BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28

Ahmet Hakan Süleyman Soylu fotoğrafının aslını yazdı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesine saldıranlardan biriyle çekilen fotoğrafını bugünkü köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Yorumcu Avaz bu kadar net bir yazıyı bile eleştiriyorsun bu saplantıyla çamura batmış kamyondan daha çaresiz durumdasın. Yazar doğrusunuda eleştirisinide yazmış daha ne olsun

Hakkı SORAN

Lafı evirip çevirmeye gerek yok. Sayın Soylu derhal istifa etmeli ve yargılanmalı.

Misafir

Ahmet Hakan, SS seni telefonla arayarak herhalde etkiledi ki bir gazeteci yazar olarak dürüst tavra giremiyorsun, o 80lik ninenin cenazesinde namertlik yapan bu tiplerden birinin olaydan sonra karakola girip SSle poz vermesi bile olup biteni ortaya koyouyor. Herhangi biri böyle karakola gidecek ve bakanla poz verecek mümkün mü?

Misafir

bu densizlerin, kamera arkasında sırları sıvazlanmadıklarını neren biliyorsunuz?göstere göstere yapmaktan vazgeçmişlerdir.

fikret boduroğlu

cenazeye saldıranlar kimler,bilmiyorum. bu kişilerin gökçek ile ilişkileri olabilir diye düşünüyorum.neden mi çünkü olay ankara da oluyor.

yorumcu

acaba o Ahmet Hakan bakanin yanindaki sahsin akpelilerin bir cok fotografinda yer aldigini niye yazmiyor sonra Türkiyede her hangi bir zat bakanla fotograf cektirecek insanlari salak yerine koymayin birakin artik bu kafa tascilari korumayi bir gün ucu sizede dokunacak.

Avaz

"Mahalle eşrafı" ne demek Ahmet hakan? Arapça bilgin var. Mahalle eşrafının o saatte karakol içinde ne işi var? Bir bakanın karakolda şüpheli okan biriyle gülümseyerek poz vermesi normalmi sence? Allah sana akıl fikir versin

dilek varlı

bu ülke bu tip siyasetçiler yüzünden bölünmüştür.bir araya gelmek artık imkansızdır...ister kabul edin ister etmeyin....

Ali

Ogün Samast ta anında cezaevine atılmıştı. Bakanın Verdiği moral Ogün Samasta verilen moral destekten çok daha güçlü. Direk yolcu etmeye gelmiş. Ahmet Hakan bile bile neden yalan yazıyorsunuz?

Misafir

TAMAM SIRTINI SIVAZLAMAMIŞ AMA BEN SORUYORUM NE GEREĞİ VARDI O KİŞİYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMENİN? BENCE BAKANLAR HERKESLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEMELİ.

  • 1