BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58

Ahmet Hakan, İnce'nin 24 Haziran gecesi sırrını açıkladı

Ahmet Hakan, 'Muharrem İnce 24 Haziran akşamı neden kayboldu?' sorusunun yanıtını bugünkü köşesinde verdi. Hakan'a göre İnce, seçim sonuçlarıyla ilgili elinde veri olmadığı için saçmalama riskine karşı ortadan kaybolmayı tercih etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

CHP min elinde ne zaman veri olmuş uydurma açıkla sonra yaşamına kendinde inan. CHP kısaca bu

Misafir

Saçma deyip saçmalayacağına "NEDEN ORTADA YOKTU?" sorusuna cevap ver..Senin bu durumu örtmeye çabalaman saçma bence...NE İÇİNDİR BU KADAR TEPKİNİN SEBEBİ? Ben de cacık kadar sevmem demen bile tuhaf!.. SAHİ SEN KİMİ "BAL" KADAR KİMİ "CACIK" KADAR KİMİ "HIYAR" KADAR SEVMEZSİN? Tuhaf ve komiksin ama güldüremiyorsun çünkü TRAJİMOMİKSİN!..

Salih

CHP'li Levent GÜLTEKİN : "Muharrem İnce o gece kaçırılmamış. Konuşamayacak kadar içip sarhoş olmuş ve eve kapatmışlar. Ya kazansaydı Türkiye'nin hali ne olurdu? Ak Parti seçmenleri bizi bir felaketten kurtarmış." :)

SA

BAŞKA BİRİ ARAYIP, KÖŞEYE ÇEKİL DUR, SUS DEDİ Mİ? SENİ DE O GECE DAVET EDİP KAFA BULSAYDINIZ..

Misafir

Kendi rızası ile götürülmek mi gibi bir soru soran arkadaşımız var. Bende ahmet hakanı cacık kadar sevmem ama ona muhalefet olsun diye eleştirirken mantıklı olmak lazım. Soruna cevap olurmu bilmem. Kendi rızası hilafında götürülen bakkal mehmet garson hasan kunduracı hüseyin dayımı kardeşim laf olsun diyemi bu eleştiri. Chp nin koskoca cumhurbaşkanı adayı senin imana göre zorla bir yerlere götürülecek hemde seçim günü bundan kimsenin haberi olmayacak, olası bu götürme işlemi muhalif kesimden olacak pireyi yalanla deve yapan chpliler buna sessiz kalacak öylemi. Çok saçma bence

Ahmet Hakan klasiği..

"O gece neredeydi?" ve "Kendi rızası ile mi gitti/götürüldü?" sorularına hiç cevap yok..Bildik bahanelere bahane eklemek de yok..O HALDE SEN BU YAZIYI NEDEN YAZDIN AHMET EFENDİ?... SEN GENE EN İYİ BİLDİĞİN ŞEYİ YAPIP, AL İÇKİNİ YAT GEZİLERİNE ÇIK..

Misafir

sana notunu verdim otur sıfır neden diye sorarsan vatan hainlerine 0 bile çok

Misafir

Bilim dedi,uretim dedi,sanat dedi diye sevilmiyor Ince...

Misafir

Teknik adamları ve sporcuları oturdukları yerden eleştiren Spor yorumcularina gıcık oluyorum birde siyasetçileri masa başında eleştiren gazetecilere.O kadar biliyorsan geç bi partiye yap siyasetçilerinin.Allah Allah tutanmi var

Misafir

Notun düşmesiyle senin gibi hainler kına yaktı..

GORALI

daha EHVENİ ŞER ne demek onu bilmiyorsun Ahmet HAKAN.

Misafir

Seçim sonuçlarıyla Türkiye'nin kredi notu düştü............... Not BB+'dan BB'ye indirildi. Görünüm negatif olarak belirlendi.

  • 1