BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.478,93

Ahmet Hakan 'yalancı' dediği CHP'liyi bir anda görünce...

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, köşesinden 'yalancı' diye yüklendiği CHP'li Aykut Erdoğdu ile Adalet Yürüyüşü'nde karşılaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
miroğlu

işte klavye kahramanlığına bir örnek,hasmınla karşılaştığında ,söylediğini yalamayacaksın,korkmayacaksın

Türkiye Türklerindir.

Gördü de ne oldu? Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar.Bunların birisi siyasette,diğeri medyada bir başkası Yargıda,bir diğeri TSK da-Almanyada-Pensilvanyada-Yunanistanda. Bu durumda değişen bişey OLMAZ.Laf olsun Torba dolsun.

sakince bitmeli yürüyüş.

Hakan gene de hakkaniyetli biri,gidip gördüklerini yazdı da lüks denilen karavanı görmüş olduk,tüm soruları Kılıçdaroğlu içtenlikle cevaplamış,şimdi bu yürüyüşe fesat karışırsa sorumlu iktidar olacaktır,kışkırtmalar başladı sağdan soldan yönlendirmeler,halk anlıyor birz

İYİ OLMŞ.

KONUŞMAK TA YÜRÜMEK KADAR FAYDALI,ENGÜZELİ YÜZYÜZE TARTIŞMAKTIR.

hasan

yalancı çıracı..ahmet hakan yanalcı sahtekar chpli ile karşılaşmış uzatmamış el sıkışmış ama yalancı baki kaldı tüm dunya gördü yine chp yalanını..bu yeter artar bile insan olana ama işnsan olmayan halen ahmet hakan imamları koruyor deyip halen chp yalanına inanan var arkadaş:)) iyi cok güzel akpli seçmen için..yarın seçimde yalancı deyip oyları yine akp alacak ama kimin uğrunda..chp manyamışları kendileri calıp kendileri oynayacak.sonra oy almayınca yine oylar calındı diyecekler halbusi hepsi kendilerinden kaçanların oyları..

Misafir

Ahmet Hakan, imamlara bir türlü toz konduramiyor.. Mutlaka onlari savunacak bir bahane buluyor.. Bu onun orijininden geliyor, eskiyi bir türlü icinden söküp atamiyor buna ragmen A.Hakan iyi bir insandir.. Aykut Erdogdu konusunda cok acele etti, gereksiz ithamlarda bulundu, umarim özür dilemistir..

KAMİL SÖNMEZ

ALLAHA BÜYÜK SÖYLEMEMEK LAZIM İNSANOĞLU KİMİNLE KARŞILAŞACAĞI BELLİ OLMAZ

Misafir

Sn Ahmet Hakan Zaman Zaman ortaya Yadığın Doğrular Oluyor Teşekürler....Ancak benim gibi Türkiye Cumhuryeti Vatandaşı olmaktan Gurur duyan Okurlar diyorki....senin halen ne yazıkı Cemaat mantığı Pisikolejisinden kurtulamdadığın o kültürle bağlarını koparamadığın gibi biliç altında devam ediyor izlenimi var bizde ....Şu Demek oluyorki Ülkemiz İnsanlarının TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN Otak Paydamız ULUS Devleti kavramını anlamak, belliki yüz yıldır anlatmamışız ...... Gereğide Eğitim de bilim de İlimde Teknoleji de Çağdaş Dünyanın Standarlarını yakalayıp, İnsan Haklarına saygılı sorgulayan bireyler yetiştirmek....

  • 1