıranlar nerede bir problem var orada onlar körüğün başındalar.

cevat

ALTAN Türkiye üzerine oynanan oyunun PROJENİN EN ÖNEMLİ ADAMLARINDAN BİRİYDİ..Şu anda SAKLANMIŞ YENİ PROJE ve TALİMATLA HAREKET ETMEYİ PLANLIYORDUR..Bu kişilere ne söylesen söyle asla ALINMAZLAR..

SİVASLI

BURDAYIZ NİCK Lİ KİŞİ, SİZ ABD NİN KORUMASINDA DESTEKLEDİĞİ FETHULLAH GÜLEN TARAFINDA OLMAKLA ZATEN ABD Yİ DESTEKLİYORSUNUZ. NE BÜYÜYK ÇELİŞKİ SENDEKİ? GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞÜYORSUN.

Burdayiz.

Bu Ahmet heryere dil uzatıyor, neden hiç ABD ve AB ye dil uzatmazki!

  • 1