BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.437,95

Ahmet Altan'a bir cezası daha! Neden verildi?..

PKK propagandası yapmak ve Cumhurbaşkanı'na hakaretle suçlanan Ahmet Altan 5 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı. Altan'ın cezasında mahkemedeki olumsuz tavırları nedeniyle indirime gidilmedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

eli kalem tutan herkese ceza

Misafir

Sadece Ahmet Altanın yargılanması bile Türkiye tarihinin en utanç verici dönemi olarak tarihe geçecek. Hitler döneminde hain ilan edilip tutuklananlar, katledilenler Nazi rejimi yıkıldıktan sonra kahraman oldular.

ss.sebo

Daha beter olsun İnşallah.

GAZETECI

OGAL rejiminde Durumlar vahim!......... Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT)'den Medya Özgürlüğü uyarısı: RTÜK denetimi internet özgürlüğünü kısıtlar!

Mehmet

Bu yorumcular kadrolu elemankarınız mı ey medya?

Misafir

Bu ülkede ADALET hiçbir zaman olmadı.Bundan sonra da olmayacak.Hepimiz Adaleti görmeden ölüp gideceğiz

Misafir

"Bagımsız Mahkemeler"

MGV liydik

Ey Müslümanlar sizde azgınlaşmayın, sizinde başınıza böyle bir olay gelir, kadın, para, mal, makam, mevki vb yüzünden solcuyu bile fetöcü damgası vurdurur, yapar. İbret almak gerek.

salih

Sussan olmuyor, susmasan olmaz Dil dursa hakim bey, tende can durmaz Yazsan olmuyor, yazmasan olmaz Kaleme tedbir koma, tek durmaz Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah

  • 1