BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.418,64

Ahmet Davutoğlu, Ahmet Altan kadar delikanlı olamadı!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, yakın dönemde kanlı bıçaklı olduğu Ahmet Altan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılaştırdı. Hakan, Ahmet Altan'ın gösterdiği delikanlılığı Ahmet Davutoğlu'nun gösteremediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Cevo Derler

Sen kim kadar delikanlısın aslanım

OLMAZ DEME

Delikanli bu sefer kimlere kirdiracak kaburgalari

kktcuce

ciciş ler kadar hnmdelikanlı olamadın..cevap bile veremedin kestin haberi yarıda :))

serkan güngör

Yazıklar olsun size..Bu memleketin gördüğü en çalışkan en mütevazi başbakanı taşlıyorsunuz.Şunu iyi bilin ki Ak Partiyi asla bölemeyeceksiniz.Mürtedsiniz çünkü münafık gibi sözler tartışıyorsunuz.

Yusuf Alptekin

Davutoğlunun fetöcü olduğunu bilmeyen mi var?

AÇIK VE NET !!OLUN

DAVUTOĞLU KAÇAK OYNAMAYI SEVİYOR,BİR SİNSİLİK VAR HAREKETLERİNDE,ZATEN BU ÜLKE BU BİLİNMEZLERDEN BATTI,HEP GİZLİ GÜNDEM HEP TEHDİT,TAŞI GEDİĞE KOYMALAR,KABATAŞLI BACIMLAR KURAN SÖZCÜLERİ,BUNLAR BATIRDI BİZİ

Misafir

Hergelen HÜKÜM VERİP LAF SÖYLEYECEKSE! Vay haline bu ülkenin.Bende Hüküm! veriyorum.Ahmet denen zıppır ununu elemiş eleğini asmış duvara.Bir ipim bir de .... dercesine yazıyor çiziyor vs vs.Zatın işi bu.Öyle yada böyle yazacak! Bırakın yazsın.Hergün yazıyor.Anlaşılmıştır umarım.Saygılar.

abuzettin

hergele bu işlerde seninde, patrononunda suçu büyük. 7 haziran öncesi bunların başında ki haine kanalınızda saz çaldırıp parlatan sen değilmi idin?

Selman

Fitne ve Fesat. Sen ne kadar delikanlısın onu söyle.

Misafir

hafız sen kimsin ki bu tarz bir kıyaslamaya girişiyorsun. altı üstü köşe yazarısın az efendi ol bari.

ibrahim

Kıyaslama yapılırken belirli kriterler olur, öyle kafana göre kıyas yaparsan ulaştığın sonucun hiçbir bağlayıcılığı olmaz. Burada yapılan da tam olarak bu.

Misafir

delikanlılık dersi verecek son kişi ahmet hakan'dır.

BALTAZAR

Ahmet Hakan; eli kanlı pkk yandaşlarına gırnata çaldırdığın ve parlattğın için önce Allahtan sonra milletten şöyle haykırarak bi af dile ve delikanlı ol. Ki; af dilesen bile kafi gelmez bence.Bunun da hukuki bir bedeli olmalı.

Misafir

ahmet hakan ne kadar fırıldaksın ne tarafa oynadığın belli değil. şimdi ise hükümetin bir numaralı kalemi oldun fişle dediklerini fişliyorsun

  • 1