BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14

Ağaoğlu Zekeriya Öz için ifade verdi

Savcı Zekeriya Öz'ün 'Dubai tatili' soruşturmasında işadamı Ali Ağaoğlu tanık oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
zeki

peki neye karşı göndermiştir.kaz gelecek yerde tavuk esirgenmez misali yada savcıyı tatile gönderen suç işlemiş sayılmazmı?

USTAD

öz 3-5 yıl öncesine kadar tığ gibi delikanlıydı. yiye yiye yiye yiye yiye çok fena semirdi mel-un :) japonların sumo güreşçisi gibi oldu :)

Savcı da \'\'ispat etsinler İSTİFA ederim\'\' de

Yaa hatırlayan var mı Sn. Başbakan Savcı Öz'ün bilmem şu kadar sürede 22 kez yurtdışına çıktığını söylemiş(Bu bilgilerin herhangi bir dava konusu olmadan Başbakanın önüne gelmiş olması kişisel bilgilerin korunması kapsamında SUÇ değil mi??) Savcı da ''ispat etsinler İSTİFA ederim'' demişti. NE oldu hatırlayan var mı????? Savcı Öz'ü oraya buraya sürdürmeye gerek yoktu. İspatlayacaktınız adam da istifa edecekti.. Ama ne oldu TIKK yok.. Buna ne deniyor??????

Türkiyede mantık ölmüş....

Bu ülkede mantık iflas etmiş gözüküyor. Bahsi geçen konu şu meşhur faturalar değil mi??? Hani şu Dubaili'lerin TÜRK MİLLETİ anlama sıkıntısı çekmesin diye Sr. No ve 22 Eki. Gibi TÜRKÇE ifadelerle HAZIRLADIKLARI faturalar değil mi??????? Yazık ki ne yazık... Herhalde Ağaoğlu bu fatura hazırlamalar vs. için de ödeme yapmak zorunda kalmış olmalı !!!!! Hem eğer öyle bir tatil - yapılmasını ahlaken kesinlikle doğru bulmam- ve bu bir suç ise-Savcı Öz kendim ödedim diyor-NEDEN savcılar Ağaoğlu hakkında rüşvet veya adı hukuken ne olacaksa bir dava açmıyorlar? (Eğer bu suç ise Sn. Başbakan'ın Urla'daki tatilleri de neden bu kapsamda değerlendirilmiyor??? Çünkü Ağaoğlu- Öz ün arkadasından bahsediyor)Eğer suç değilse neden suçmuş gibi muamele ediliyor???? Türkiyede mantık ölmüş....

osmangazili

Savcının maaşı ile yapamayacağı tatili sorgulayanlar neden bu tatilin sponsorluğunu yapanların neyin karşılığında ya da beklentisinde bu parayı harcadığını sorgulamıyor.?Bu bizlerin parası ile palazlanan müttehit neden halkdan birini tatilini karşılayamaz.?Çalıştırdıkları insanların,işçilerin bile düşük maaş veriyordur.?

KRAL_ÇIPLAK

HÜKÜMETE YAKINLIĞIYLA BİLİNEN AĞAOĞLU,BUNCA SERVET EDİNMESİNDE KATKILARI ÇOK OLAN HÜKÜMETE VEFA BORCUNU BU ŞEKİLDE ÖDEMEYE ÇALIŞMIŞTIR.EE TABİ SONUÇTA O DA BAŞÇALANIN KUL VE KÖLELERİNDEN BİRİ.O NEDERSE BUNLAR YAPMAK ZORUNDA

Abdullah

aynı kanaatteyim.

suçlular sa

rüşvet yemişse alanda verende kanunen suçludur.. cezayı çekmeliler.dinen de...

hüküm.

rüşvet veren de alanda kim olursa olsun hukuken ve dinen suçludur...

BÜYÜK TÜRKİYE

ALOOO ALİ BEY BİZİDE DUBAİYE BİR SEYAHAT ETTİRSEN FENA OLMAZ YANİ SIRADAN BUNLAR SIRADAN DUBAİDE TATİL İSTERİM ZAMAN ERİYOR KIYMETİNİ BİLELİM.

ahmed.rasim

6 bin TL maaşı ile yapabilmesi mümkün olmayan ve ağa parası ile Dubai'de tatil yapan savcı rüşvet yemiştir.Böyle savcılar yolsuzluğa ve hırsızlığa dur diyemez.

Ağaoğluna neden operasyon yapsın.

Ağaoğlunda para yediyse ona operasyon yapar mı. Ayrıca herkesin açığını aradığı 6 koruması bir zırhlı aracı olan insan neden 70 bin gib küçük bir rakam için kendini riske atsın.

misafir

bu adamı gördükçe midem bulanıyor 12 yılda nasılda palazlandı kanatlandı adeta füze hızıyla uçuruldu her ne hikmetse emlak konut ve devlet le çalışıyor her taşın altından bu çıkıyor daha doğrusu her karanlık işin içinden ajanmı ya da ne elbet bunun yedikleri de gizli kalmaz bir gün saçılır savcıların önüne

  • 1