BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

Ahmet Hakan isyan etti: Zıkkımın kökünü mü yiyeceğiz!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Kurban Bayramı sonrası görülen şarbon vakalarıyla ilgili bugünkü yazısında isyan etti. Hakan, “Hadi biraz protein alalım' diyerek azıcık et yiyeceğiz, 'Şarbon da şarbon. Şarbon da şarbon' diyerek iflahımızı kesiyorlar" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Servet Özdemir

Nutella'da da Palm yağı var Ahmet bey :) :)

Ahmet

Ahmet beyin bu isyanı belki hayırlara vesile olur.Türkiyeye ekonomik savaş varmı yokmu tartışmaya devam edelim ama genetik operasyon olduğu kesin.Dışardan alınan tohum ve belli gıdalarla Türkiyeye operasyon çekiliyor. İnanmayan son yıllardaki kanser ve kısırlık istatistiklerine baksın.

s.s

İzmirdeyim, burada da şarbon'dan dolayı vucüdunda yaralar çıkan insanlar var. Bu kurban etinden gelen şarbondan bahsediyorum. Ülkeye ithal et dediniz, alın size ithal et ! Hayvancılığımızı bitirdiniz, millet şimdi zehir yiyor ! Ondan sonra da dış güçler, dış güçler ! Külahıma anlat sen bu masalı.

Güzin abla

Ahmedim Hakanım senin yaşadığın bu durumun sorumlusu yerliyiz milliyiz diye diye ülkedeki yerli tarımı yerli hayvancılığı bitirerek bizim en iyi olduğumuz tarım ve hayvancılık ürünlerinde ülkeyi gavura mecbur bırakanlardır yavrum, hadi şimdi üzme kendini eti zütü yiyemiyorum diye, bak bu ülkede o dediklerini parasızlıktan yiyemeyenler emin ol senden çok daha fazla zor durumdalar yavrum

Misafir

Sen bunları neden Sağlık Bakanlığına, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına sormuyorsun? Neden bu Bakanlıkları harekete getirmeye çalışmıyorsun? Bu Bakanlıkların görevleri bunu kapsamıyor mu? Bu Bakanlıklarda bu işleri yapsınlar diye yüzlerce kişi yüksek maaş almıyor mu?

Misafir

Aga ne içtiysen kafası yeni gelmiş galiba?!😃

Misafir

Sen ODTÜ'lüysen ben de Neil Armstrong'um.

Misafir

misafir 09.49 nasıl ODTÜ lüsün, Türkçe sıfır imla sıfır, yazım kuralları sıfır ama münafıklık tavan yapmış

Ramazan

Canan Karatay gibi kimseleri dinleyen en fazla bir yıl daha fazla yaşar. Ama O'nun dediği şeylere dikkat etmek için harcadığı zaman vallahi yıllarımızı alır. Etiket incele, zararlı E maddeleri olmasın, organik olsun yok evde hazırla. Yav kardeşim binler sene yaşatmıyor bu tedbirler. Hayatımızı zindan ettiniz be.

Misafir

Sayın Ahmet bey EJDER meyvası ile susamlı bilmem nesli levrek ye kalemine kuvvet verir

Misafir

Bu nasıl bir türkçe. Üniversite mezunu olduğun gerçek mi?

Misafir

Hızlı Yazdım Birazda Uygusal Cümle hatalarını Hoşap Görün için Sağlık ve Afiyetle Offfff Malatyamın Hoşafıdane hoş olur..

Misafir

Vallah billah Hak için Doğrusun Ahmet Hakan hoca (Hocanın Oğlu)Bende hiç birini dinlemiyorum ne bulursam gsaglıkla tavuk et balık sebze götürüyorum .Sporumö da yerin de Bunlardanhele bazı Dr ler ve Dır dır ların dan uzak durmak lazım Bir Dr ye gittim Sende romoıtoloji var aman agır spor yapma dedi .Ben gençlik yıllarında ODTÜ DE Tekvan do Kunkfu Takımın da idim dedim Hemen Aman man velan tutturdyu Ben de inada Spora hız verdim .Çok Şükür sporla TURB Gibiyim.GEDEO MEDEO Falan filan varsa git ABD ve Yahudi ile uğraşsana .OYahudidie Kanser vakaları yok gibi biz de hız kazan dı Dogumlar azaldı Genleri bozamak için ne varsa yapıyorlar bu nesil ne oluyrsaolsun Yürüyece İnşaalalh.Ben Deniz Malatyalı Hasan gz battalo G Azi Alpgazi Gazi iailesiyiz Neler var Bilgi dagarcıgıum da ODTÜ okul yılların da başladılar İnşşalalh yeni konularda buluşuruz.

Misafir

Bak oğlum Ahmet biraz daha zırlarsan boynukalın gelur façani alır.

  • 1