BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02

Ağzı olan Tayyip Erdoğan'a küfür ediyor!

Ne AK Partililer, ne de Tayyip Erdoğan'ı yüzde 52 ile seçen millet, bu pespayeliğe ortak olmuyor. AK Parti içine düşsün diye, Sur'da, Cizre'de... teröristlerin kazdığı hendeklerin bir benzerini kazıyorlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

artık başbakanlığı dönemindeki gibi sevilmiyor..yurtdışındaki bankalarda çok parası olması... kendisi sarayda rahat ve güvende hissetmesi için başkanlık sistemini istemesi..inşallah rabbim bu ülkeye başkanlık sisteminin gelmesine izin vermez

dem

erdoğanın fedaisi hadi bey, peki erdoğanın hergün küfür ettiği aşağıladığı hakaret ettiklerini neden görmüyorsun??? göremezsin çünkü korkuyorsun.

yurt taş

Ne yapsınlar. söyleyecek sözü olmayınca erdoğana söverek fikirsizliklerini bastırıyorlar. sendikaların gelirlerine bir düzen verilmeli hesap vermeleri sağlanmalı.

Misafir

Sen ne diyorsun?.......... Eli Uzun adam Çocuklarımın geleceğini çaldı.......

Tayyibanizm

Makyavelizm Gerektiğinde bir insanın devlet tarafından öldürülmesinin çok daha fazla insanın yaşamasını sağlayacağını belirterek öğütler vermektedir. __________________________Temelinde bu görüşlere paralel olarak başka bir bakış açısı da "Amaca ulaşmak için her türlü araca başvurmanın uygun olduğu." savıdır.

yıldırım

tayyip erdoğan bu ülkenin en üst makamındaki kişi ona söylenen her söz bütün ülkeye söylenmiş sayılır

seyfo

tayyibe küfür edenlerin yarısı pkklı yarısı hdpliler, aralarına chpdende karışmışlardır...mide bulantıları bunlar.

Misafir

hırsız hep hırsızdır

Misafir

çok doğru ve tek doğrun. Kendini Çok güzel tanımlamışsın.

Misafir

kardeş bu misafir denen mahlukatın yüzüne tükürsen tükürüğüne yazık. bunların kimler tarafından satın alındıkları belli.

CNKMR

Algı, vicdan, zeka, merhamet katsayısı düşük bunca RTE düşmanına hala birşeyleri usulünce anlatmaya çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Kendini akıllı ve memleketin tek sahibi görenlerin yazabildiği "satılık kalem, koyun, akape" kelimeleriyle dolu hakaretlerden başka somut hiç bir cevap verememelerine rağmen.

Misafir

iyi ediyor. bu hadi akp den kaç tirilyon alıyor, tamamen yalaka

hasan erdur

soyluya neden bu kadar haber veriliyor acaba başka bakanmı yok.soylu daha önce akp ne kadar küfür etmişti.bu akp lerin aklından şüphe etmeleri gerekir.bunun gibi yüzlerce sonradan akp geçenler var.hepsi daha önce akp düşmanıydılar.ne oldu.çokar çıkar uğruna.

Ömer Faruk Balcı

Soylu neden Tayyip Erdoğan'a küfredilmesine kızıyor. Kendi az mı küfretti? Bakanlığı kapınca "padişahım çok yaşa" oldu.

OSMANLI TORUNU

3.31 zamanlı ve misafir rumuzlu''kendini insan sanan zavallı ya yazmak istedim.Bak hırsızı biz çok iyi biliriz.Hırsız bu ülke insanını hastanelerde ölmeye mahkum eden zihniyettir yani senin gibi düşünenlerin zihniyeti hırsız bu üşkede devletin bankalarını yıllarca soyan zarar ettiren ve onu da bizim gibi halktan ve milletden çıkaran vicdansız yöneticilerdir..bu ülkede bir insan hıe-rsızsa elinde tüm imkanlarıyla ona ait olan kamu bankalarını talan eder ilk başta çünkü bunun örneklerini çok gördük eskiden.sadece bir zirrat bankası 2015 yılında 4.5 milyar lira yani eski rakamla 4.5 katrilyon lira kar etti..anladınmı..eskiden bu banka yılsa yaklaşık 20 katrilyon lira zarar ediyordu..ama sen anlamassın nunları çünkü senin gibilerin derdi başka onun için bu millet sizin gibilere her seçimde osmanlı tokadını yapıştırıyor..hadi şimdi git yandaşlarınla birlikte hükümete devlete küfür etmeye devam et..sizin anladığınız sadece küfür ve hainliktir

Misafir

Küfür hakaret terbiyesizlik boş ucuz ların işidir. Dünya Mevlanayı Yunus Emreyi bizden soruyo ya. Anlayanlara...

Misafir

İnsanım diye ağzı olan herkes Erdoğan a destek vermeli önce saygı duymalı. Çünkü memleketin gerçek çocuğu evladı büyük adam. Büyük devlet adamımız. Sevgimi saygımı bağlılığımı duamı esirgemem ondan. Yolu açok olsun Sayın C başkanımızın...

Yorumcu

Niye katil kardeşim? Sur'da, Cizre'de... barışı yeraltına gömen teröristlere operasyon yapıldığı için mi? Hayır cevabı şu ; teröristlerle masaya oturulduğu için , silahlanmalarına müsaade edildiği ,göz yumulduğu için.. Bunlarla tuvalete bile gidilmeyeceğini ilk okul öğrencisi çocuk bile bilir Cb bunda da mı kandırıldı anlamadım!

Misafir

Akp çözüm sürecinde devlete katil diyenleri pkk paçavrlarıyla diyarbakırda istanbulda ve daha bir çok şehirde gösterilere izin verdiği için. Bu gösterilere tepki gösterenleri kanla beslenmekle suçladığı için kendi öngörüsüzlüğünü bu vatanın evlatları çektiği için. akpnin katilliği disktekilerin söylediği sebep için değil bu kadar Şehit verilmesine sebep olduğu içindir. Şimdi güvenilir kişi anketine gelince varmı seizce iktidar medyasında sözüne güvenilebilecek bir kişi sahibi kimi gösterirse ona havlayan bir medya ya kim güvenilir. Diğer isimler içinde aynı şeyi düşünüyorum sadece hükümet medyası değil muhalif medyada aynıdır

Misafir

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMEYİP HAİNLERE GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN İNŞALLAH KENDİ HENDEKLERİNDE BOĞULURLAR İNŞALLAH

Tek mağdur AKP değil

Ona bakarsan hepsi bir olup CHP'ye çemkiriyor.Abdden rest yiyen Chapye sataşıyor,BM den umduğunu bulamayan Chp'ye saydırıyor,Putinden tırsan Chpye saydırıyor en son cemaate parselleme yapan Gökçekte Chpye laf söyledi.Herkes bir birine saydırıyor yani sıkıntı yok.

ah hadi ah

gazeteciliği eğer birilerini savunmak olarak yapıyorsan sana verilecek cevap hiçbir zaman senin fikrini değiştirmeyecektir. yok eğer gerçekten vicdanınla yapıyorsan sayın erdoğanın valilere verdiği çözüm süreci talimatı bile konuyu izah etmek için yeterli. yoksa elli tür bahane bulup suçu ona buna atmak kadar kolay bişey yok. analar ağlamasın, baldıran zehiri içiyoruz gibi hamasi nutukları saymıyorum daha. küfür olayı zulüm olur fakat en azından çıkıp insaflı vicdanlı ve adaletli bir idarecinin kardeşim bizimde suçumuz var hatamız var demesi gerekirdi.

Anti CHP

@POLİTİKASIZ POLİTİKA____Boşver HDP eşbaşkanını.Sen BOP eşbaşkanına gel.Bak,petrol savaşının eşiğine getirdi bizi.Ülkenin altını oyanlara bak sen.

scream

Çok haysiyetli bir politikacı olduğu için mi AKP ye gelmeden önce başbakana saydırıyordu şimdi biatta sınır tanımıyor geçin bunları ancak o övündüğünüz yüzde 50 yer bunları

hayret

Sayın cumhurbaşkanı ile lafla sözle başedemeyenler küfre sarılıyorlar bu siyasi arenada ilk küfrü ananı ananı diyerek Ke mal kılıçdaroğlu başlatmış ve halen devam etmektedir yazıklar olsun bunlara sizin örnek olduğunuz halkta sizi taklit eder elbette.