BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

Afrin'i kaybeden terör örgütü YPG kudurdu

İngiliz Guardian gazetesi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin kent merkezini ele geçirmesi sonrası terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG’nin "gerilla savaşıyla" yanıt vermeye hazırlandığını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Sümbülzade Ali Efendi

Her Paragraf başında kürtler geri çekildi, kürtler şöyle oldu böyle oldu yazıyorsunuz. Ya ordakiler PKK-PYD ve teröristler. Niye kürt, kürt yazıyorsunuz. Bu dil yurt dışında herhangi bir müslüman olduğunu iddaa eden terör örgütü tarafından yapılan eylemlerde oradaki tüm basının müslümanları terörist ilan etmesiyle ve bizlerin buna itiraz etmemizle aynı dil. Türk-Kürt kardeştir. Burda ötekileştirme yapmayın.

Misafir

ingilizlerin tarafında hacı düşmanların...

Misafir

BU NE BİÇİM BAŞLIK? YA TÜRKÇENİZ ZAYIF, YA DA ? HANGİ TARAFTANSINIZ ? DOĞRU BAŞLIK :Afrin'i kaybeden PKK-YPG'nin yanıtı böyle olacak(mış-mış)!!

Misafir

sendeki silah onlarda olsa senin dumanini atirirlar

ehza

sizde editör olarak sözcülügünümü yaptiniz neden yayinliyorsunuz teröristlerin beyanini bu onlara destek olmak demektir

hakkı

daha hala kürtler diye bahsediyor zamanın fitne devletinin köpekleri kürt mürt yok orda olanlar haçlı hristiyanlar hapse girmeyip gebersin diye afrine gönderilen psikopatlar heyecan arayan amaçsız avrupalılar ve Türkiye düşmanı bir kısım ülkelerin profesyonel askerimsileri var...

GALİP

Güçlü Türkiye karşısında hiçbir varlık gösteremediler. Türk askeri hezimeti yaşattırdı.

Misafir

Siviller zarar görmesin diye mi bombalı tuzak kurdunuz namertler?.

Misafir

sahi yahudiler niye bunlara yardima gelmedi

RIFKi

hani bunlara bati destek veriyordu, yine ortada kaldilar, türkiye büyük devlet, bati türkiyeden vazgecemez

0134

guardian bence bir an önce afrine gidip orada yaşayanlardan ypgyi dinlemelidir. sivil kayıpların olmaması için ypgnin geri çekildiğini söylemek terör ağzıyla konuşmaktan başka bir şey değildir.

tacettin

bu hainlerde nerde o kıç ancak kaçar giderler

misafir

kandil kafası islam ve kürt düşmanı alçaklar olduğu sürüce bela ve bozgundan başka bir işe yaramadıkları fareler gibi mağarada yaşıya yaşıya dünyayı okuyamıyorlar bu alçaklar yok edilmeli bunlar

Kasım

Yahudi borazanı gazeteler hep yalan yazıyor. pkk-ypg- kürt güçleri değil satılmış hain, emperyalistlerin uşağı teröristlerdir.

QWER

17/25 ARALIKTAN ÖNCE FETOCU OLMAYAN FETONUN TEZGAHINDAN GEÇMEYEN AKP Lİ SAYISIS %1 BİLE DEĞİLKEN ŞİMDİ NASIL HEPSİ FETO DÜŞMANI KESİLDİ BAŞKA MASKELER TAKARAK. DEVE KULU MİSALİ BAŞLARINA BAŞKA MASKE GEÇİRİNCE FARKEDİLMEDİKELRİNİ SANIYORLAR AMA FETOCULUK PAÇALARINDNA AKIYOR

Sedat

He he..yenilen pehlivan güreşe doymaz. .pkk arada ezilip gidecek bundan sonra. .Zaten başkalarının pis işini yapıyorlardı, şimdi artık Esed gibi ikinci sınıf zalimlerin en pis işini yapıp geberirler..Batı artık bunları satar. .Herşeyi berbat ettiler onların gözünde.

Misafir

abd seni eninde sonunda vuracağız

ufuk

vay alçaklar..ulan halk kaçmasın diye arabalarını yaktınız şimdi bahaneye bak sivil halk ölmesin diyeymiş..yani siz aşşağılıklar insanları mı düşündünüz bizde dünyada inandı mı sandınız aşşağılıklar...

Ahmet

ÖSO? Dun talan ediyorlardi caliyorlardi muslumanlikta calmak caizmi? Bunlarmi ozgurluk verecek insanlara

  • 1