BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73

Ahmet Çakar Arda ve Berkay'ı gömdü olay tweete bakın

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Arda ile Berkay arasında yaşanan kavgayla alakalı yaptığı yorumda her iki isme de fena giydirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Gül

İkisi de, beş para etmeyen adamlar

Misafir

butür durumlari firsata cevirenlere ne deniyordu?bu olaya yorum yapacak en son kisi ahmet cakardir normalde.

kim bu tipsiz adam

Reklam yıldızı mı , Kazanova mı , Futbolcu mu kim bu adam yahu. CAMİ den çıkmayan adama bakın. Elalemin karısına , kocasının yanında sarkıyor. Dua etsin şu ana kadar sakat bir adama denk gelmemiş .Yoksa zincirli kuyuda deniz manzaralı bir mezarı olurdu.

Misafir

Belinde silahla ev basiyor sporcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misafir

Baskanlik sistemi icin "Evet" reklami yapiyordu arda efendi,Barcelona da sifir basri ama siyasetten eksik kalmiyordu,gazeteci dovdu,simdi evli kadina sarkti,daha buna soylenecek kelime var mi ki?

SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK AHLAKLISINI SEVERİM DEMEK İSTERDİK

İNSANLARIN FUTBOLUNU KONUŞMASI GEREKEN ADAMIN SKANDALLARINI KONUŞUYOR YILLARDIR KENDİ KENDİNİ BİTİRDİ YAZIK ŞÖHRETİ KALDIRAMADI ALTINDA EZİLDİ MAHVOLDU ÇOK YAZIK İNSANOĞLU YAŞINI ALDIKÇA USLANIR YAVAŞLAR AİLE REİSİ OLUR AMA ARDA ALEMLERDE GECELERDE BARLARDA GECE KULÜPLERİNDE HALEN FUTBOL HİÇ AKLINDA DEĞİL BELLİKİ BİTMİŞ ARTIK

Misafir

Halk hayat pahalılığıyla mücadele ederken bunların derdi karı kız derdi . Bunların hepsi arpalarının çokluğundan... Vatandaş hepinizi Allah a havale ediyor. Şunların vergilerini çok alın azamasınlar

Orhan

Helal ahmet hocam lafı fena otutrmussun

halit becene

al birinden vur otekine.

Misafir

Arda Milli Takım ve Fatih Terim'i de zor duruma sokmuş; Ahmet Çakar, Fatih Terim'e açıklama niye yapmıyorsun diye veryansın etmişti. Bazen işler göründüğü gibi olmuyor.

  • 1