BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.504,62

Ahmet Altan'a namuslu ol çıkışı

Ahmet Kekeç, 'Böyle giderse, sıra Hürriyet gazetesine gelecek.' diyen Ahmet Altan'a köşesinden bir soru sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Maçkalı

Kekeç mi soracak? O namuslu ise namus ve şerefi üzerine yemin edip, tam tersini yapanlara akıl versin.

Zafer GÜL

"Basın baskı altındadır" diyebilmek için kapatılmış gazete mi göstermek gerekiyormuş? Adamın gazetesini elinden alıyorlar bu baskı sayılmıyor mu! Gözü dönmüş ve iktidar tarafından da desteklendiği alenen bilinen aralarında milletvekillerinin de olduğu bir grup gazete binasını kuşatıp, taşlıyorlar. Bu da baskı sayılmıyor. Her gazetede RTE aleyhine yorum yapmak bile sınırlandırılırken, AK Trollere ise her şey serbest iken basın hürdür diyenler varsa ne diyeyim...

ONUR CAN

AHMET ALTAN TİPLERİ TANZİMATTAN BERİ BU ÜLKENİN KAYMAGINI YEMİŞ,BU ÜLKEYE HİÇBİR ZAMAN HAYIR DÜŞÜNMEMİŞ,BATININ TOPRAGIMIZA EKTİGİ TOHUMLARDIR.BU İLENİN HİÇ BİR YERLİSİNİ İÇİNE SİNDİREMEMİŞLERDİR.BU TİP GAZETECİLER HALKI HAKİR KENDİNİ BİR HALT GÖRMÜŞ AKIL VEREN AMA AKLI HAYRA ÇALIŞMAYAN,BU ALTAN KARDEŞLERİN NE OLDUGUNU BU MİLLET İYİ BİLİYOR ONUN İÇİN PEK KAALE ALINMAZLAR ,ONUN İÇİN KUDURURLAR,MÜSLÜMAN GİBİDE ÖLMEZLER.ALLAH BU MİLLETİ BU TİPLERDEN KORUSUN.VE KORUMAYA DEVAM ETSİN İNŞAALLAH.

toprak

ahmet altan sonunda bindği dalı kesiyor..tepe üstü düşerde dünyanın kaç bucak olduğunu öğrenir haspa..lütfen yazınız.

mert

o soruyu şöyle soralım, tehdit edilmeyen muhalif gazete yada yazarı var mı.. namuslu olmaya davet edelim aynı şekilde.. içerde yatanların yada yatırmayı planladıkları gazetecilerin yazılması gerekmiyor mu. namuslu olup bu gazetecilerin böyle tehdit edilmesi içerde tutulması içinde birşeyler yazması gerekmez mi.

  • 1