BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.426,84

Ahmet Altan hakkında flaş karar!

Ahmet Altan hakkında son dakika bir gelişme yşandı. Gazeteci Altan darbeye teşebbüs suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Egeli Zeybek

Bu iki veledi zinalar başta olmakla beraber daha birçok gazeteci kimliği altında vatana ihanet eden diğer veledi zinalarda beraberce itlaf ve imha edilmeliler....

Atakan Türk

Ergenekonun mimarıydı;şeriatçı-kumpasçı fetullahtan tutuklandı..."Hey gidi günler HEY."

ATEİST GAZETECİ BOZUNTULARI SİZİ

ATEİST BABANIN ATEİST ÇOCUKLARI.SİZ HİÇBİR ZAMAN TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNE SAYGI GÖSTERMEDİNİZ.UKALACA TÜRK HALKINI KÜÇÜK GÖRDÜNÜZ.ŞİMDİ ÇEKİN CEZANIZI.SİZE ACIMIYORUM.

Misafir

Aziz Nesinlik Türklerin yüzde 99u Ahmet Altanın tırnağı etmez.

serkan

akp nin açılımı adaletsiz kötülük partisidir

kandıralı

İleri demokrasi mavralarıyla gelinen nokta ıraktan suriyeden libyadan farksız bir hale geldik her yanda ohal uygulanıyor 90 yıldır cumhuriyete atatürke küfreden bu yönetime bile bunun binde biri yapılmadı yandaşlar kene gibi yapıltı devleti bitirdiler devlete yazık saf anadolu insanına yazık.

Misafir

2000 Yılındaki hükümette Adalet Bakanı Seyfi Oksay dı ve 5000 civarında Hakim Savcı alınması sözkonusuydu.CHP kadrolarından! ADALET KURUMUNA Savcı Hakim alındı.Mhp tarafından eleştirilmişti.Ne dedi Sayın Alevi Dedesi Bakan? Tabiki chp lileri alacağım.Faşist mhp lileri mi almamı bekleyenler var! diyerek bu günkü adaletin taaa o zamandan beri Birilerinin ADALETİ olduğu belliydi.Şimdi kimse ağlamasın! KODESTE 1 ÇİFT KADIN MEMESİNİ HAYAL ETSİN DURSUN ARTIK.

Misafir

Ülkedeki adalet sistemi bu işte,bir gün önce sorgular bırakırsın,ardından birtakım gizemli gariplikler olur,ikinci gün tekrar gözaltına alır bu sefer tutuklarsın,bu hukuk garabeti içerisinde sağlıklı bir sonuç alınamaz,aynı bir zamanların ergenokon davasındaki gibi mevzu iyiden iyiye sulandırılmaya başladı,etkin-tarafsız-bağımsız bir yargımız yok vede yargıya güven sıfır maalesef.

işte hayat bu uya

feto sana ödülünü yollar karde kardeş içerde eleştirin şimdi

tektürkiyem

hadi ait oldugun yere dışarısı seni bozar be gülüm :)))

beyler beyi

isabetli olmuş memleket için hayırlı olur

  • 1