BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,76
ALTIN 2.492,75

Ahmet Davutoğlu: Esad'ı ikna etmeye çalıştık!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiyen'nin Suriye politikasını Suriyelilerin iradesiyle aynı ölçüde gerçekleştiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ahmet

sen daha orada mısın hoca? şu anda olabilecek şeyler, geçmişte olanlardan daha kötü, ona odaklan biraz.

Balaban Beyi

TÜRKİYEYİ SURİYE MACERASINA ATMANIN BAŞ AKTÖRÜSÜN DAVUTOĞLU..!! HİÇ KONUŞMA HAKKIN YOK. Şimdi Esad her ne kadar çok makbul biri değilse de ,şöyle bir gerçek de var: Bir ülkede bir yerde Devlete başkaldırı olduğunda o ülke yöneticileri ne yaparlar ? İsyancılara baş eğip " PEKİ BİZ ÇEKİLİYORUZ GELİN ÜLKEYİ SİZ YÖNETİN " Mİ DERLER ? Yoksa bu İSYANI BASTIRMAYA MI ÇALIŞIRLAR ? Tabii ki isyanı bastırmaya çalışırlar. Esad da öyle yaptı

Hakkı B.

Genel başkan olduğu sürece doğru bir sözüne rastlanmamıştı. O yüzden Reis ipini çekmişti. Halen ders almamış. Esad'ın kardeşimiz olduğu sırada kendi bakanlığında yapılan toplantıda Suriye ile savaş çıkarma senaryolarını konuşanlar kendileri değil miydi!?

İfade-i Meram

Bu hayalperest insan Nasıl hala pişkince konuşabiliyor, gerçekten anlamakta zorlanabiliyorum.

Misafir

Verilen şehitler senin yamlış politikalarının sonucudur 2014 ülkenin sınırlarını açıp selm olsun kobaniye diye nutuk attın bir sürü ağır silahların ypg nin eline geçmesine sebep oldun salih müslümü kırmızı halıyla karşıladın bunları unuttukmu hala suriye politikasından bahsediyon yazıklar olsun yüzsüzlükte kimse yetişemez size.

  • 1