BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26

Ahmet Altan serbest Mehmet Altan Gülen itirafı ile şokta!

15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ soruşturmasından gözaltında olan Ahmet ve Mehmet Altan ile ilgili karar çıktı. Mehmet Altan tutuklandı, Ahmet Altan serbest kaldı. Ahmet Altan Gülen ile ilgili bildiklerini anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Düşünün C.Başkanı bu şahıslara saatlerce ulaşamıyor haliyle bu kişiler kimin kazanacağını bekliyorlar.Cumhurbaşkanı bunların hepsini biliyor sadece zaman diyorum göreceksiniz ileride kimlerin alınacağını,hele bu zor günler aşılsın..

Misafir

Bende 15 temmuz'un başarısızlığa odaklı kurgulandığına inanıyorum.Başaracaklarına inanmış sadece pilotları gördüm.Belki birileride onları kandırdı.16 temmuz itibariylede yapılanlara baktığımda sanki akp ihtiyacı olan tüm opsiyonlara ulaşmıştır.Kumpas davalarındada mağdurdu bugünde yarında olacak.Çünkü beslenme kaynakları bu.

ilginc

Darbeyle alakalı: RTE'nin darbeden haberi yoktu,ve hedef RTE'ydi KISMINA inanin GULMEK dahi istemiyorum !!.Hedef RTE ise,o adam ucakla Marmaris'den ucakla iSTANBUL'a gidene kadar 100 sefer indirirlerdi onu ,ama neden yapilmadi !!.

ilginc

Altan, şunları anlattı: “Bir, siyasi iktidari eleştirenlere bundan sonra darbeci diyeceğiz. Ki bu darbeyi fevkalede gayri ciddi hale getiriyor. İki, biz 15 Temmuz’u soruşturmak istemiyoruz. Çünkü biz 15 Temmuz’u soruşturduğumuzda bu işin nereye varacağından korkuyoruz. Siyasi iktidarın bize, Adliye Sarayı’nda verdiği mesaj sadece buydu. Ama buradan gidelecek bir yer yok. Buradan Türkiye iyi bir yere gitmez

ilginc

Mehmet Altan'nın bugün tutuklanması, 15 Temmuz ile ilgili soruşturmanın tamamen yolundan saptırılması, esas soruşturulması gerekenlere giden yolun kesilmesidir. Başka hiçbir anlamı yoktur. Bilmediğimiz bir güç, bu darbenin nasıl olduğunun soruşturulmasına engel oluyor

mdere

ülke hinleri yediğiniz içtiğiniz haram olsun

OTTOMAN1453

AYDNMIŞ AYDINLARIMIŞ HADİ BE ORDAN ARTIK O ESKİ TÜRKİYE YOK

Yusuf ATEŞ

Resmen beni de tutuklayın diye tahrik ediyor mahkemeleri. Tutuklansa kahraman olacak ya hazret. Mesleklerinde çektikleri acıyla orantılı görüyorlar herhalde kariyerlerini. Yav siz gazetecisiniz. Budist rahibi değil!

zvy

subliminal diye gerekçemi olur? canım böyle istedi içeri aldım de daha mantıklı olur,bu gerekçe ile sen aslında şunu bunu bilinç altına yerleştirmek istedin diye istediğin kişiyi suçlar içeri tıkarsın, hakikaten hukuk adına dünyada eşi benzeri olmayan skandallar yaşanıyor yazık şu memleketin geldiği hale.

  • 1