BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85

Ağaoğlu'nun projesine mühür vuruldu!

Ali Ağaoğlu'na bir darbe de Bakırköy Belediyesi'nden geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
mcakir

Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz derler. Gırtlağınıza kadar pisliğe bulaşmak nasılsa onu yaşayın. Yaradan inşallah burnunuzdan fitil fitil getirir.

mrt

rahat ol adamım bak örnek veriyim geziye destek verildigi için koç holdinde 200 maliye müfettişi gönderdi ufak bir ceza çıktı. aydın doğana yapılanlar ortada bunu snn hükümetin yaptı şimdi kendi pisliğinizde boğulma zamanı...

Kemell

Bakırköy belediyesinin yaptığı en iyi iş bravo dava açmalar takipler filan tebrikler gerçekten

serhat

Benim adim Ali,ben dersem yaparim,sirtini kime dayadiysan.

merak...

ya Bakirköy zaten bir Avuç,? halen inşaat var? ve felaket,ya bu ağa oğlu istanbulun sanki HOROZU. nüfus 13'milyon bir'arada,? yemek yetmiyor,,,hizmet yetmiyor,,,Trafik felaket,,,mezarlık yeri bulunmuyor.bu inşaatlar'ı o'zaman Doğuya kaydırın'Turistler'den AYIPTIR'?saşkın ördekler.

hayret...

ya Bakirköy zaten bir Avuç,? halen inşaat var? ve felaket,ya bu ağa oğlu istanbulun sanki HOROZU. nüfus 13'milyon bir'arada,? yemek yetmiyor,,,hizmet yetmiyor,,,Trafik felaket,,,bu inşaatlar'ı Doğuya kaydirin'Turistler'den AYIPTIR saşkın ördekler.

ötüken

ŞÜ DERİN GÜÇLER BU İŞİN NERESİNDE ANLAYAN VAR İSE ANLATSIN ARTIK.İMARU KILIFINA UYDURMAK HANGİ DERİN GÜCÜN ESERİ ACABA ? YEREL YÖNETİM MECİSLERİNİN ADETA RANT VE ULUFE DAĞITIR HALE GELDİĞİ ÜLKEMDE ,BELEDİYECİLİKTYEN GELMİŞ BİR LİDERİN ÇARKIN NASIL DÖNDÜĞÜNÜ BİLMEMESİ AKLA VE İZANA AYKIRI DEĞİL Mİ ? BU KADAR YAYGARANIN KOPARILMASININ ESAS SEBEBİ BU DEĞİL Mİ ? SAYIŞTAYI DEVRE DIŞI BIRAKIRSAN . MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ İLE YEREL YÖNETİMLERİ GEREKTİĞİ GİBİ DENETLETMEZSEN BU SONUÇLARA KATLANACAKSINIZ. SONRA ÇIKIPTA ÖKÜZ VE BUZAĞI MUHABBETİ YAPMAYACAKSINIZ...

AMD

Yarisi onda yansin, diger yarisi sende:)

AMD

Ayni merakinin koclar, acarlar, kiraclar, doganlar icinde gecerli olmasini temenni ediyorum :)

AMD

Söylediklerinin hakli taraflarininda oldugunu itiraf ederek sunu hatirlatmayi bir borc bilirim. Ayni seyler Merhum Özal icinde yazildi, cizildi ve söylendi! O gunleri birebir yasamis birisiyim! su yukaridaki yapilanlarin butun parti belediyelerinde(istisnasiz! AKP,CHP,MHP,BDP, BAGIMSIZ ...)yapildigini biliyorum. sadece AKP yi hedefe alman birisinin tarafi oldugunu ele veriyor!

Helal olsun size

Ak partili yanaşmalar çok kızgın.Dünyaları yıkıldı hala daha nasıl örteriz diye kendi aralarında çırpınıp duruyorlar ben geziciyim ama inanın üzüldüm hallerine nasıl bakıyorlar milletin yüzüne çok merak ediyorum.Allahım sana şükürler olsun.Biz gezicileri utandırmadın bunları birbirine düşürdün hırsızları ortaya çıkardın.Yaptıkları 3-5 iş için milleti nasıl soyduklarını ortaya döktün.Özalın onda biri olmayan magazin maymunları bide bizi kıskanıyorlar diyor.Siz hiç özaldan böyle şeyler duydunuzmu.Rezillik diz boyu

her kalkisin bir inisi olur

YÜKSEKTEN DÜSMEK DE KÖTÜ OLUR

anladık

benim yedi sülalem çalışsa biriktirse bu adamın bir arabasını alamaz, nasıl kazanılıyor bu paralar merak ediyordum anladım

hakan

dersaneleri protesto edin dedi basbakan ... bi yerine bişe yak gülerce haini

zaza

insallah bu herifinde uzanlar gibi bu ulkeden kactigini goruruz

Orman

Darısı orman tecavuzu maslak 1453 ün başına.

_kuLaLi_

sırat köprüsünden ferrari ile geçiliyormu acaba?...

hkartali

haberi okuduysanız belediye yasal zorumluluk olarak ruhsat veriyor çünkü bakanlık belediyenin idaresi ve mahkeme yürütmeyi durdurma kararını yeni veriyor bu da demek oluyorki bakırköy belediyesi bu karara uymayıp durdurmasa inşaatı suç işlemiş olur.

ACISI MUTLAKA CIKAR

insan gibi mac izlemek isteyen genclerimizi birbirine düsürenler de Tayyip´in pesine takilsinlar. Ek seferi beklemeden. Temiz genclerimiz bizim olacak. Sizin kutulara acaba, daha neler dolacak....

ver rüşveti oh ne ala

Verdiği rüşvetler yaptığı pislikler tek tek çıkacak ortaya, ER YADA GEÇ...

Demokrat

25.09.2013 Tarihinde ruhsat vermissiniz simdi insaati Mühürleyip durdurmak Hukukimi? Sayin Agaoglu ceza yese Hapise atilsa dahi Belediyenin yaptigi Hukuk disi tüm zarari Belediye karsilamaya Mecburdur.

Demokrat

25.09.2013 Tarihinde ruhsat vermissiniz simdi insaati Mühürleyip durdurmak Hukukimi? Sayin Agaoglu ceza yese Hapise atilsa dahi Belediyenin yaptigi Hukuk disi tüm zarari Belediye karsilamaya Mecburdur.

uğurlu

yolsuzluklarla rüşvet yedirerek ne kadar hazine arazisi yada kıymetli arazi ve bölge varsa ellerine geçirdiler gözünüzü toprak doyursun bunlar ölümü hiçmi düşünmezler iyiki ölüm fakirede var zenginede parayla satın alınabilseydi bunlar ölümüde satın alır ölümsüz olurlardı yine olan yoksula olurdu.

afiyet olsun

sucu yoktu ne oldu? alamadilar iceri ama korkudan proje yaptiramiyorlar. Goturduklkerine saysin...

  • 1