BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82

Ahmet Hakan, Acun'u neden jurnalledi?

"Ne iş?" diyerek Acun'u jurnalledi iki gün önce. Acun cevap hakkını kullandı diye, "Ne iş Acun efendi" diyerek küçümseyici bir eda ile karşılık verdi..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

sen niye isin gucun yokmus gibi acunu savunuyosun ki?

Misafir

Ahmet Hakan, bu bahsettiğiniz yazı ile haksız olabilir. Ancak sizin üslubunuz da çok iyi değil. Tavsiye veren insanların tavsiye verdiklerinden daha iyi olması gerekmez mi?

Misafir

herşey tamam da sayın erdoğan cumhurbaşkanımız..ATATÜRKÜ VE CUMHURİYETE SAHİP ÇIKARSA BU HALKDA ONA SAHİP ÇIKAR..ÇIKARTILAN TC LER YERİNE KONULSUN ATATÜRK VE CUMHURİYET KORUNSUN BU HALK PARTİ AYRIMI GÖZETMEDEN DEVLETİ HÜKÜMETİ BAĞRINA BASAR..

MİLLİ

Yabancı Medya ve Eğlence dünyası piyonları. Üstlendiğiniz işlerle bu ülkenin gençliğine ne faydanız oluyor? Kazandığınız para ile ne kadar iyi örnek oluyorsunuz?!

İNSAN

KİM OLURSA OLSUN MEVKİ VE PARA İÇİN yabancılarla iş birliğine giren, gösteriş düşkünlüğü gösteren kişiden hayır gelmez. 1. SINIF İNSAN kendine yapılan yüzünden kin tutmaz. satın alınamaz, her pahasına doğruyu söyler

Misafir

İstikrar diye AKP'ye oy verenler, bu kadar istikrar yeter mi?

AHMET BARIŞ

o ünvanlara c siz b ah ünvanını da eklemek lazım..

Ahme

Bu yazarda acun ilcanin avukatligini yapmis.

Vatandaş

Acunu neden savunuyorsun Hadi?

ender p

Ağzınıza, kaleminize sağlık Hadi bey.Özellikle A.Hakan hakkında söyledikleriniz 10 numara :)

Gezici

Erdoğan’ın “Askeri Darbe Kalkışması ” diye nitelediği “15 Temmuz ”, muhalifleri susturmak, karşıt fikirleri yok etmek için kullanılmaya başlanıyor:

Misafir

Ortalığa saçılan çakallar, geçmişe sünger çekmek yerine Turan Feyzioğlu'na verip veriştiriyor Erdoğan'ın elini sıktı diye...Bu kişinin adı METİN FEVZİOĞLU değil mi? Hadi bey TURAN FEVZİOĞLU bildiğim kadarıyla çoktan ölmedimi?

Ali

Her devrin adami Hadi.....Yarin bir gun bu yazdiklarin icin ne diyeceksin, onu da yaz ki bilelim..

adalet

oh ne güzel dünya her türlü suçu işleyin torpil yapın fetoşlara sırf namaz kılıyorlar diye mevki makam verin sonra bir özür ile kurtarın birde özür dilediğiniz için alkış bekleyin, iki dünyadada yanacaksınız fetoşlara yardım ettiğiniz için akp'liler kaçamayacaksınız Allahın şerrinden

cıa terör örgütü

emperyalist güçlere karşı koymanın uzun zaman alacağını vatanımıza sahip çıkmanın her konuda birlik ve beraberlik le mümkün olacağını daha önce saz çaldırmış olanlara tekrar güvenilmemesi devletine en ufak bir zarar vermeye kalkışanlara en ağır ceza vermekle vatanın savunulacağını bilmemiz gerekir.

cıa terör örgütü

ahmet hakanın yaptığı gazetecilik-tetikçilik değil diyorsanız geriye cıa yı kollamak cıa adından bahsedilmesin diye hedef saptırmak olarak görüyorum.ülkemizi resmen dünyada yalnız bırakan bir politikanın ancak abd eliyle uygulanabileceğini bilmeyen salak dır.

Misafir

Ahmet Hakan Hürriyet ve Aydın Doğan ile Aynen ERTUĞRUL ÖZKÖK gibi olmuş!

  • 1